• BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73

Diyarbakır ‘Altın ve Mücevher’ fuarına hazırlanıyor

02 Ağustos 2023, Çarşamba 09:50
02 Ağustos 2023, Çarşamba 09:50
Diyarbakır ‘Altın ve Mücevher’ fuarına hazırlanıyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Diyarbakır ‘Altın ve Mücevher’ fuarına hazırlanıyor

Diyarbakır’da 02-05 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı’nın hazırlıkları başladı.
Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı kapılarını yedinci kez açıyor. Start Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, 02-05 Kasım 2023 de Diyarbakır’da düzenlenecek. Ünlü mankenlerle tarihi On Gözlü Köprüde düzenlenecek olan defilenin de ulusal ve uluslararası basında önemli yer bulması bekleniyor.
“Mezopotamya Kuyumculuk ve Kuyum Makineleri ve Franchise Fuarı”nın lansman toplantısı İstanbul’da yapıldı. Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası adına sektör temsilcisi Serdar Ay ve Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk’ün ortak açıklamalarda bulunduğu toplantıda fuar ve yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verildi.
Mezopotamya Kuyumculuk Fuarı hakkında ortak açıklamalarda bulunan Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel, her yıl daha da geliştirerek düzenlenen fuarın bu yıl daha çok ses getirmesini beklediklerini söyledi.
Bu yıl Diyarbakır’da düzenlenecek olan fuarın şimdiye kadar yapılan organizasyonların en iyisi olacağına vurgu yapan Yüksel, “İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz lansman toplantısına gösterilen ilgi nedeniyle tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Toplantıda fuarımızın içeriği hakkında bilgilendirmeler yaptık. Toplantımıza gösterilen ilgi göstermiştir ki; bu yıl düzenleyeceğimiz fuar şimdiye kadar yapılanların en iyisi olacak. Her yıl çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmak bir Diyarbakır geleneği olmuştur. Bu yıl da sektörün en önde gelen güzide firmalarımızı bir arada buluşturuyoruz. Sadece bununla yetinmeyip, düzenleyeceğimiz etkinliklerle sektöre ve bölgeye gerekli ilginin gösterilmesine de katkı sunmayı hedefliyoruz. On Gözlü Köprüde düzenleyeceğimiz defilenin fuarımıza, Diyarbakır’ımıza ve ülkemize çok güzel yansımaları olacaktır. Ülke genelinden ve Kuzey Irak’tan davet edilen toptancıların ve alım heyetlerinin fuarımıza önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. Katılımcı firmalarımızın alım heyetlerle yapacakları ticari işbirlikleri en büyük beklentimizdir. Bu sayede sektörümüze, bölgemize ve ülkemize ciddi katkılar sunmayı hedefliyoruz. Fuarımızın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, özellikle sponsorlarımız Ahlatçı, İsgold, Elif Gold ve Altınay Kuyumculuğa teşekkür ediyoruz. Start Fuarcılık olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı organizasyonlara imza atma gayretinde olacağız” dedi.

Uzunbahçe sakinleri: Yıl 2025, millet uzaya çıktı, bizim yol hâlâ 1900’lerden kalma

Zelenski, Moskova davetini reddetti: Putin Kiev’e gelsin

Londra'da "Gazze Halk Mahkemesi": İngiltere'nin siyonist rejime desteği yargılandı

Gazze hükümeti: israilin çok katlı binaları hedef alması savaş suçudur

HÜDA PAR Milletvekili Demir, İdil'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Bursa’da sağanak yağış etkili oluyor

Trump yönetimi Afganistan depremzedelerine yardımı reddediyor

Gazze'de açlık can almaya devam ediyor: 6 kişi daha öldü

Gazze ve Han Yunus'ta yardım bekleyen siviller hedef alındı: 17 şehit

Ülkelerin mesajlaşma uygulaması rekabetinde Rusya'nın "MAX" çıkışı

Bingöl’de arılı kovan desteği başvuruları devam ediyor

Yılın 8 ayında hava yolunu 162,6 milyon yolcu kullandı

Umut Kervanı’ndan yetim ve muhtaç ailelere ayakkabı desteği

Samsun’da 68 bin sentetik ecza hapı ele geçirildi

Molla Beşir Şimşek'ten boykot çağrısı: Gazze'ye destek olmanın en büyük yolu boykottur

İşgalciler Kudüs'te 16 Filistinliyi esir aldı

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Palandöken: Geleceğimizin teminatı çocukları korumak hepimizin görevi

Netanyahu'nun "Gazzelileri tahliye etme" açıklamalarına Arap ülkelerinden tepki

TDV’den Moro Müslümanlarına Kur’an hediyesi

Çin, CERES-1 roketiyle üç uyduyu yörüngeye gönderdi

İşgalci rejim Gazze'de tüm binaları yıkacağını duyurdu, şehirden tahliye emri verdi

Bozyazı Devlet Hastanesi'nde yeni ek hizmet binası için geri sayım başladı

Silah ruhsatı harçlarında artış

Bakan Bolat: Yüksek teknolojili ihracatın payı yüzde 42,5’e yükseldi

Gazze'de şehit olan çocuklar için Budapeşte'de anma töreni

Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 2 kişi gözaltında

Mersin'de kenevir operasyonu: 1 tutuklama

Mersin Şehir Hastanesi'ne saha incelemesi

Sevabite: Gazze'de insanî durum felaket, zorla göç tehlikesi gerçek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Uzunbahçe sakinleri: Yıl 2025, millet uzaya çıktı, bizim yol hâlâ 1900’lerden kalma

Zelenski, Moskova davetini reddetti: Putin Kiev’e gelsin

Londra'da "Gazze Halk Mahkemesi": İngiltere'nin siyonist rejime desteği yargılandı

Gazze hükümeti: israilin çok katlı binaları hedef alması savaş suçudur

HÜDA PAR Milletvekili Demir, İdil'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Bursa’da sağanak yağış etkili oluyor

Trump yönetimi Afganistan depremzedelerine yardımı reddediyor