GÜNDEM 1.06.2023 11:15:02 0

Canlı yayında sürpriz misafir

Canlı yayında sürpriz misafir
Haberi Sesli Oku

Canlı yayında sürpriz misafir

Deprem bölgesi Adıyaman’da canlı yayın yapılan çadıra dalan yavru köpek, hem izleyicileri hem de stüdyodaki konukları gülümsetti.
6 Şubat depreminde ağır hasar alan Adıyaman’da, yayın yaptıkları binanın yıkılması sonucu çadırda yayın yapmaya başlayan Gözde TV’nin önceki gece yayınlanan ‘Sözün özü’ programı esnasında yavru bir köpek çadıra daldı. Kimseye kendisini fark ettirmeden yayının yapıldığı çadır stüdyosuna dalan yavru köpek, yayındaki konuklardan İz Yücedağ’ın ayakkabılarını kemirerek oyun oynamaya başladı. Köpeği tebessümle karşılayan konuk İz Yücedağ, daha sonra dayanamayarak köpeği kucağına aldı. Yayın esnasında köpeği bir süre seven İz Yücedağ, daha sonra kameramanlardan köpeği almalarını istedi. Hem izleyicilerin hem de stüdyoda bulunanların yüzünü güldüren köpek, çadırdan dışarıya çıkarıldı.
Televizyon kanalının bulunduğu alanı bir daha terk etmeyen ve TV çalışanları tarafından beslenip bakılmaya başlanan köpek, TV kanalının maskotu haline geldi.
Minik misafirlerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını söyleyen Gözde TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Akçal, “Sözün özü programında hararetli bir tartışmanın ortasında stüdyoya minik bir misafir geldi. İz Yücedağ’ın önce ayakkabılarını kemirmeye başlamış, öyle olunca İz Hanım da onu hemen kucağına almaya başladı ve biraz sevdikten sonra dışarıya çıkarılması için kameraman arkadaşlarımız ona yardımcı oldu. Çadırda görev yapıyoruz, çadırda yayın yapıyoruz. Minik misafirimiz de bizimle birlikte sürekli yayına dahil oluyor. Haber bültenlerini sunarken, tartışma programlarında ve diğer programlarımızda konuklarımızın etrafında dolaşıyor. Bazen kediler de geliyor işin doğrusu ama kediler geldi, gitti, bu minik misafirimiz gitmiyor. Bizlerde onunla birlikte bu çadırda yaşamaya devam ediyoruz. İşte hararetli bir tartışmanın tam ortasında böyle sevimli bir manzara oluşunca herkes o hararetini de bıraktı, ilgi de dağıldı. Güzel oldu, bizler de onunla ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.
Kanal spikerlerinden Şeyma Özçakmak ise “Sözün özü programında minik bir misafirimiz vardı. Bizleri oldukça mutlu etti. Beklenmedik bir misafirdi” diye konuştu.

Hafif ticari araç takla attı: 2 ölü, 3 yaralı

İhtiyaç sahibi yüzlerce aileye kurban eti ulaştırıldı

Bir kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı silahlı kavgada firar eden 5 şahıs yakalandı

Danimarka, Grönland çevresinde askeri harekat başlattı

ABD'de en az 16 kişiyi taşıyan uçak yere çakıldı

HAMAS: Madleen gemisindeki aktivistlerin hayatından israil sorumludur

Diyarbakır'daki yangın faciasında 2 tutuklama

İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalcilerin "yardım tuzaklarında" 125 kişi şehit oldu, 736 kişi yaralandı

Antalya'da  Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı

Los Angeles protestoları New York'a da sıçradı: Onlarca gözaltı

Rusya'dan esir takasına ilişkin yeni açıklama

Antalya'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Van'da 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Malatya'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı

Kuveyt'te bomba ihbarı yapılan uçak acil iniş yaptı

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Malatya'da baraka yangını

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, yangında hayatlarını kaybeden Çavdar ailesinin taziyesine katıldı

Malatya’da park halindeki otomobil alev aldı

Davet ve Gençlik Hareketi bayramlaşma etkinliğinde buluştu

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Çin bandıralı balıkçı gemisi Filipinler'de karaya oturdu

İngiltere’de kızamık vaka sayısı artıyor

Mardin’de akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü 3’ü ağır 10 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 880'e yükseldi

Donetsk sınırlarına ulaşan Rus ordusu taarruza hazırlanıyor

Pozantı Otoyolu'nda kaza: Takla atan araçtaki 3 kişi yaralandı

Ankara'da orman yangını

Batman’da elektrik kablosu yangını

Yükleniyor