GÜNDEM 26.09.2023 16:25:03 0

Birecik’te sıcak asfalt atağı sürüyor

Birecik’te sıcak asfalt atağı sürüyor
Haberi Sesli Oku

Birecik’te sıcak asfalt atağı sürüyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serimine devam ediliyor.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam başlattığı konforlu yol hamlesi aralıksız devam ediyor. Birecik Belediyesinin ilçede start verdiği sıcak asfalt çalışmaları sayesinde, ilçedeki caddeler karayolları standardında kaliteli asfaltla buluşuyor.
Asfaltsız cadde kalmayacak sloganı ile hizmet atağını sürdüren Birecik Belediyesine bağlı fen işleri ekipleri ilçede başlattığı sıcak asfalt seferberliğini sürdürüyor. Başkan Mirkelam’ın talimatları çerçevesinde ilçedeki 19 Mayıs Caddesi, Halefoğlu Caddesi, Ayvazlar Caddesi, Lise Caddesi ve diğer sokaklarda hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, üst yapı çalışmaları çerçevesinde alt yapısı biten caddeleri ve sokaklarda kilitli parke taşı ve sıcak asfaltla buluşturdu. Şimdiye kadar 13 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı. Sıcak asfalt çalışmaları alt yapı çalışmaları devam eden diğer caddelerde de sürdürülecek. Birecik ilçesinin dört bir yanını modern ve konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mahmut Mirkelam, “İlçede başlatılan asfalt çalışmalarından önce halkımız bir süre mağdur oldu, ancak yarım asırlık bir alt yapı yapılıyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalizasyon ve içme suyu şebeke döşeme çalışmaları yapıldı ve devam ediliyor. Şimdi hedefte Karşıyaka Mahallesine içme suyu çekme çalışmaları var. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahalleler başka bir kimliğe büründü. Alt yapı sorunumuz artık kalmayacak. Şimdi kaliteli ve konforlu yol çalışmalarını tamamlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Öte yandan meydan ve mezra mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Birecik Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Filistinli esirlerin önderi Bergusi: İşgal zindanları diriler kabridir, dünya sessizliği utanç verici

Sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları açıklandı

Nekbe'nin 77. yıl dönümünde işgalin Filistin halkına uyguladığı zulümlerin istatistiği

Yaklaşık 1,9 milyon Suriyeli ülkelerine geri döndü

Diyarbakır’da motosiklet kazası: 2 yaralı

Japonya'da askeri uçak düştü

Rusya Devlet Başkanı Putin ile Malezya Başbakanı İbrahim görüştü

Yolcu otobüsü devrildi: 13 yaralı

Meteorolojiden Doğu Akdeniz için sağanak uyarısı

Açık havada vakit geçirmenin çocuklar için faydaları

AB'den Rusya'ya 17. yaptırım paketi

Malatya Otizm Anneler Derneği Başkanı Kırık: Bakım merkezlerindeki ihmallere karşı yetkilileri harekete geçmeye çağırıyoruz

ABD Başkanı Trump Katar'da

İran-Avrupa nükleer anlaşma görüşmeleri İstanbul'da yapılacak

Dışişleri Bakanı Fidan Ukrayna Dışişleri Bakanı Sibiha ile görüştü

İzmir'de 19 kilogram esrar ele geçirildi: 1 gözaltı

Ağrı'da Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Siirt’te İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı yapıldı

HÜDA PAR’dan Türkiye Sakatlar Derneği Kovancılar Temsilciliği’ne ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya'dan STK’lara ziyaret

Sağlık-Sen, hemşire ve ebelerin sorunlarına dikkat çekti

Peru Başbakanı Adrianzen istifa etti

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Filistin’e destek yürüyüşü

Ziraat Mühendisi Doğan: Çiftçiler iklim değişikliğiyle yalnız bırakılamaz

Lise öğrencisi kızın hayatını kaybettiği kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

Arslan ve Karaloğlu Ankara’da Bir Araya Geldi: İç Güvenlik ve Yerel Yönetimler Görüşüldü

Hukukçu Eminoğlu: Gazze’deki soykırımı durdurmak her ülkenin hukuki yükümlülüğüdür

Irak Dışişleri Bakanı: Bağdat Zirvesi'nde Gazze'deki saldırıların derhal sona erdirilmesi talep edilecek

Şanlıurfa genelinde 15 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak

Ücretlerini alamayan işçilerden vinçli protesto

Yükleniyor