Cizre’deki farkındalık maçında sevinen çocuklar oldu

Tarih: 02.03.2023 16:10
Cizre’deki farkındalık maçında sevinen çocuklar oldu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Cizre’deki farkındalık maçında sevinen çocuklar oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde özel gereksinimli çocuklar her yerde faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Cizre Özel Uygulama Okulunda eğitim gören öğrenciler ile polis ve öğretmen karmasının oynadığı farkındalık maçı renkli görüntülere sahne oldu.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cizre Özel Uygulama Okulu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından özel gereksinimli çocuklara yönelik organize edilen farkındalık maçı düzenlendi. Konak Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bitişiğinde bulunan halı sahada oynanan farkındalık maçında İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ekrem Bülent Aktürk, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, öğretmenler ve polis memurları Özel Uygulama Okulunda eğitim gören özel gereksinimli çocuklarla hem top oynadı hem de çocukların sevincine ortak oldu. Polis ve öğretmenlerden oluşan takıma karşı halı sahada top oynayan çocukların sergilediği oyun renkli görüntülere sahne olurken, çocukların attıkları golden yaşadıkları sevinç ise sahada bulunan herkeste mutluluğa neden oldu.
Özel gereksinimli çocuklara yönelik organize edilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Cizre Özel Uygulama Okulu Müdürü Süleyman Özdemir, ”Bugün özel gereksinimli çocuklarımız öğretmen ve polis memuru karması ile özel bir futbol maçı yaptı. Bu farkındalık etkinliğimizin amacı ötekileştirilmiş özel gereksinimli çocukları topluma kazandırmak ve onların kendilerini her yerde rahatça ifade edebilmeleridir' dedi.
Renkli görüntülere sahne olan futbol maçının sonunda İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ekrem Bülent Aktürk, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Mevlit Gayirinal ve diğer katılımcılar tarafından çocuklara madalya verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Rutte: Çin'in Tayvan'a saldırması çatışmaları tetikler

ABD'den Ukrayna’ya patriot gönderme sinyali

HÜDA PAR heyeti Elazığ'da vatandaşların sorunlarını dinledi

İşgalin bugünkü saldırılarında 61 kişi şehit oldu

Mersin'de katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 yaralı

Macron, İngiltere’ye gidiyor

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 5 asker metan gazından hayatını kaybetti

Rusya iki yerleşim birimini daha ele geçirdiğini duyurdu

Batı Şeria'da işgal saldırıları: 2 şehit

Brezilya'da BRICS Zirvesi

Peygamber Efendimize yapılan hakaret lanetlendi

Minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 12 yaralı

İşgal medyası: HAMAS, 7 Ekim’den 3 ay sonra "8200 İstihbarat Üssüne" ulaşmaya çalıştı

Avusturya'da uçak kazası: 4 ölü

Diyarbakır'da asfalt yüklü kamyon devrildi

Gazze'deki hükümetten ABD merkezli şirketin Gazze planlarına tepki

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: Bir dizi eylem kararı aldık

Pakistan'da bina çökmesi: 27 ölü

Bakan Yumaklı: Tarımsal hasılada 7 ülke arasına girdik

Ensarullah, işgal havalimanını hipersonik balistik füzeyle hedef aldı

ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

42 yıl önce kaçırılan İranlı diplomatlar hakkında Devrim Muhafızları Ordusu'ndan israile sert uyarı

İletişim Başkanlığı: 761 yangın kontrol altına alındı

Malatya'da traktör devrildi: 2 ölü

Kumbarasındaki harçlıkları Gazze için bağışladı

Malatya’da korkutan arazi yangını

Antalya’da kafesten kaçan arslan bir kişiyi ağır yaraladıktan sonra öldürüldü

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 418'e yükseldi

Filistin Direniş Grupları: Ebu Şebab ve çetesi, tüm gruplar tarafından kanı helal görülmüştür!

Antalya'da aslan firar etti:1 ağır yaralı

Yükleniyor