Tarih: 15.10.2024 12:21

BESO, bir kez daha vali ile esnafı buluşturacak

Facebook Twitter Linked-in

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Blar Caddesi ve Lale Cami civarında bulunan esnafın yaşadığı tapu sorunlarını kendilerine iletmeleri üzerine gerekli girişimlerde bulunarak Batman Valisi Ekrem Canalp ve kurum müdürleriyle esnafı kahvaltıda bir araya getireceklerini söyledi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Valimiz ve esnafımızla kahvaltıda bir araya geleceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafımızla kahvaltılı buluşmalara başlayacağız. Amacımız hem esnafımızın sabahları erkenden iş yerlerini açmaya teşvik etmek hem de varsa sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Blar Caddesi, Alo Tewşo ve Lale Cami civarında bulunan esnafın yaşadıkları bazı sorunlar vardı. Bu sorun ve taleplerini bizlere ilettiler. Özellikle yaşadıkları tapu sorunu için hemen girişimlerde bulunduk. Valimiz aracılığıyla kurum müdürlerimiz ile görüştük. Konu hakkında bilgiler aldık. Daha sonra da Valimiz ve kurum müdürlerimiz ile esnafımızı kahvaltılı bir programda bir araya getirerek sorun ve taleplerini birebir iletmelerini talep ettik." dedi.

Açıklamasının devamında Çiftçi, "Valimiz bu isteğimizi olumlu karşıladı. 17 Ekim Perşembe günü saat 08.30'da Lale Camii karşısında- Valimiz ve kurum müdürlerimiz ile bir araya geleceğiz. Tüm civardaki esnafımız programa davetlidir. Katılım sağlayarak sorun ve taleplerini iletmelerini diliyoruz. İlimiz ve esnafımız için çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —