• BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
30 Eylül 2023, Cumartesi 17:35
Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Beyazgül: “Balıkayağı köprülü kavşak projesi 5 ayda tamamlanacak’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor. 18 ayda tamamlanması beklenilen köprülü kavşak için devreye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Köprülü Kavşak 5 ayda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Balıkayağı Bulvarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken Park ve Bahçeler Daire Başkanlığ ekipleri Beyazgül’ün talimatlarıyla bölgede kaldırımlarda ve refüjlerde bulunan ağaçları iş makineleri yardımıyla yerinden sökerek budama işlemini yaptıktan sonra Buluntu Hoca Bulvarında toprakla buluşturuyor. Beyazgül, Meclis Üyesi Faruk Bayuk ile birlikte Balıkayağı Köprülü Kavşak ile alternatif yol çalışmasını inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Beyazgül, ulaşımın yan yollardan sağlanacağını ifade etti.

“Her türlü önlem alındı’’
Şehir merkezinden Diyarbakır yoluna transit geçişin sağlanması için Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasının devam ettiğini anlatan Beyazgül, ‘’Balıkayağı Köprülü Kavşağı inşallah Karaköprü ilçesine girişi büyük bir oranda rahatlatacaktır. Karayolları tarafından yapılmakta olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı çalışması için alternatif yollar belirledik ve bu yollarda asfaltlama çalışması yapıyoruz. Alternatif yollar için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprülü kavşak projesi için çok uzun süren görüşmelerde bulunduk. Balıkayağı Köprülü Kavşağın yapılmasıyla Karaköprü güzergahı daha seri olarak geçilecek. Bundan sonraki aşamada ise Fuar Kavşağı ile Azerbaycan ve Buluntu Hoca kavşağı olarak devam edecektir. Şanlıurfa merkezden çıkan araçlar hiçbir yere takılmadan yoluna devam edecek. Tüm ekiplerimiz burada görev yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz gece boyunca çalışmalarını sürdürecek. Halkımızın sıkıntı çekmemesi için ne gerekiyorsa yapacaklar. Yan yollarda çalışmalar devam ediyor. Ümidimiz bunun da kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunmaktır. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımızla irtibat halindeyiz. Köprülü Kavşağın süresi 18 ay olarak ihale de belirlenmişti. Girişimlerimiz sonucu 5 aya düşürüldü. Şimdi 5 ayda bitirilmesi noktasında da ısrarlı ve kararlı duruşumuz olacaktır. Balıkayağı Köprülü Kavşak projesi memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Körprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanmış olacak. Karaköprü ilçesinde ikamet eden vatandaşlar Köprülü Kavşak ile birlikte ilçede ulaşımın daha da rahatlayacağını ifade ederek Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Söz ve Kalem eğitim dosyasıyla çıktı

Sakarya'dan "Küresel Sumud Filosu"na destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 450 yurt yönetim personeli alacak

Fransa’da Macron için azil süreci başladı

Dargeçit halkı Gazze ve Küresel Sumud Filosu'na destek için meydanlara indi

Kenya’da gölün taşması sonucu binlerce kişi evsiz kaldı

İki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

Yetimler Vakfı'ndan Gaziantep'te onlarca yetim öğrenciye kırtasiye desteği

Irak Başbakanı Sudani: 150 milyar varillik rezerve sahibiz

Çocuklara namaz bilinci kazandıran eğitim programı tamamlandı

Rusya'dan NATO sınırına yeni askeri bariyer ve tahkimat kararı

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Gazze'de her 52 dakikada bir çocuk hayatını kaybediyor

Mersin'den Küresel Sumud Filosu'na destek: Herkes sussa bile biz susmayacağız

On binler "Küresel Sumud Filosu"na destek için yürüdü

ABD’de salmonella alarmı

Çin'de kargo gemisi ile balıkçı teknesi çarpıştı

Afganistan'daki depremde can kaybı 3 bine ulaştı

Hatay'da trafik kazası: 1'i ağır 4 yaralı

Batman Barosu: Küresel Sumud Filosu uluslararası toplumun himayesine alınmalı

Küresel Sumud Filosu'na Konya’dan destek

Siirt STK Platformu: Küresel Sumud Filosu, Gazze halkının azmi ve direnişinden ilham aldı

ABD Büyükelçiliği önündeki Gazze nöbeti 17. günde de devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 Şubat depremlerinin ardından kısa sürede umutları sıfırdan yeşertmeyi başardık

Abukeshek: Bize ne olursa olsun gözümüz hep Gazze'de olacak

Şanlıurfa STK Platformu: Muhtemel bir müdahaleye karşı filodaki aktivistler korunmalı

Siirt’ten Gazze’ye destek: Küresel Sumud Filosu'nun yanındayız

Putin: Ukrayna’ya gelen yabancı güçler meşru hedef olacak

Gözüngül: Cizre Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrenciler için yurt yapılmalı

Sumud filosunda hazırlıklar son aşamada: Gemiler yola çıkmaya hazır

Mardin’de ormanlık alanda çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Söz ve Kalem eğitim dosyasıyla çıktı

Sakarya'dan "Küresel Sumud Filosu"na destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 450 yurt yönetim personeli alacak

Fransa’da Macron için azil süreci başladı

Dargeçit halkı Gazze ve Küresel Sumud Filosu'na destek için meydanlara indi

Kenya’da gölün taşması sonucu binlerce kişi evsiz kaldı

İki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı