Diyarbakır stadyumunda şampiyonluk maçı hazırlıkları tamamlandı

Tarih: 19.04.2024 12:10
Diyarbakır stadyumunda şampiyonluk maçı hazırlıkları tamamlandı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Diyarbakır stadyumunda şampiyonluk maçı hazırlıkları tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı.
Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Maçın oynanacağı Diyarbakır stadyumunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Çevre düzenlemeleri, saha içi ve soyunma odalarındaki son kontroller titizlikle yapıldı. Diyarbakır stadyumunun dev maça hazır olduğunu dile getiren Stadyum Müdürü Serhat Çelik, 'Diyarbakır stadyumu geçen hafta oynanan Diyarbekirspor maçı sonrasında Pazartesi itibariyle temizliğe başlandı. Gerek lavabolar, gerek mescitlerin bakımı, en önemlisi tribünlerin bakımı ilgili firma ile görüşülüp gereken temizlikler yapıldı. Asansörlerin günlük rutin bakımının yanı sıra maçtan en az iki saat önce, yani seyircinin girişi öncesinde asansörler ilgili firmalar nezdinde bakımları yapılarak kullanıma açılıyor. Özellikle çim bakımı olarak Diyarbakır stadyumu, Türkiye’de Süper Lig düzeyinde oynanacak karşılaşmalarla kıyaslanacak bir çim bakımına sahiptir' dedi.
Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermelerini isteyen Çelik, “Pazar günü oynanacak Amedspor Iğdırspor karşılaşması Diyarbakırlılar için bir şampiyonluk karşılaşması olarak görülüyor. Amedspor’un Iğdır’ı yenmesi halinde şampiyonluğu garantileyeceğini biliyoruz. Amedspor’un galibiyeti ile sonuçlanacak maç sonunda taraftarların sahaya inmesine kesinlikle izin verilmeyecek' diye konuştu.

Bingöl'de silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı

Bingöl Karlıova’da patlama: 6 kişi yaralandı

Ensarullah: Hava savunmamız işgal saldırılarını engelledi; 11 kez işgal topraklarını hedef aldık

Esentepe Millet Bahçesi’nde Örnek Temizlik Çalışması

Bursa kök hücre toplamada Türkiye ikincisi oldu

Hububat ihracatı yılın ilk yarısında 6 milyar doları aştı

Yenigün: Boykot, bir protesto değil, vicdanî ve imanî bir harekettir

Prof. Dr. Tarhan: Çocuk sözleri takip etmez, izleri takip eder

DMD hastası Muhammed Miraç kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

MSB: "Metan gazından etkilenerek şehit olan personel sayısı 12'ye yükselmiştir"

Nijerya'da kamyon ve otobüs çarpıştı: 21 ölü

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 7 kilo skunk ele geçirildi

Bursalılar güne zamla uyandı: Toplu taşıma ücretlerine 5 ayda ikinci zam

Teksas'taki sellerden ölenlerin sayısı 80'e yükseldi: Trump, sorumluluğu reddetti!

Batman'da tarihi eser operasyonu: bin 245 sikke ele geçirildi

Malatya'da zincirleme kaza: 8 yaralı

Altın fiyatlarında son durum ne?

Rektör Demir’den Bilim İletişimi Ofisi’ne ziyaret

Gaziantep'te kaçak krom madeni çıkaran 3 kişi gözaltına alındı

Petrolspor’lu Miniklerden Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

Brent petrol fiyatı 67,64 dolara geriledi

İşgalcilerin bu sabahki saldırılarında 14 Gazzeli şehit oldu

Bacak ağrısı bu hastalıkların habercisi olabilir!

Geçen yıl su ürünlerinde 3,8 milyar dolar elde edildi

Diyarbakır merkezli 5 İlde "Bungalov" operasyonu: 6 Tutuklama

Hafif ticari araç tıra çarptı: Aynı aileden 5 ölü

Bolu'daki otel yangını davasında ilk duruşma başladı

Bolu'da orman yangını

Bakan Yerlikaya: 15 suçlu ülkeye getirildi

Metan gazından hayatını kaybeden askerlerin sayısı 8'e yükseldi

Yükleniyor