• BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Fuarlar bölgemizin kalkınması için büyük önem arz ediyor

21 Mayıs 2025, Çarşamba 20:18
21 Mayıs 2025, Çarşamba 20:18
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Fuarlar bölgemizin kalkınması için büyük önem arz ediyor
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yapı Dekorasyon Fuarının kentte 7 yıldır yapılmadığını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Biz bugün 7'inci Yapı Dekorasyon Fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Fuarımızın şehrimize ve bölgemize önemli katkıları olacağını düşünüyorum." dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Yapı Dekorasyon Fuarı'nın açılış töreni büyük katılımla gerçekleştirildi.

Mişmişpark Fuar Alanında gerçekleştirilen açılış törenine Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in yanı sıra idari ve mülki amirleri, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi bir deprem süreci yaşadık. Deprem sürecinden sonra bazı şeyler inkıtaya uğradı ki bunlardan biri de fuar ve festivaller. Tabi uzun süredir yapılmıyordu. Mesela Kitap Fuarı dört yıldır yapılmıyordu, biz geçen sene yaptık. Tabi buradaki hedefimiz özellikle şunu ifade edeyim, Malatya ayağa kalkıyor. Hiçbir tereddüdünüz olmasın. Sağda solda inşaatlarımızı da görüyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlarımızın güçlü desteği ve burada milletvekillerimizle, Sayın Valimizle, Belediye Başkanlarımız ile çok hummalı bir çalışma içerisine girdik. İnşallah bu yılsonuna kadar şehrimizde konutların ve işyerlerinin büyük bir kısmı teslim edilmiş olacak." şeklinde konuştu.

"Bu fuarlar şehrimizin, hatta bölgemizin kalkınması anlamında büyük önem arz ediyor"

Er, "Bu fuarlar şehrimizin, hatta bölgemizin kalkınması anlamında büyük önem arz ediyor. Yapı Dekorasyon Fuarı da yaklaşık 7 yıldır yapılmıyordu. Biraz inkıtaya uğramış daha sonra pandemi ve depremler derken ertelenmişlerdi. Biz bugün 7'inci Yapı Dekorasyon Fuarımızı gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Son olarak Er, "Burada şu an çevre illerden gelen firmalar, iş insanlarımız, kardeşlerimiz var, ilimizden katılım sağlayanlar var, iş insanlarımız var, resmi kurumlardan gelip stant açanlar var. Hepsine hoş geldiniz diyorum. İnşallah muvaffakiyetler diliyoruz, burada hayırlı ve bereketli bir fuar süreci geçirmiş oluruz. Fuarımızın şehrimize ve bölgemize önemli katkıları olacağını düşünüyorum." dedi.

Malatya Valisi Seddar Yavuz ise yaptığı konuşmada yapılan fuarın hayırlar getirmesini temenni ederek, "7'nci Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı'nın başarılı geçmesini temenni ediyorum. Şehrimizi Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ayağa kaldırıyoruz. Her zaman söylediğim bir söz vardır, 'Kaynağımız var projemiz var iarede ve gücümüz var. Öyleyse hep beraber Malatya'yı ayağa kaldıralım' fikriyle yola çıktık. Burada gönül birlikleriyle toplumun her kesimi ile özellikle Büyükşehir Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile tam bir anlayış içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Allah'a hamd olsun ki bu geçen süre içerisinde bunların meyvelerini hep beraber topluyoruz. Ancak diğer taraftan da böyle çeşitli fuarlarla sosyal, kültürel, sosyal ve ekonomik faaliyetlerle şehrimizin normalleşmesine katı sağlamamız gerekiyor. Bu fuarın düzenlenmesinde büyük emeği olan çok kıymetli dostum Büyükşehir Belediye Başkanımızı, kıymetli ekibini, fuarımıza iştigal eden firmalarımızın temsilcilerini gönülden tebrik ediyorum. Fuarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmalarının ardından, 7’inci Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, törene katılan protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek açıldı. Açılışın ardından stantlar tek tek gezilerek, firma yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet edildi.

25'i üretici firma, 22'si bayii satışı yapan firma olmak üzere toplam 47 firmanın yer aldığı Malatya 7'nci Yapı Dekorasyon Fuarı, 21-25 Mayıs tarihleri arasında 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Ayrıca Fuar alanında bulunan deprem tırındaki personeller tarafından vatandaşlara deprem ile ilgili bilgiler verilirken, Büyükşehir Belediyesi ve AFAD tarafından açılan stantlarda da yine bilgilendirme ve sorunların çözümü hakkında yardımcı olunuyor. (İLKHA)

Ömer Faruk SEYHAN

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor

Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı

Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor

Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor

Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı

Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırı

Şanlıurfa'da soba gazı sızıntısı: Aynı aileden 5 kişi hastaneye kaldırıldı

Şanlıurfa'da otomobil şarampole devrildi: Aynı aileden 5 yaralı

Lübnan'a yönelik siyonist rejimin saldırıları sürüyor: Şehit sayısı 1189'a yükseldi

Yetimler Vakfı, kurban hazırlıklarını masaya yatırdı

Hindistan'da yakıt krizi: Halk LPG tüplerini doldurmak için uzun kuyruk oluşturdu

Cizre’de petrol boru hattında sızıntı paniğe yol açtı

Pazarcı esnafı: Akaryakıta gelen zam ve nakliye ücretlerinin artışı ürün fiyatlarının yükselmesine yol açtı

Batman'da ortak tepki: Coğrafyamızda işgalci asker istemiyoruz

Bipolar bozukluk son yıllarda artış eğiliminde!

Prof. Dr. Ulaş: Çocuklara yönelik şefkat merkezli bir yaklaşım göstermekle doğru sonuçlara ulaşılabilir

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Malatya teknolojik altyapısıyla modern bir şehir haline gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beçiroviç ile görüştü

Pezeşkiyan: İran'ın savunma tepkisinin saldırıların kaynağına yönelik olması doğaldır

Şırnak'ta istinat duvarı yağışa dayanamadı

Aniden yola fırlayan çocuk ölümden döndü

Eğil ve Kocaköy'e doğalgaz müjdesi: Kamulaştırma süreci başladı

Van-Hakkari karayoluna çığ düştü: Çok sayıda araç mahsur kaldı

Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Beyşehir Gölü’nde su seviyesinin yükseltilmesi için yeni proje

Kuyumcu Yüzgeç: Altın uzun vadede yeniden yükselişe geçecek

Konya’da kapalı yol ulaşıma açılıyor

Batman'da kaza: 2 yaralı

Gaziantep'te 30 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor

Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı

Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor

Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor

Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı

Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırı