• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Doktor olmak isteyen öğrenciyi evinde ziyaret etti

12 Nisan 2023, Çarşamba 11:30
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Doktor olmak isteyen öğrenciyi evinde ziyaret etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Doktor olmak isteyen öğrenciyi evinde ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doktor olmayı hedefleyen ve hedefini gerçekleştirmek için Şehitkamil Belediyesine bağlı gençlik kütüphanesinde çalışmalarını sürdüren Hatice Özoğlu’nu evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, “Amacımız, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yavrularımızın hayatında artı bir değer oluşturmaktır” dedi.
Ramazan Ayı dolayısıyla ziyaretlerini aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 5 hanenin misafiri oldu. İlk ziyaretini, Seyrantepe Mahallesi’nde ikamet eden ve 7 yıldır Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet sunan gençlik kütüphanesinden yararlanan Hatice Özoğlu’nun babası Ali İhsan Özoğlu’nun evine yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu hem öğrenciyi hem de ebeveynlerini tebrik etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na doktor olmayı hedeflediğini aktaran Hatice, kendisine sağlanan imkanlar dolayısıyla Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra 54 yaşında 2 yetim torunuyla birlikte yaşayan Nurşen Bilik’i, 69 yaşındaki Hatice Taparlı ile eşini, 3 yetim çocuk annesi Hatice Bağcı ile 2 yetim çocuk annesi Neslihan Gezer’i evlerinde ziyaret etti.
'Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz'
Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ramazan Ayı münasebetiyle mümkün olduğu kadar ev ziyaretlerimizi sürdürerek, ailelerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz. Tabii, burada Hatice’nin bizim yanımızda ayrı bir yeri var. Kütüphanemizin en devamlı öğrencilerinden biridir. Onun bu şekilde devam etmesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Amacımız, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yavrularımızın hayatında artı bir değer oluşturmaktır. Yavrularımız, hocalarımızın vermiş olduğu emekler sayesinde sistemli ders çalışmayı öğrenmiş. Hatice, hedefini de şimdiden 11. sınıfta koymuş. İnşallah, tıp fakültesine girip, doktor olacak. Bizim de gayemiz; yavrularımızın vatana ve millete hayırlı evlat olmaları, her şeyin ötesinde iyi insan olmaları, ondan sonra da iyi bir meslek sahibi olarak insanlara ve topluma hizmet etmelerini sağlamaktır. Ben, anne ve babasını buradan yürekten kutluyorum. Pırlanta gibi iki evlat yetiştirmişler. Bizler de yavrularımızın hayatına katkı koymak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
'Kendimi çok değerli hissettim'
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Özoğlu, “Ben 2017 yılından beri Şehitkamil Belediyemizin Seyrantepe Gençlik Kütüphanesine aralıksız bir şekilde gidiyorum. Orada çeşitli söyleyişlerimiz, kitap tahlillerimiz oluyor. Oraya gitmekten çok memnunum. Oradaki hocalarımızdan, orada edindiğimiz ortamdan da çok memnunum. İnşallah en büyük hedefim tıp okuyup doktor olmak. İnşallah bu hedefime de çok çalışarak ulaşacağıma inanıyorum. Bu konuda gençlik kütüphanemizdeki hocalarımız da benim için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bugünkü Başkanımızın bizi ziyaretlerinden dolayı de çok mutlu oldum. Bu konuda kendimi çok değerli hissettim. Başkanımıza, bizi ziyaret etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kütüphane tavsiyesi
Hatice’nin babası Ali İhsan Özoğlu ise kızına ders çalışmayı öğreten belediye gençlik kütüphanesi olduğunu ifade ederek, 'Şehitkamil Belediyemize ait gençlik kütüphanesinde kızım 6 yıldır eğitim görüyor. Kızımın eğitiminde emek veren belediyemize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Kızıma; kitap sevmeyi, ders çalışmayı öğreten belediyemizin gençlik kütüphanesi oldu. Herkese gençlik kütüphanesini tavsiye ediyorum. Bugün de hem Ramazan Ayı nedeniyle hem de kızımı tebrik etmek amacıyla evimizi ziyaret eden Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Başkanımızın bugünkü ziyareti, bizi ziyadesiyle gururlandı, evimizi şereflendirdi. Allah, kendisinden ve ekibinden razı olsun. Başkanımızın bu tür aktivitelerini zaten görüyorduk, duyuyorduk. Bugün de bizim evimizde olması, bizi inanın çok mutlu etti. Bizlere vermiş oldukları her türlü emeğinden dolayı Başkanımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor