• BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Dubai’de Altunkaya rüzgarı

EKONOMİ 7.11.2023 15:45:04 0
Dubai’de Altunkaya rüzgarı

Dubai’de Altunkaya rüzgarı

Dubai’de kapılarını açan Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarına katılan Altunkaya Grup standı ziyaretçi akınına uğradı. Özellikle Afrika, Uzakdoğu ve Ortadoğu ülkelerinden gelen katılımcıların ziyaret ettiği Altunkaya Grubun standında yenilikçi ürünler yer alıyor.
Dünyanın en önemli uluslararası gıda fuarlarından birisi olan Dubai Gulfood Manufacturing 2023 kapılarını ziyaretçilerine açtı. Birçok ülkeden nitelikli katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye’yi gururla temsil eden Altunkaya Grup standı fuarın ilk gününden itibaren yoğun ilgiyle karşılaştı.
Uluslararası fuarların gerek ülke gerek ürün tanıtımı için büyük önem taşıdığını ifade eden Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya “2023 yılı elbette grup şirketlerimizin uluslararası arenada en fazla faaliyet gösterdiği bir yıl oldu. Dünyanın birçok kıtasında gerçekleştirilen gıda fuarlarına katılım sağladık. Bu kez de Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarında yerimizi aldık. Fuarın ilk günü özellikle Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu ülkelerinden gelen alım heyetlerinin ilgi odağı haline gelen standımızda yenilikçi ürünlerimizi de tanıtma şansı yakaladık. Diğer taraftan rakip ülkelerin sektörümüzle ilgili çalışmalarını da yakından izleme şansı yakaladık. Fuarın başarılı geçmesini diliyoruz” dedi.

GAİB heyeti Dubai’de Altunkaya’yı yalnız bırakmadı
Uluslararası Dubai Gulfood Manufacturing 2023 Gıda Fuarına katılan Güneydoğulu firmaları ziyaret eden TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci, TİM Hububat Bakliyat Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ile beraberlerindeki heyet Altunkaya Grup standını ziyaret ederek fuar hakkında ilgililerden bilgiler alarak başarılar dilediler.
7 Kasım 2023 tarihinde kapılarını açan fuarın 9 Kasım 2023’e kadar devam edeceği de öğrenildi.

Mekke'ye sadece hac vizesi olanlar alınacak

Öğrencilerden Gazze'ye anlamlı destek

Dışişleri Bakanı Fidan, Ermeni mevkidaşı Mirzoyan ile görüştü

Bingöl’de Siyer Yarışması'nda kazanılan ödüller Gazze’ye bağışlandı

Bingöl’de 850 bin TL’lik dolandırıcılık olayı: 1 gözaltı

ABD'den teknoloji ürünleri için yeni karar

Malatya'da nitelikli yağma ve kasten yaralama suçundan 3 tutuklama

Sudan, Kosova'yı resmen tanıdı

Bingöl'de kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Malatya'da zincirleme kaza: 4 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı

Sudan için açlık ve kıtlık uyarısı

Drift atan sürücüye 47 bin 378 lira ceza

Rusya: Anlaşmaya rağmen Ukrayna enerji altyapılarımıza saldırıyor

Gaziantep Muhammedi sevdaya hazırlanıyor

Taşlıçay'da aniden bastıran tipi, besiciyi geri dönmek zorunda bıraktı

Dışişleri Bakanı Fidan Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü

Sağlıksız gıda satışına 210 bin lira ceza

Ağrı'da PKK/KCK üyesi şüpheli tutuklandı

Gazze'de can kaybı 50 bin 933'e yükseldi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile görüşen Başkan Er: Çiftçimiz yalnız değil

Balata kokusunu yangın sandı, yangın tüpüyle müdahale etti

Siirt’te feyezan dönemi denetimleri başladı

Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolu ulaşıma açıldı

Don kayısı bahçelerini vurdu, üreticiler destek bekliyor

İzmir açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı

Kolombiya'dan Gazze için ateşkes çağrısı

'Sıfır Atık Mucitleri' yarışmasında jüri değerlendirmesi yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin başbakanı dahil bazı ülke liderleriyle görüştü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ