GÜNDEM 31.01.2023 14:40:05 0

Devlet tiyatrosu Şehitkamil sahnesinde sona gelindi

Devlet tiyatrosu Şehitkamil sahnesinde sona gelindi
Haberi Sesli Oku

Devlet tiyatrosu Şehitkamil sahnesinde sona gelindi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımında sona gelinen D.T. Şehitkamil Sahnesi’nin önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.
Gaziantep’in marka değerini yükseltecek, her yaştan insanı eğitim-kültür ve sanat ile buluşturacak D.T. Şehitkamil Sahnesi’nde geri sayım başladı. Geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliliği yapmış Gaziantep’e yaraşır bir eser kazandırmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, D.T. Şehitkamil Sahnesi’nin önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacağını kaydetti. Daha yaşanabilir bir Gaziantep, daha yaşanabilir bir Şehitkamil oluşturma maksadıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Fadıloğlu, yatırımlarının bu yönde devam edeceğini dile getirdi.
Mevcut mekanların artan nüfus ve ihtiyaçlar karşısında yetersiz kalmasının kendilerini harekete geçirdiğini kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, modern şehirciliğin önemli kriterlerinden olan kültür-sanat-eğitim altyapısının geliştirilmesi hedefiyle D.T. Şehitkamil Sahnesi’nin yapıldığını söyledi.
“Projede emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Çok fonksiyonlu bir merkez yaptıklarını anlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “D.T. Şehitkamil Sahnesi’nde sona gelindi. İnşallah, önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunacağız. D.T. Şehitkamil Sahnesi’nin içerisinde; tiyatro binası, kütüphane, DENE-YAP atölyesi, sanat merkezi, 3 bin 200 metrekarelik kapalı otopark, 200 araçlık açık otopark bulunuyor. İçerisindeki kütüphane, 7/24 açık olacak. Aralıksız hizmet verecek. Yarın bizler, bugün bulunduğumuz konumlarda olmayacağız ama bu kalıcı eserler milletimize hizmet etmeye devam edecek. Projede emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',83814,83815,83816']

Ağrı'da yüzlerce çiftçiye tohum desteği

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü

Rusya Donetsk’ta ilerliyor

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

Avrupa'da şap hastalığı alarmı

Erkenek Tüneli'nde kömür yüklü tır'da yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Horoz dövüşü alanına silahlı saldırı: 12 ölü

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Yeni Yüzyıl Partisi Hızla Yükseliyor: İl Başkanları Toplantısında Birlik Mesajı

Filipinler’de 5,9 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler yine sivillere saldırdı: 7 şehit, çok sayıda yaralı

Çığ altında kalan 1 kişi öldü

Midibüs ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Rusya tüm askeri operasyonları durdurdu

Avustralya kıyılarını dev dalgalar vurdu: 5 ölü, 2 kayıp

Gazze'deki soykırım Malatya'da protesto edildi

Çin uzaya 6 uydu gönderdi

Boykotlu işletme önünde Gazze protestosu: "Yemezsen ölmezsin, yersen ölürler"

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Batman'dan direniş çağrısı: Gazze için ayağa kalk!

İngiltere'de uzun süreli yağış uyarısı

Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kolombiya’da sarıhumma nedeniyle acil sağlık durumu ilan edildi

Peygamber Sevdalıları: Halkımızın hasretle beklediği büyük güne hazırız

Rusya, Barents Denizi İşbirliği Anlaşmas'ını feshetti

ABD'de uçaka kazası: 3 ölü

Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Uluslararası Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi

Bağlar esnafı lokum ikramında bulunarak halkı Mevlid programına davet etti

Bursa’da 2 bin kişiye uygulamalı trafik eğitimi verildi

Gaziantep'te suç örgütlerine operasyon: 7 tutuklama

Yükleniyor