• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Çeber ve Şahin Gaziantepli halıcılara moral verdiler

GÜNDEM 8.12.2023 10:10:20 0
Çeber ve Şahin Gaziantepli halıcılara moral verdiler

Çeber ve Şahin Gaziantepli halıcılara moral verdiler

Halı firmalarının 2024 yılı koleksiyonlarını tanıtıldığı İstanbul Uluslararası CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarının fuarına katılan Gaziantepli firmaları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TİM Başkan Vekili Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan’dan fuarla ilgili genel bilgiler alarak firmalara başarılar diledi.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraberlerindeki heyet Gaziantepli firmaları ziyaretleri sırasında yenilikçi ürünler hakkında bilgiler alırken Türk halı sektörüyle ilgili de Başkan Kaplan’la karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Başkan Kaplan birisi Gaziantep’te olmak üzere Türkiye’de her yıl iki uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarı gerçekleştirileceğini, sektörle ilgili planlamanın buna göre yapıldığını ifade ederek fuarın açılışında Gaziantepli halıcıları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
'Halı sektörü Türkiye’nin lokomotif sektörleri arasında'
Türkiye’nin halı sektöründe dünyada önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Gaziantep Valisi Kemal Çeber, makine halı üretim merkezinin Gaziantep olmasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin lokomotif sektörleri arasında yer alan halı sektörü için fuarların önemli olduğunu sözlerine ekledi. İstanbul’da gerçekleştirilen halı fuarına katılan firmalara başarılar dileyen Gaziantep Valisi Kemal Çeber fuarın gerçekleşmesinde emeği geçenleri de kutlardı.
'Yeni yüzyıl istihdamın, yatırımın, ihracatın, halının ve halıcıların yüzyılı olacaktır'
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarına katılan bütün firmaları kutlayarak başarılar dilerken yaptığı değerlendirmede, 'Burada Anadolu var. Anadolu’nun kalbine, gönlüne dokunma var. Her şartta üretim yapan, gönlünü Türkiye Yüzyılına hazırlayan Anadolu kaplanları var. O yüzden bu an bizim açımızdan çok kıymetli. Asrın felaketinden çıktık hiç durmadılar, hep gaza bastılar. Türkiye Yüzyılı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, yeni yüzyıl istihdamın, yatırımın, ihracatın, halının ve halıcıların yüzyılı olacaktır. Bu fuarın gerçekleşmesinde emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Mayıs 2024 sonlarında Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Gaziantep 2024’ün de başarılı geçeceğine inanıyorum' dedi.
'Dünya Halı pazarının nabzı İstanbul’da atıyor'
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) ve İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) ortak olarak düzenlediği TÜYAP tarafından organize edilen Uluslararası CFE Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Türkiye’nin yanı sıra Çin, İngiltere, Pakistan, Afganistan, Özbekistan, Rusya, Endonezya, Fas, Ukrayna, Mısır ve Ürdün’deki üreticilerle dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri katılıyor. Fuarın ilk gününde yüzün üzerinde ülkeden fuara nitelikli ziyaretçinin katıldığı da açıklandı.
Gaziantep Halı Fuarı mayıs 2024’te gerçekleştirilecek
Beklenenin üzerinde ilgi gören halı fuarının 8 Aralık 2023 Cuma günü son bulacağı öğrenilirken Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nın ise 28 Mayıs 2024 tarihinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleştirileceği bilgisine de ulaşıldı. Kayserinin en elit kayseri escort kadinlari sizler için listelendi..

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

İzlanda'da yanardağ alarmı

Çin'den Tayvan'ın çevresini kuşatan tatbikat

Moldova 3 Rus diplomatı sınır dışı etti

Gaziantep'te narkotik suçlardan 1494 kişi gözaltına alındı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ