Tarih: 14.10.2024 13:44

Boykot ürünleri satmayan esnaf: Safımı belli etmek için boykota başladım

Facebook Twitter Linked-in

siyonist rejimin Filistin’deki saldırılarının ardından boykot kararı aldığını belirten Eyüp Malkoç, bebek ve çocukları katleden siyonistlerin ürünlerini satamayacağını vurguladı.

siyonist rejimin zulmüne karşı herkesin tepki göstermesi gerektiğini ifade eden Malkoç, el ele verip hareket edilmesi halinde bu soykırımın durdurulabileceğine dikkat çekti.

Safını belli etmek adına boykota başladığını vurgulayan Malkoç, Boykota başladıktan sonra satışlarının 2-3 katına çıktığını ifade etti.

"Boykot kararımdan sonra satışlarım arttı"

Çevresinden gelen eleştirilere rağmen boykot kararını sürdürdüğünü belirten Malkoç, "siyonist rejimin soykırımından sonra direkt olarak boykot kararı aldım. Onca bebek ve çocuk katledilirken, onların ürününü satamam. Safımı belli etmek adına boykota başladım. Boykot kararı aldıktan sonra birçok kişi bana, boykot edilen ürünlerin dışında fazla talep gören ürün olmadığını söyledi. Ancak ben, safımın belli olması için bu kararı aldım ve boykot kararımdan sonra satışlarımın arttığını gördüm. Rızkımın her zaman Allah’tan geldiğine inandığım için bu adımı attım ve iyi ki de atmışım. Kazancım 2-3 katına çıktı" ifadelerini kullandı.

"siyonist rejimin zulmüne karşı herkesin el ele vermesi gerekir"

Boykot edilen ürünleri iş yerinde ve evinde bulundurmadığını söyleyen Malkoç, diğer esnaf arkadaşlarına da çağrıda bulundu:

"Bütün esnaf kardeşlerimden bu duyarlılığı bekliyorum. Elimizden geldiği kadar çaba gösterelim ve en azından safımızı belli edelim. El ele verirsek, ticarette veya başka bir konuda yapamayacağımız hiçbir şey yok. Orada annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz katlediliyor. Biz el ele verip bu soykırıma dur demeliyiz. Eğer bunu başarabilirsek, Allah'ın izniyle soykırımı durdurabiliriz" şeklinde konuştu. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —