• BIST 100

    16345,82%-0,38
  • DOLAR

    43,60% 0,16
  • EURO

    51,57% 0,37
  • GRAM ALTIN

    6942,61% 3,13
  • Ç. ALTIN

    11654,37% 0,11

Beyazgül İle Vali Ayhan muhtarlarla bir araya geldi

30 Mart 2023, Perşembe 11:25
30 Mart 2023, Perşembe 11:25
Beyazgül İle Vali Ayhan muhtarlarla bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Beyazgül İle Vali Ayhan muhtarlarla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Valiliği himayelerinde düzenlenen iftar yemeğinde kentin 13 ilçesinden gelen Bin 444 muhtarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği programda dayanışma vurgusu yapıldı. İftar programının ardından muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

Şanlıurfa’da Ramazan Ayı’nın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, bereketin ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği iftar sofrası Şanlıurfa Valiliği himayelerinde şehrin 13 ilçesinden gelen muhtarları ağırladı.
Şanlıurfa’nın zor günlerden geçtiğini ifade eden Beyazgül, “Cenabı Allah bu güzel Ramazan-ı Şerifi gönlümüze göre yaşamayı nasip etsin. Arkasından da hep birlikte Ramazan Bayramı’nı görmeyi nasip etsin. Türkiye iki önemli felaketi yaşadı. Bunlardan ilki “Asrın Felaketi” denilen Kahramanmaraş merkezli iki deprem, diğeri ise Şanlıurfa’yı vuran sel felaketi oldu. Meydana gelen her iki felakette de muhtarlarımızla birlikte çalıştık. Buradan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Her birinden Allah razı olsun. Gerek depremde gerek sel felaketinde yaralarımızın bir an öne sarılmasında muhtarlarımızın çok önemli etkileri ve katkıları oldu. Bir ekip ruhu ve bilinciyle hareket ettik. Gayretle yaşamış olduğumuz sıkıntılı günleri Valimiz Salih Ayhan’ın da önderliğinde geride bıraktık. Tabi her iki felakette de vefatlarımız oldu. Deprem ve Sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da Rabbim ’den acil şifalar temenni ediyorum“ dedi.

Deprem ve sel felaketlerinde Şanlıurfa’nın omuz omuza topyekûn bir mücadele verdiğinin altını çizen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise, “Şanlıurfa’nın 13 ilçesinden 1.444 muhtarımızla aynı sofrada buluştuk. İftarımızı hep birlikte yapıyoruz. Bu da Şanlıurfa’nın gönül sofrasının, Halil-ür Rahman Sofrasının zenginliğini, birliğini ve beraberliğini göstermektedir. Bu güzel bir mesajdır. Zor günlerden geçiyoruz. Başkanımız da bahsetti deprem, sel gibi üzücü olaylar yaşadık. Hamd olsun üstesinden de birbirimize sımsıkı sarılarak geldik. Sadece bir kurumun işi üstlenmesiyle değil, topyekün bir seferberlik yaparak sel konusunda daha önce görev yapmış birisiyim. Yaşadığımız sel daha önceki sellerin iki katı ama kısa zaman içerisinde hep birlikte omuz omuza olduğumuz için de yaramızı sardık. Kayıplarımız, vefatlarımız var. Allah Rahmet eylesin diyorum. Ramazan ayı bu sebeple hüzünlü geçiyor. Bir yandan da hayat devam ediyor. Ders alacağız, tecrübe edeceğiz bir daha bu vakaları yaşamamak için de dikkatli olacağız” diye konuştu.

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Ticaret Bakanlığı: Servis ücretini menü fiyatına yansıtanlara izin verilmeyecek

Gazze'de sağlık sistemi çöktü: Binlerce hasta ve yaralı ölümle burun buruna

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı TOKİ projesindeki fahiş fiyatları Meclis'e taşıdı

ÖNDER Gaziantep Şube Başkanı Aksu: İyilik kanımızda var

Dünya’nın manyetik alanına dair ezber bozan bulgular

Çalışkan: Sigara bağımlılığı çoğu zaman 18 yaşından önce başlıyor

Batman'da MİT personeli gibi davranıp milyonluk dolandırıcılık yaptılar

Ocak ayında 72 bin 416 gıda denetimi yapıldı

Çanakkale’de uyuşturucu soruşturmasında 21 şüpheli yakalandı

Epstein’in işgal rejimine yardım ettiği ortaya çıktı

Göbeklitepe ve Taş Tepeler sergisi Berlin’de açılıyor

Gaziantep’te FETÖ hükümlüsü şahıs yakalandı

Yargı mensupları için “Etik Kurulu” kuruluyor

Ağrı’da yolcu otobüsü devrildi: 16 kişi yaralandı

Hatay merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon: 12 tutuklama

Gaziantep'te aranan 18 şüpheli yakalandı

Beyrut-Şam arasında "hükümlü nakli" anlaşması

Pişkin: Yapay zekâ meslekleri yok etmiyor yeniden şekillendiriyor

Kudüs'te yıkımların hedefi net: Filistin topraklarını Yahudileştirmek

Balıkesir’de 4,1 büyüklüğünde deprem

Ensarullah Hareketi’nden Pakistan’daki bombalı saldırı açıklaması

Palandöken: Ramazan dayanışma ve bereket ayıdır

Nijerya’da silahlı saldırı: 13 ölü, çok sayıda yaralı

İslam Emirliği'nden İslamabad'daki cami saldırısına ilişkin açıklama: Suçlamalar temelsiz

Yerli Malı Tebliği’nde otomotiv sektörüne geçici düzenleme

İran füze tesislerini hızla onarıyor, nükleer altyapıyı yerin altına çekiyor

Batı Şeria ve Kudüs'te bir haftada 54 direniş eylemi

Bursa'da 7 düzensiz göçmen yakalandı

Kapıkule'de 240 kilo skunk ele geçirildi

Erzurum’da tır ile cip çarpıştı: 4 kişi hayatını kaybetti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ticaret Bakanlığı: Servis ücretini menü fiyatına yansıtanlara izin verilmeyecek

Gazze'de sağlık sistemi çöktü: Binlerce hasta ve yaralı ölümle burun buruna

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı TOKİ projesindeki fahiş fiyatları Meclis'e taşıdı

ÖNDER Gaziantep Şube Başkanı Aksu: İyilik kanımızda var

Dünya’nın manyetik alanına dair ezber bozan bulgular

Çalışkan: Sigara bağımlılığı çoğu zaman 18 yaşından önce başlıyor

Batman'da MİT personeli gibi davranıp milyonluk dolandırıcılık yaptılar