Tarih: 25.09.2024 14:10

“Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmasında mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Erdoğan’ın insanlığın ortak kürsüsünde, insanlık adına emperyal güçlerin saldırıları altındaki dünya mazlumlarına yönelik gerçekleştirilenleri açık açık konuştuğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, önce Gazzze’de şimdi de Lübnan’da soykırım gerçekleştiren ve Gazze’yi dünyanın en büyük bebek, çocuk, kadın mezarlığına dönüştüren Netanyahu ve şebekesinin durdurulması çağrısında bulunarak vicdanlara seslenmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız bebek, çocuk, genç, kadın, yaşlı, hasta demeden hergün onlarca mazlumu şehit edenler karşısında dilsiz şeytana bürünen dünya liderleri karşısında mazlumların haykıran sesi olmuştur. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ilk kıblemizin bekçileri olan Gazzeli kardeşlerimizi şehit ederek onları vatanlarında vatansız bırakan bu katil Netanyahu durdurulmalıdır. Aksi taktirde bölge yavaş yavaş bir ateş çemberine dönüşmektedir” dedi.
Gazze dışında başta Kıbrıs olmak üzere Türkistan’da, Arakan’da, Balkanlarda, Suriye’de ve diğer bütün İslam coğrafyalarında kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu coğrafyaların sesi olmuş ev artık kan ve göz yaşının durması gerektiğinin altını gür bir sesle BM kürsüsünden tüm dünyaya haykırmıştır. Bizlere düşen ise Sayın Cumhurbaşkanımıza her platforma sahip çıkmak ve onun sesisinin daha gür çıkmasını sağlamaktır.” İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —