• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Dicle Elektrik, çalışanlarına ‘usta-işçi projesi’ ile ustalık eğitimi veriyor

GÜNDEM 26.05.2023 16:15:03 0
Dicle Elektrik, çalışanlarına ‘usta-işçi projesi’ ile ustalık eğitimi veriyor

Dicle Elektrik, çalışanlarına ‘usta-işçi projesi’ ile ustalık eğitimi veriyor

Dicle Elektrik, çalışanlarının gelişimine katkı sunan iş başı eğitimleriyle teknik donanım ve yetkinliklerini artırmaya devam ediyor.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 6 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren ve 2,2 milyon abonesi ile Türkiye’nin en büyük elektrik dağıtım şirketleri arasında yer alan Dicle Elektrik, çalışanlarının gelişimine katkı sunan iş başı eğitimleriyle teknik donanım ve yetkinliklerini artırmaya devam ediyor. Son olarak usta-işçi projesini gündemine alan Dicle Elektrik, saha çalışanlarına ustalık düzeyinde eğitimler verdiği yeni bir projeyi hayata geçirdi. Bu çerçevede ilk etapta 448 saha personeli, eğitimlerin ardından seviye belirleme sınavına girdi ve başarılı olanlar ödüllendirildi.
Elektrik dağıtım hizmeti alanındaki ülkemizin öncü şirketlerinden Dicle Elektrik, bünyesinde Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta görev yapan saha çalışanlarına usta-işçi projesi çerçevesinde eğitimler düzenlenmeye başladı. Çalışanların teknik bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerin verildiği projede, çalışanların kendi alanlarında ustalık düzeyine ulaşması hedefleniyor. Proje, Dicle Elektrik Enerji Kayıpları Müdürlüğü bünyesinde İnsan Kaynakları Başkanlığı ile gerçekleştiriliyor. Eğitim sonrası saha çalışanlarının seviye belirleme sınavına tabii tutulduğu projede, yüzde 5’lik dilime giren çalışanlar ödüllendiriliyor.
Projeyle ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Genel Müdür Yardımcısı Şeref Korhan, “Bu eğitimler eşliğinde, personelimizi daha da uzmanlaştırarak hem birimimiz hem şirketimiz açısından katma değer sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en büyük dağıtım şirketlerinden biri olarak ülkemize katma değer sağlayacak yatırımlarımızın yanında çalışma arkadaşlarımızın sahada en güvenli şekilde çalışmalarını gerçekleştirmeleri için eğitim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yunanistan'da 5,2 büyüklüğünde deprem

Meksika'da küçük bir uçak düştü: 3 ölü

Kurbanlık satıcıları şikayetçi: Kurbanlıklar elimizde kaldı, satışlar durma noktasına geldi

Seyir halindeki araçta çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Adana'da ağaçlık alanda yangın

Ankara'da "15. Geleneksel Ümmet Bayramlaşması" gerçekleştirildi

Gazze'de yeni bir katliam: En az 15 şehit, 50'den fazla yaralı

Diyarbakır'daki yangın faciasında gözaltı sayısı 5'e yükseldi

Bayramın ilk gününde 692 trafik kazası: 7 kişi hayatını kaybetti, 1128 kişi yaralandı

Otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü

Çocuk kavgası taşlı, sopalı çatışmaya dönüştü: 5 yaralı

Bingöl'de uyuşturucu satıcısı yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ