-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,97% 0,34
-
GRAM ALTIN
6514,68% -4,87
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
BESO'dan esnafa sağlıkta destek: İşitme cihazlarında özel indirim anlaşması
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), üyeleri ve birinci derece yakınlarının işitme cihazı, pili ve teknik servis hizmetlerinden yüzde 20 ile yüzde 25 arasında indirimli yararlanmasını sağlayacak bir protokole imza attı.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), üyelerine yönelik sosyal ve ekonomik avantajlar sağlama misyonu çerçevesinde yeni bir iş birliğine imza attı.
Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi, esnafın ve ailelerinin sağlık ihtiyaçlarına daha uygun koşullarda ulaşması amacıyla özel bir işitme merkezi ile indirim anlaşması protokolü imzaladı.
Başkan Çiftçi, esnaf ve birinci derece akrabalarının işitme cihazı alımını kolaylaştırmayı hedefleyen anlaşmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Çiftçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artırmak ve avantajlı satın alma koşulları sağlamak amacıyla, Ortadoğu İşitme Merkezi Satış ve Uygulama Sorumlusu Eylül Özkurt ile indirim protokolü imzaladık." dedi.
"Odaya kayıtlı tüm üyeler ve birinci derece akrabaları faydalanabilecek"
Yapılan iş birliği protokolü kapsamında detayları aktaran Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na kayıtlı tüm üyeler ve onların birinci derece akrabaları, Ortadoğu İşitme Merkezi'nde şu avantajlardan faydalanabilecekler: İşitme Cihazlarında: yüzde 25 indirim. İşitme Cihazı Pil Alımında: yüzde 20 indirim. Teknik Servis Hizmetlerinde (Filtre değişimi, kulak kalıbı vb.): yüzde 25 indirim. Ek Hizmet: İşitme cihazı alan hastalara 5 yıl boyunca ücretsiz bakım hizmeti." bilgisini verdi.
"Üyelerimize değer katma peşindeyiz"
Bu anlaşmanın, esnafın sağlık ve medikal ürünlere daha erişilebilir şartlarda ulaşmasını sağlama hedefine hizmet ettiğini belirten Çiftçi, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu anlaşma, esnafımızın sağlık ve medikal ürünlerine daha erişilebilir şartlarda ulaşmasını hedeflemekte olup, üyelerimize değer katma misyonumuz doğrultusunda önemli bir adım teşkil etmektedir. Anlaşmadan faydalanmak isteyen esnaflarımız, Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ile Ortadoğu İşitme Merkezi’nden indirimli cihaz alımı yapabilirler. Bu ve yaptığımız tüm anlaşmaların esnaflarımız için hayırlı olmasını diliyoruz." (İLKHA)
Mehmet Salih Seyhan Bayram Mesajı
Meyvelerin raf ömrü doğal yağlarla uzatılıyor
Prof. Dr. Süleymanlı: Tüm zorluklara rağmen bayramlar varlığını sürdürüyor
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Bayramlar kardeşliğin ve ümmet bilincinin yeniden inşasıdır
Şırnak'ta bayram öncesi trafik seferberliği: 4 bin 300 personel sahada
AB: ABD ve israilin İran'a yönelik saldırıları uluslararası hukukta meşru bir zemine dayanmıyor
Erakçi: Altyapımıza yeniden saldırı olursa sınır tanımayacağız!
Danimarka ABD işgali ihtimaline karşı Grönland’a asker gönderdi
Pakistan ve Afganistan arasında ateşkes
Feribot seferlerine fırtına engeli
İşgal, Mescid-i Aksa'yı 20. gündür kapalı tutuyor: Yarın yüz binlerce kişi bayram namazı kılamayacak!
Er: Sıla-i rahim yalnızca bayram günlerinde değil, her zaman yerine getirilmesi gereken bir sorumluluk
Bayram hazırlığında ilk durak mezarlıklar oldu
Konya'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Siirt Valisi Kızılkaya’dan Ramazan Bayramı mesajı
Diyanet-Sen Batman: Ramazanın manevi iklimi bayramla taçlanıyor
Siirtlilerden bayram mesajı: Birlik ve barış istiyoruz
Nijerya’dan İngiltere’ye ziyaret: Terörle mücadele gerekçesiyle iş birliği çağrısı
HÜDA PAR İzmir İl Başkanı Yumlu'dan bayram mesajı
İran'a yönelik savaş, plastik sektörünü derinden etkiliyor
Söylemez: Bayram, umudu ve kardeşliği diri tutan en güzel iklimdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü
Gazze'ye saldırıda 4 kişi şehit oldu
Mardin’de onlarca yetim bayramlık elbiselerle sevindi
18 ilde dolandırıcılık ve bahis operasyonu: 118 şüpheli yakalandı
İstanbul’da zimem defteri geleneğiyle borçlar kapatıldı
Bilgisayardan felsefeye, Sepah'tan Meclis'e ve Güvenlik Kurulu'na: Ali Laricani
Şanlıurfa’da uzmanlardan bayramda sağlıklı beslenme uyarısı
Umut Kervanı'ndan bayram mesajı: Acı ve gözyaşı, yerini umut ve huzura bıraksın
Bursa protokolü bayramlaştı
Yükleniyor







