-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Beyrut'ta kanlı gece: Siyonist rejim onlarca sivili şehit etti
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Beyrut'un Ramle El-Beyda bölgesi, siyonist rejim saldırısının hedefi oldu, çok sayıda sivil şehit edildi. Hizbullah, "El-Asf El-Mekul" operasyonuyla karşılık verdi, İran İslam Cumhuriyeti de eş zamanlı misillemeler düzenledi.
Beyrut’ta Ramle El-Beyda bölgesine perşembe sabahı düzenlenen saldırıda onlarca kişinin şehit olduğu ve yaralandığı bildirildi. Lübnan Sağlık Bakanlığı, saldırıda 8 kişinin şehit olduğunu, 31 kişinin yaralandığını açıkladı.
Siyonist rejimin Aramun bölgesine düzenlediği saldırıda 3 kişinin şehit olduğu ve bir çocuğun yaralandığı belirtildi.
Lübnan’ın güneyindeki Bint Cebel ilçesinde bulunan Deir Antar kasabasına düzenlenen saldırıda 2 kişi şehit oldu, 6 kişi de yaralandı.
Sur ilçesinde bulunan Burc El-Şamali kasabasına düzenlenen bir başka saldırıda 4 kişinin şehit olduğu, 9 kişinin yaralandığı bildirildi.
Saldırılardan önce, yüzlerce yerinden edilmiş kişi Ramle El-Beyda sahilinde bulunan geçici barınaklara sığınmıştı.
Hizbullah ve İran İslam Cumhuriyeti, eş zamanlı olarak siyonist rejim hedeflerine misilleme düzenledi.
Hizbullah, "El-Asf El-Mekul" adı verilen operasyon kapsamında 38 saldırı düzenlediğini duyurdu, bunlardan 33’ü siyonist rejim topraklarında, 5’i Lübnan’da gerçekleşti.
Hizbullah’ın açıkladığı bilgilere göre, operasyonlarda 18 askeri üs, 2 sınır noktası, 13 şehir ve yerleşim yeri ile 3 ilerleme noktası hedef alındı. Kullanılan silahlar arasında 31 roket, 5 insansız hava aracı ve topçu ateşi yer aldı.
Saldırılar arasında Tel Aviv civarında Gililot Üssü’ne roket atışı, Hadera’daki özel deniz birlikleri üssüne ve Meron Hava Gözlem Üssü’ne insansız hava araçlarıyla misillemeler dikkat çekti. Hizbullah, ayrıca Bet Lid Üssü’nü ve Nahariya ile Kiryat Şmona yerleşimlerini de hedef aldığını açıkladı.
Siyonist rejim ise Beyrut’un güney banliyölerinde 10 Hizbullah hedefine saldırdığını duyurdu. Önceki günlerde düzenlenen saldırılarda 17 Lübnanlı yaralanmıştı.
Uzun süredir devam eden siyonist rejim saldırılarında Lübnan’da 91’i çocuk 630’dan fazla kişi şehit oldu, yaralı sayısı ise 1586’yı geçti. Saldırılar halen devam ediyor ve sivil kayıplar artıyor.
Bölgedeki tırmanış, 28 Şubat’tan bu yana ABD ve siyonist rejim tarafından başlatılan saldırıların bir uzantısı olarak görülüyor. (İLKHA)
Fransa’da kamyon şoförlerinden akaryakıt zammına protesto
Malatya'da otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı
İran Hürmüz Boğazı'ndan 20 geminin geçişine izin verdi
ABD'de hemzemin geçitte tren minibüse çarptı: 5 ölü
Bölge Ekonomisi Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı
Mısır'da kamu ve özel sektörde uzaktan çalışma kararı
Lübnan'da basın aracı hedef alındı: 3 gazeteci katledildi
Malatya'da traktör kazası: 2 yaralı
Cibuti açıklarında göçmen teknesi battı: 9 ölü, 45 kayıp
Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı
Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor
Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor
Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı
Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırı
Şanlıurfa'da soba gazı sızıntısı: Aynı aileden 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Şanlıurfa'da otomobil şarampole devrildi: Aynı aileden 5 yaralı
Lübnan'a yönelik siyonist rejimin saldırıları sürüyor: Şehit sayısı 1189'a yükseldi
Yetimler Vakfı, kurban hazırlıklarını masaya yatırdı
Hindistan'da yakıt krizi: Halk LPG tüplerini doldurmak için uzun kuyruk oluşturdu
Cizre’de petrol boru hattında sızıntı paniğe yol açtı
Pazarcı esnafı: Akaryakıta gelen zam ve nakliye ücretlerinin artışı ürün fiyatlarının yükselmesine yol açtı
Batman'da ortak tepki: Coğrafyamızda işgalci asker istemiyoruz
Bipolar bozukluk son yıllarda artış eğiliminde!
Prof. Dr. Ulaş: Çocuklara yönelik şefkat merkezli bir yaklaşım göstermekle doğru sonuçlara ulaşılabilir
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Malatya teknolojik altyapısıyla modern bir şehir haline gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beçiroviç ile görüştü
Pezeşkiyan: İran'ın savunma tepkisinin saldırıların kaynağına yönelik olması doğaldır
Şırnak'ta istinat duvarı yağışa dayanamadı
Yükleniyor







