• BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,44% -0,10
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3973,14% -2,37
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Çağdaş Atan: 'İlk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5-6 adına önemli bir galibiyet aldık'

GÜNDEM 6.11.2022 17:35:06 0
Çağdaş Atan:

Çağdaş Atan: 'İlk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5-6 adına önemli bir galibiyet aldık'

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından, 'İlk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5-6 adına önemli bir galibiyet aldık' dedi.
Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK’yı Kemen ve Ramazan Civelek’in attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla son 4 maçta üçüncü galibiyetini alan Kayserispor puanını 23’e yükseltirken, üst üste ikinci kez sahadan mağlup ayrılan Gaziantep FK ise 15 puanda kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Atan, “Bugün çok iyi bir Anadolu mücadelesi oldu. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki organizasyon, efektif ve pozisyona girme anlamında biz daha planlıydık sahada. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gaziantep FK de çok iyi bir takım. Onlar da özellikle topu havaya kaldırdıklarında karambolden bize zorluk çıkardılar. Bunu biliyorduk, benim uzun zamandır gördüğüm en saygın takımlardan birisi. Golü beklemediğimiz yerden Furkan’dan yedik ama onun dışında oyuncularım iyi savaştılar. Sıkıntı, zorluk, fedakarlık hepsini yaşadık ama sonuçta maçı bitirmesini bildik. Sonradan oyuna giren oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, çok önemli katkı verdiler. Bu maç bizim için her haftaki bir kırılma eşiği gibi. Alınan diğer sonuçlarla beraber ilk 8’deki yerimizi sağlamlaştırma ve bugün kazandıktan sonra ilk 5 ya da 6’ya girebileceğimiz konusu bizim bu hafta oyuncularla beraber motivasyon kaynağımızdı. Dediğim gibi topa sahip olma, pozisyona girme anlamında daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Buraya kadar gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, müthiş bir destek verdiler bize. Onları buradan mutlu gönderebilmek bizim için çok önemliydi. Haftaya müthiş bir Anadolu derbisi olacak. Ben artık o stadı doldurmamızın zamanı geldiğini düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

UNRWA: 3 bin yardım tırı Gazze sınırında bekletiliyor

HAMAS'tan ABD'ye tepki: UNRWA'nın yasaklanmasına verilen destek, siyonist soykırıma ortaklıktır

Kassam Tugayları'ndan Refah'ta siyonistlere pusu

Siyonist rejim Şam'da başkanlık sarayı yakınına hava saldırısı düzenledi

Pakistan ordusundan gerçek mühimmatla tatbikat

Rusya ve Kuzey Kore arasında Tumen Nehri üzerinde köprü inşasına başlandı

Trump ulusal güvenlik danışmanını kovdu

Gazze'den dünyaya "çocukların açlıktan ölmemesi" için çağrı

Filipinler'de otobüs kazası: 12 ölü

Kütahya'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Antalya'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

ABD’yi fırtına vurdu: 6 ölü

Mardin’de fırtına etkisini sürdürüyor: Ağaçlar devrildi, camlar kırıldı

Ankara için kuvvetli yağış uyarısı

Bingöl’de Valilikten fırtına uyarısı

Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl’de fırtına: çatılar uçtu, maddi zarar büyük

BM: Gazze'de bebeklerin yüzde 92'si açlık tehlikesi altında

Diyarbakır'da sanayi sitesindeki patlama anı kameralara yansıdı

Meteorolojiden 16 il için sarı kodlu alarm!

Bakan Kurum: Muhalefete rağmen 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız

Diyarbakır'da sanayi sitesinde patlama

Yapıcıoğlu: Şiddetin ve gözyaşının durması için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız

Antalya'da 3.9 büyüklüğünde deprem

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Zeren'den Nevroz Parkı'na mescit çağrısı

Rus gazının Türk Akımı üzerinden Avrupa'ya ihracatı yüzde 13 arttı

Diyarbakır'da çatının uçma anı kameraya yansıdı

ABD-İran görüşmeleri ertelendi

Selden etkilenen Somali için acil yardım çağrısı

1 Mayıs olaylarında 384 kişi gözaltına alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ