• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,27% -0,03
  • EURO

    44,86% -0,20
  • GRAM ALTIN

    4240,20% 0,09
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Denizli depremin yaralarını birlikte sarıyor

GÜNDEM 20.02.2023 12:45:26 0
Denizli depremin yaralarını birlikte sarıyor

Denizli depremin yaralarını birlikte sarıyor

Depremin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana adeta seferberlik ilan eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinden kente gelen depremzede vatandaşlara da sahip çıkıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ali Fuat Atik ile birlikte depremzedelerin isteklerini dinleyerek mağazaları inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ali Fuat Atik ile birlikte depremden yoğun şekilde etkilenen ve afet bölgesinden Denizli’ye gelen vatandaşlar ile bir araya geldi. Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Hatay’da sürdürdüğü çalışmaların yanında afet bölgesinden Denizli’ye gelen afetzedeler için hazırladığı mağazaları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ali Fuat Atik ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Burada Başkan Zolan ve Vali Atik depremden etkilenen vatandaşlara giyim desteği vermek için hiç kullanılmamış kıyafetlerden oluşturdukları iki büyük mağazayı inceledi. Depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir süre sohbet eden Başkan Zolan ve Vali Atik, daha sonra çocuklar için hazırlanan oyun alanında incelemede bulundu, miniklerle vakit geçirdi.

Başkan Zolan ve Vali Atik KYK’da yaşayan afetzedeleri ziyaret etti
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Ali Fuat Atik ile birlikte Denizli Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) yerleştirilen afetzedeleri ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. Denizli’nin topyekun bir biçimde depremin yaralarını sarmak için birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğini ifade eden Başkan Zolan, “KYK’da kalan vatandaşlarımızın öğle yemeğini de Büyükşehir-Kızılay Aşevimizden veriyoruz. Misafirlerimizin kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerine uygun olanı seçmeleri için burada iki büyük mağaza açtık. Bu zor günlerimizde bir ve beraber olup yaraları hep birlikte saracağız. Emek veren katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” diye konuştu.

Siyonist rejim El-Cezire'nin Ramallah bürosunu kapattı

Kurban Bayramı'nda katliam: Siyonist rejim Gazze'de 31 Filistinliyi şehit etti

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Hollanda'da ulaşım krizi!

Bakan Yumaklı'dan orman yangını uyarısı

AB, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına yeniden kota getirdi

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Serinlemek için baraj gölüne giren çocuk boğuldu

Gürcistan'dan AB'ye suçlama: Aşırıcılığı kışkırtıyorlar

Çin uzaya yeni uydu gönderdi

Fransa'da yangın faciası: 4 ölü, 12 yaralı

Küba'dan ABD'ye seyahat tepkisi

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Hollanda'da erken seçim tarihi belli oldu

Kolombiya'dan işgal rejimine yönelik vize kararı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Filistinli aileleri ziyaret edip bayramlaştı

Ukrayna: Rus hava üslerine yeni saldırılar düzenlendi

Umut Kervanı Cizre'de binlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ