• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,96% 0,06
  • EURO

    40,95% 0,00
  • GRAM ALTIN

    3807,60% 0,22
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Dinç: işgalciler sadece Filistin'de değil Washington ve Berlin'de de kaybedecek

GÜNDEM 20.10.2024 22:39:45 0
Dinç: işgalciler sadece Filistin

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası İslami Gençlik Forumu'nda konuşan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, İslam ümmetinin şehit vererek kaybetmeyeceğini, işgalcilerin ise sadece Filistin topraklarında değil Washington'da da Berlin'de de kaybedeceğin

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İslami Gençlik Forumu'na katıldı.

Forumda bir konuşma gerçekleştiren Dinç, "Gazze'de öyle bir nur yükseliyor ki, Batı'da bataklığın içerisinde güller yeşeriyor. İşgalci İsrail, sadece Filistin topraklarında değil Washington'da da Berlin'de de kaybedecek ve hep birlikte inşallah buna şahit olacağız." dedi.

Parti olarak Türkiye vatandaşı siyonistlerin yargılanması için meclise taşıdıkları yasa tasarısına da değinen Dinç, "Biz dedik ki, ülkemizde yaşayan, ekmeğimizi yiyen, suyumuzu içen siyonist soykırımcıları yargılamak için bir kanun teklifi verin. Bu konuda çok çalıştık. Sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve tüm siyasi partilerle görüştük. Elhamdülillah mecliste çoğu siyasi parti de bize destek verdi ve bu konu mecliste görüşülmesi için kabul gördü. İnşallah bu teklifimizin kanunlaşmasıyla soykırımcıları yargılayacağız, mal varlıklarına el koyacağız ve müebbet hapisle hak ettikleri cezaya çarptıracağız." diye konuştu.

İslam davasının şehit vererek kaybetmeyeceğini vurgulayan Dinç, "Şehit olan yiğit kahraman Yahya Sinwar'a rahmet diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. İslam davasının liderlerinin şehit olması kayıp değildir. Şeyh Ahmet Yasin şehit oldu kaybetmedik. Abdulaziz Rantisi şehit oldu kaybetmedik. İsmail Heniyye şehit oldu kaybetmedik. Yahya Sinwar şehit oldu kaybetmedik. Çünkü hepimiz bu yiğitlerin yoldaşıyız, yolundayız ve bu mücadeleyi inşallah sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Batman Belediyesi huzurlu bir bayram için sahadaydı

Doğal gazda kademeli tarife dönemi başlıyor

Altın rekor kırmaya devam ediyor

Mola veren yolcuların bayramı kutlandı

Bayramın 1. günü 70 binin üzerinde ücretsiz yolcu taşındı

Vali Canalp, Batmanlılarla bayramlaştı

Gazze’de tüm fırınlar kapandı: Un ve yakıt stoku tükendi

LGS başvuruları e-Okul üzerinden yapılacak

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Bakan Bolat'tan boykot açıklaması: Maddi kaybı olanlar tazminat davası açabilir

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ