Tarih: 23.10.2024 21:35

Birlik ve Beraberliğimiz Zedelenmeyecek!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin geleceğinde teröre yer olmadığına dair yaptığı açıklamalara tam destek vererek, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını sert bir dille kınadı.

Şansi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’nin geleceğinde terörün ve karanlık oyunların yeri yoktur. Biz de Cumhurbaşkanımızın kararlılığını paylaşarak, bu yolda Batman’da güçlü bir irade ortaya koyuyoruz. Savunma sanayimize ve milletimizin kardeşliğine kasteden bu hain saldırılar, asla birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek. TUSAŞ’a yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum.”

Şansi, Türkiye’nin milli savunma sanayisine yapılan bu saldırının, ülkenin bağımsızlığını ve gücünü hedef aldığını belirterek, “Terör örgütleri ve onları destekleyen odaklarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Devletimizin arkasındayız ve Türkiye’nin gücü her türlü tehdidi aşacak kapasitededir” dedi.

Açıklamasında ayrıca, Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Şansi, siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın ve millet olarak hep beraber terörün olmadığı bir Türkiye inşa etme çağrısında bulundu.

“Terör ve şiddetin gölgesinin düştüğü bir geleceğe izin vermeyeceğiz. Hep birlikte Türkiye’nin geleceği için tek yürek olmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —