• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Muhtarlarımız milletimizin sesidir

19 Ekim 2025, Pazar 14:44
19 Ekim 2025, Pazar 14:44
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Muhtarlarımız milletimizin sesidir
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er yayımladığı mesajında, muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Er, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 "Toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olan muhtarlarımız, mahalle ve köylerimizde devletimizin gözü, kulağı ve eli konumundadır. Halkımızın en yakınındaki kamu görevlisi olarak, vatandaşlarımızın talep, öneri ve sorunlarını devlet kurumlarına ve yerel yönetimlere aktaran muhtarlarımız, demokrasimizin en güçlü halkasını oluşturmaktadır.

Cumhuriyetimizin 100 yılı aşkın tecrübesinde, muhtarlık kurumu her zaman halkın güvenini kazanmış, yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası olmuştur. Bu anlamda muhtarlarımız, sadece idari bir görev yürütmekle kalmayıp; bulundukları mahallelerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminde de öncülük etmektedir.

Bizler için muhtarlarımız sadece birer idari temsilci değil, aynı zamanda şehrimizin geleceğini birlikte şekillendirdiğimiz yol arkadaşlarımızdır. Malatya’nın her mahallesine eşit hizmet götürme hedefimiz doğrultusunda, muhtarlarımızla düzenli istişare toplantıları gerçekleştiriyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözümleri ortak akılla üretiyoruz.

Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından, mahallelerimizde yeniden yapılanma ve iyileşme sürecinde muhtarlarımızın fedakâr çalışmaları bizler için büyük bir güç kaynağı olmuştur. Vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızın katkılarıyla, Malatya’mızı daha güçlü, daha dirençli ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımıza hizmet yolunda büyük bir özveriyle çalışan, devletimizin en köklü temsilcilerinden olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Görevini layıkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Malatya’mızın geleceğine katkı sunan her muhtarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı İstanbul'da ikinci sosyal marketini dualarla açtı

Samsun'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Avrupa’da yer altı gaz depoları tarihi dip seviyeyi gördü

Feribot seferlerine fırtına engeli

Gaziantep’te maddi hasarlı trafik kazası

Beş ülkeden Putin'e Navalni suçlaması

Libya'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Rutte: AB, Ukrayna’ya ihtiyaç dışı silah vermemeli

Norveç ve Almanya’dan savunma iş birliği anlaşması

Dışişleri Bakanı Fidan, Gazze Yönetimi Ulusal Komitesi Başkanı Şaas ile görüştü

Kayseri'de yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Zelenskiy: Ukrayna'daki tüm enerji santralleri Rus saldırılarında hasar gördü

Malatya'da silahlı kavga: 1 gözaltı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile ABD’li mevkidaşı Rubio görüştü

ABD-İran müzakerelerinde ikinci tur Cenevre'de

Meteorolojiden denizlerde fırtına uyarısı

Siyonist işgalciler ateşkese rağmen saldırıyor: Gazze'de can kaybı artıyor

MİT Başkanı Kalın Münih Güvenlik Konferansı'na katıldı

Küba’da petrol rafinerisinde yangın 

Mersin'de 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Meteorolojiden bazı bölgeler için çığ uyarısı

Bulgaristan'da park halindeki bir tır'a başka bir tır çarptı: 2 ölü

Zelenskiy, NATO Genel Sekreteri ile görüştü

Dr. Tekruri: Şehitliği istemek, cihadı imkânlarımız el verdiği kadar yerine getirmek ile mümkün olur

Bitlis’te iş yerleri heyelanın altında kaldı

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı'ndan Kürtçe anadil yürüyüşü

Emine Erdoğan 22 okul kütüphanesinin açılışını yaptı

ABD ordusu Karayipler'de bir tekneye saldırdı: 3 ölü

Sağanak yağış Bitlis’te yolları göle çevirdi: Vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem

Umut Kervanı İstanbul'da ikinci sosyal marketini dualarla açtı

Samsun'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Avrupa’da yer altı gaz depoları tarihi dip seviyeyi gördü

Feribot seferlerine fırtına engeli

Gaziantep’te maddi hasarlı trafik kazası

Beş ülkeden Putin'e Navalni suçlaması