• BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

Çocuğunun unuttuğu oyuncağı almaya giden adam kazada ağır yaralandı

GÜNDEM 22.03.2024 14:50:10 0
Çocuğunun unuttuğu oyuncağı almaya giden adam kazada ağır yaralandı

Çocuğunun unuttuğu oyuncağı almaya giden adam kazada ağır yaralandı

Gaziantep’te çocuğunun unuttuğu oyuncak bebeği almaya giden baba, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Tedavi altına alınan yaralının yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Kaza, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Pancarlı Mahallesi’nde 18 Mart Pazartesi akşamı meydana geldi. İddiaya göre, 5 yaşındaki kızının oyuncak bebeğini unutması üzerine geri dönüp oyuncak bebeği almak isteyen 48 yaşındaki Mustafa Demirkıran yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Demirkıran’ı 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesine alınan Demirkıran’ın durumunun ciddi olduğu ve 5 gündür yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
Kaza anında yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Demirkıran’ın yol kenarında yürüdüğü ve kamera açısından çıktığı esnada yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen aracın çarptığı ve arkasından gelen araçların bir anda yavaşladığı görülürken diğer sürücülerin ise kazada ağır yaralanan Demirkıran’a yardıma koştuğu anlar yer aldı.

“Ağabeyimin ifadesi olmadığı için şahıs serbest bırakıldı”
Kazayı anlatan Uğur Demirkıran, hastanede yatan abisinin yoğun bakımda 5 gündür yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, “Kaza, 18 Mart Pazartesi akşamı saat 21.00’da oldu. Bize saat 10.00’da haber geldi. Sonra biz hastaneye geldik. Hastanede tomografisi çekildi. Bizim kazayla ilgili bilgimiz yoktu. Daha sonra öğrendiğimiz kadarıyla araç direk geliyor. Fren bile yapmadan abime çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yere yığılıyor. Kaza dolayısıyla beyinde ve vücudun farklı bölgelerinde hasar meydana geldi. Pazartesi gününden beri yoğun bakımdaydı. Beyin kanaması şu anda durdu. Ağabeyimin uyanmasını bekliyoruz. Kazayı gerçekleştiren şahıs bildiğimiz kadarıyla ilk gün yakalandı. Karakola götürülüp ifadesi alınmış. Daha sonra serbest bırakılmış. Ağabeyimin ifadesi olmadığı için şahıs serbest bırakıldı” dedi.

“Bize ilk önce iki aracın ağabeyime çarptığı söylendi”
Kazada 2 aracın karıştığı iddiasına cevap veren Uğur Demirkıran, kazaya karışan 2 aracın olmadığı ve görgü tanıklarının ifadesine göre kazayı gerçekleştiren bir aracın olduğunu aktardı. Demirkıran, “Ağabeyimin durumunun nasıl olacağı belli değil. Yatalak, engelli veya felç mi kalacak bilmiyoruz. Bizim önceliğimiz ağabeyimin sağlığı. Bize ilk önce iki aracın ağabeyime çarptığı söylendi. Önce biri sonra biri vurdu denildi. Fakat olay yerindeki görgü tanıkları tek aracın olduğunu söyledi. Hatta ağabeyime çarpan araç hareket etmeye çalışmış. Ama oradaki vatandaşlar onun gitmesine izin vermemiş. Sağlık ekipleri, polis ve olay yeri incele ekibi gelmiş tutanaklar tutulmuş” ifadelerini kullandı.

“Adli işlemler için ağabeyimin uyanmasını bekliyoruz”
Adli sürecin devam etmesi için abisinin uyanmasını beklediklerini söyleyen Uğur Demirkıran, “Çarpan şahısta genç bir arkadaş. Kimse kimsenin canını yakmak istemez. Ama bir insan bu hale getirilip ortadan kaybolunmaz. Yani bu süreçte destek beklerdik. Yakınları geldi geçmiş olsun demek için. Fakat daha yakınlarında gelip geçmiş olsun demelerini beklerdik. Hak ne ise o olsun. Ağabeyim entübe olduğu için kaza ile ilgili adli işlemler için ağabeyimin uyanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Meteorolojiden yağış ve toz taşınımı uyarısı

Seyhan’dan Ankara’daki Müdahaleye Sert Tepki: “İsrail Uşağı Bir Ruhsuz Yapabilir”

İzmir'de orman yangını

Elazığ Umut Kervanı’ndan Kurban Bayramı öncesi yardım seferberliği

Çölde mahsur kalan yedi göçmen ölü bulundu

Dışişleri Bakanlığı'ndan Suriye açıklaması

Altın madeninde mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor

Almanya’da tren istasyonunda bıçaklı saldırı: 12 yaralı

AB ile ABD arasında tarife gerginliğ

İngiltere'de evde çıkan yangında 4 kişi öldü

Çanakkale'de orman yangını

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Rus ordusu 3 yerleşimin kontrolünü daha ele geçirdi

Kudüs hassasiyeti Cizre İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sergisine yansıdı

Siirt Belediyesi filosuna 14 yeni otobüs ve 1 tıbbi atık aracı katıldı

Ankara’da siyonist elçilik önünde protesto yapan kadınlara polisten sert müdahale

Manisa'da trafik kazası: 5 yaralı

Dışişleri Bakanı Fidan Rusya'ya gidiyor

Malatya'da "Gazze'ye Umut Ol" kermesi düzenlendi

Ankara'daki barışçıl Filistin eylemine müdahaleye HÜDA PAR'dan tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü

Haiti'de silahlı saldırı: 50 kişi hayatını kaybetti

Sahte altınla vurgun yaptığı tespit edilen 2 kişi yakalandı

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı Bursa'da esnafı dinledi, vatandaşla buluştu

Rusya ve Ukrayna arasında karşılıklı esir takası

Minik yürekler Gazze için meydanlara indi: Gazze’deki kardeşlerimizi unutmadık

HÜDA PAR'dan Filistinli esirlerle ilgili açıklama: Zulme karşı acilen harekete geçilmeli

Öğretmenlerden "Renklerin Ardında Gazze" atölyesi

Gazeteci-Yazar Tercan: Gazze sadece direnmiyor, insanlığa rehberlik ediyor

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı'dan Bursa basınına ziyaret

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ