• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Cumhuriyet resepsiyonu düzenlendi

GÜNDEM 30.10.2023 10:00:03 0
Cumhuriyet resepsiyonu düzenlendi

Cumhuriyet resepsiyonu düzenlendi

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valisi Osman Varol’un sahipliğinde resepsiyon verildi.
Adıyaman’da Rabat Otel’te düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna, devlet erkanının yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve kanaat önderleri katıldı. Vali Osman Varol tarafından resepsiyona katılanlar kapıda karşılandı.
Resepsiyonda davetliler ile tek tek ilgilenen Vali Varol, yayımladığı Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz son büyük mücadele olan İstiklal Savaşımızın ardından büyük bir ruh ve medeniyet anlayışıyla inşa ettiğimiz Cumhuriyetimizin 100. yıl kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını, coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz. Şan, şeref ve destanlarla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına aziz milletimizle birlikte yürümenin engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz. Milletin azim ve kararlığından başka hiçbir sermayesi olmadan kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100. yılda başta ekonomi olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım, tarım, sanayi, ilkeli ve vizyoner dış politikasıyla birçok alanda yaptığı atılım ve kalkınma hamleleri ile tüm dünyada hatırı sayılan büyük ve güçlü bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bir yandan köklerine daha sıkı sarılan, diğer yandan semaya doğru daha fazla yükselen, kendi gövdesiyle birlikte geniş bir alanda güvenin, huzurun, umudun adı olan bir devlettir.
Bu bağlamda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bizim için çizilmiş ufuklardır. Bu hedeflere ulaşmak için bir an bile duraksamayacağız. Biliyoruz ki bu hedeflerin gerçekleşmesine sadece ülkemizin değil, bizim için dua eden tüm mazlumların ihtiyacı var. Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru bu büyük uyanış ikliminde gidiyoruz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Yüzyılına yakışır, daha güçlü, daha demokratik ve refah seviyesi daha yüksek bir Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürürken, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle yâd ediyor, Adıyamanlı hemşehrilerimin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya'da  Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı

Los Angeles protestoları New York'a da sıçradı: Onlarca gözaltı

Rusya'dan esir takasına ilişkin yeni açıklama

Antalya'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Van'da 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Malatya'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı

Kuveyt'te bomba ihbarı yapılan uçak acil iniş yaptı

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Malatya'da baraka yangını

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, yangında hayatlarını kaybeden Çavdar ailesinin taziyesine katıldı

Malatya’da park halindeki otomobil alev aldı

Davet ve Gençlik Hareketi bayramlaşma etkinliğinde buluştu

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Çin bandıralı balıkçı gemisi Filipinler'de karaya oturdu

İngiltere’de kızamık vaka sayısı artıyor

Mardin’de akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü 3’ü ağır 10 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 880'e yükseldi

Donetsk sınırlarına ulaşan Rus ordusu taarruza hazırlanıyor

Pozantı Otoyolu'nda kaza: Takla atan araçtaki 3 kişi yaralandı

Ankara'da orman yangını

Batman’da elektrik kablosu yangını

Kolombiya'da 6,5 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü

Tellerin arasına sıkışan yaban keçileri kurtarıldı

Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Siyonist rejimden Gazze yolundaki Madleen gemisine küstah tehdit

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü

İşgalcilerden Batı Şeria'da yeni yıkım tebligatları

Yetimler Vakfı kurban etlerini Diyarbakır'daki yetim ailelere ulaştırıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ