14750,82%2,00
43,04% 0,06
50,41% -0,12
6185,85% 0,64
10159,23% 0,51
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), esnafın yükünü hafifletecek önemli bir çalışmaya daha imza attı. BESO Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, Oğuzcan Ford Bayii ile yapılan filo indirimi anlaşması kapsamında sipariş edilen araçların teslimat aşamasına geldiğini açıkladı. Çiftçi, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından araçların kısa süre içerisinde esnafa teslim edileceğini belirtti.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, Oğuzcan Ford Bayii ile yapılan filo indirimli araç anlaşmasının başarıyla sonuçlandığını duyurdu. Anlaşma kapsamında esnaflar için sipariş edilen araçların tamamının Batman’a ulaştığını belirten Çiftçi, araçların şu anda otopark ve garajlarda teslimata hazır şekilde bekletildiğini ifade etti.
Çiftçi, "Şu anda Ford Yetkili Bayisindeyiz. Anlaşma gereğince esnaflarımız için sipariş ettiğimiz araçların tamamı geldi. Hepsi otoparkta ve garajda hazır durumda." dedi.
Araç teslimat sürecine ilişkin bilgi veren Çiftçi, resmi işlemlerin son aşamaya geldiğini kaydetti. Bugün itibarıyla ruhsat ve plaka işlemlerinin tamamlanacağını ifade eden Çiftçi, ardından kasko ve sigorta işlemlerinin de bitirilerek teslimat sürecinin başlayacağını söyledi.
Çiftçi, "İnşaAllah bugün ruhsat ve plaka işlemlerini, ardından kasko ve sigorta işlemlerini tamamlayacağız. Herhangi bir aksilik olmazsa yarından itibaren araçlarımızı esnaflarımıza teslim etmeye başlayacağız." diye konuştu.
Yapılan anlaşmanın yalnızca bir araç teslimi olmadığını vurgulayan Mehmet Sıddık Çiftçi, bu çalışmanın esnaf için önemli bir kazanım ve aynı zamanda bir tecrübe olduğunu dile getirdi. Filo indirimi sayesinde esnafın daha uygun şartlarda araç sahibi olduğunu belirten Çiftçi, benzer kampanyaların süreceğinin de altını çizdi. "Elhamdülillah bu kampanyamız başarıyla sonuçlandı. Bu anlaşma, bundan sonra yapacağımız kampanyalar için de önemli bir tecrübe oldu. İnşallah ilerleyen süreçte esnaflarımız için çok daha güzel ve avantajlı anlaşmalara imza atacağız." ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda tüm Batman esnafına seslenen Çiftçi, kampanyanın hayırlı olmasını temenni ederek, "Bu kampanyanın tüm esnaflarımıza ve Batman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah." dedi. (İLKHA)