• BIST 100

    9523,31%-1,41
  • DOLAR

    37,92% -0,06
  • EURO

    41,17% 0,41
  • GRAM ALTIN

    3806,30% 0,19
  • Ç. ALTIN

    6190,39% 1,97

Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çivi çakma ve beton dökme töreni

SAĞLIK 16.11.2024 14:23:10 0
Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çivi çakma ve beton dökme töreni

Ağız ve diş sağlığı konusunda Batman halkına nitelikli bir sağlık hizmeti sunmak için inşası devam eden Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi için çivi çakma ve beton dökme töreni gerçekleşti.

İnşaat alanında gerçekleşen törene Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, il protokolü ve üniversite öğrencileri katıldı.

Törende konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman şehrinin gelecek 50 yılını hesap ederek hareket ettiklerini söyledi.

Rektör Demir, "Çok kısa zamanda büyük işler yaptık, tıkandığımız yerler oldu, büyük zorluklarla karşılaştık. Bu süre zarfında Sayın Valimiz ve göreve başladığından beri bizlerden yardımlarını esirgemeyen Vekilimiz sıkıştığımız her an yardımcı oldular. Üniversiteye tahsis edilen bu arazide sadece Diş Hekimliği Fakültesini konumlandırmadık, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için de adım attık. Betonunu dökeceğimiz ve çivisini çakacağımız bu yerde, 730 iş gününde Allah nasip ederse kurdelesini kesip faaliyete geçirerek öğrencilerimizi Batmanlılara hizmet sunma imkanına kavuşturmuş olacağız." dedi.

Bu çalışmanın iki yıl süreceğini vurgulayan Demir, "Aralık ayı itibariyle Merkez Kampüsümüzde Batman Üniversitesi Rektörlük Binamızın bir katında diş tedavilerinin yapılacağı, implantların tellerin takılacağı, diş dolgularını yapılacağı bir yerimizi 12 unitlik bir Araştırma Tedavi Merkezimizi hazır hale getirdik. Ruhsatımızı alarak SGK anlaşmamızı tamamladık. Siz kıymetli Batmanlarımızın hizmetine, istifadesine sunmuş olmayı amaçlıyoruz. Batman Üniversitesi Ailesinin hocasıyla, memuruyla, işçisi ile bütün çalışanlarıyla ve en önemlisi sevgili öğrencilerimizin katılımıyla yaptığımız ekip işidir bugün yaptıklarımız, hepinize tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tören konuşmalarının akabinde çivi çakma ve beton dökme butonuna basılarak devam etti. (İLKHA)

İran ve Bahreyn ilişkileri düzeltmek istiyor

Rus askeri uçağı düştü: Bir ölü

WhatsApp hesabınızı saldırılara karşı nasıl korursunuz?

Ramazan Bayramı'nda Bursa'da binlerce kişiye trafik cezası kesildi

Türkiye’den siyonist bakanın Mescid-i Aksa baskınına tepki

Diyabetlilerde topuk çatlağı kangrene kadar gidebiliyor!

Balıklıgöl'ün ikizinde sona doğru gelindi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hortum hasara yol açtı 

Bingöl’de sahipsiz hayvanlar için yeni adımlar

Endonezya'daki yanardağ kül püskürttü

Siirt’te çatıdan düşen kadın ağır yaralandı

HAKSİAD Genel Başkanı Turgut’tan CHP’nin boykot çağrılarına tepki

Bakan Yerlikaya: Esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz

Uludağ’daki otel yangınında ölü sayısı 3’e yükseldi

Bingöl-Erzurum karayolunda trafik kazası: 5 yaralı

Japonya'da 6.2 büyüklüğünde deprem

İtafiye ekipleri minik kediyi bulunduğu yerden kurtardı

Batman Valiliği seyircisiz oynanan maçta stadyum keyfi yaşattı

Hintliler 2024 yılında siber suçlardan 2,67 milyar dolar kaybetti

Özbekistan ile İran, ticaret ve ekonomik iş birliğini artıracak

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 50 bin 423'e ulaştı

DEİK Başkanı Olpak: Boykotlarda sadece şirketler değil ülke ekonomisi de yara alır

Bakan Tekin'den boykot tepkisi

Elazığ’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Sağlık Bakanlığı’ndan Dünya Otizm Farkındalık Günü paylaşımı

ECB Başkanı: ABD tarifeleri dünyaya zarar veriyor:

BM, işgal kuvvetlerinin Refah'ta 14 insani yardım görevlisini infaz etmesini kınadı

Malatya'da boykot çağrılarına karşı "indirim" uygulaması

Rusya: Ukrayna krizinin temel nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışacağız

Küçük çocuklar, bayram harçlıklarını Gazze için bağışladı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ