’Dur’ ihtarına uymayan lüks araç trafik polisine çarpıp kaçtı

Tarih: 05.11.2023 14:10 Güncelleme: 05.11.2023 14:10
’Dur’ ihtarına uymayan lüks araç trafik polisine çarpıp kaçtı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

’Dur’ ihtarına uymayan lüks araç trafik polisine çarpıp kaçtı

Gaziantep’te, gece saatlerinde yaşanan bir kazanın ardından yol güvenliğini sağlayan trafik polisine ’dur’ ihtarına uymayan lüks araç çarpıp kaçtı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan ve kafasına 8 dikiş atılan trafik polisi gözlem altında tutulurken, daha sonrasında yakalanan otomobilin sürücüsü işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Olay, gece saat 03.20 sıralarında Mücahitler Mahallesi Sani Konukoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kazanın ardından belediye ekipleri yol temizliği yaparken trafik polisleri de yol güvenliğini sağladı. Bu sırada hızla gelen Murat K. kontrolündeki 27 KM 709 plakalı BMW marka lüks araç, trafik polislerinin ’yavaşla-dur’ ihtarına uymayarak trafik polisi Emrullah Günenç’e (40) çarpıp, kaçtı.

Kafasına 8 dikiş atılan polis memuru gözlem altında tutuluyor
Metrelerce savrulan ve kafasına darbe alan yaralı polis memuru Emrullah Günenç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mücahitler Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede kafasına 8 dikiş atılan Günenç, daha sonra sevk edildiği özel hastanede gözlem altına alındı.

'Hastaneye geldiğimde eşim hareketsiz halde ve kötü durumdaydı'
Olayı anlatan polis memurunun eşi Gizem Günenç, 'Gece 03.30’da hastaneden aradılar, eşiniz kaza yaptı diye, araç çarpmış. Korku ve endişe ile hastaneye geldim. Hastaneye geldiğimde eşim hareketsiz halde ve kötü durumdaydı. Aşırı tedirgin ve korku yaşadım. Halen de etkisindeyiz. Olayı duyduğum zaman aşırı korktum ve dondum kaldım bir şey yapamadım. Kafası dikişli görünce hareket edemiyordu, bağırıyordu, beli ağrıyordu. Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanmasına dair herhangi bir bilgimiz yok. Sadece olay yerinden kaçtığını biliyoruz. Diyecek bir şey bulamıyorum, sadece vicdanına bırakıyorum. Bir daha böyle bir şey yaşanmasın, tekrarlanmasın inşallah. Bir an önce teslim olsun ve cezasını çeksin. Daha önce de aynı şekilde alkollü araç sürterek geçmişti. Yerlerde sürünmüştü, kollarında sıyrıklar oluşmuştu. Ondan da bir sonuç çıkmamıştı umarım bundan çıkar' diye konuştu.

Yakalanan sürücü serbest bırakıldı
Kaza sonrası kaçan sürücü ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık kararı ile serbest bırakılırken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

LGS sonuçları açıklandı

Batman Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru sonuçları açıklandı

Direniş, işgalcileri bir kez daha vurdu: 2 siyonist asker öldü, 6'sı ağır yaralı

Batman'da "İhtida Merasimi" düzenlendi: Alzbeta Balazsova Müslüman oldu

Batı Şeria'da 24 saatte 15 direniş eylemi

Bursa’da kızıl geyik görüntülendi

Gazze soykırımında 644'üncü gün: Son 24 saatte en az 82 şehit

Altın fiyatları güne yükselişle başladı

21 il merkezli "Siber" operasyonu: 99 tutuklama

Döviz kurlarında son durum

Marmara'da kuvvetli rüzgâr uyarısı

Siyonist ordu kayıplarını artık saklayamıyor: Gazze'de ölümler durmuyor

Han Yunus'taki doktorlar ölümle burun buruna hizmet veriyor

HAMAS: Netanyahu esir takasını sabote ediyor, anlaşmaya engel oluyor

İzzet er-Rişk: Gazze'nin sandaleti, işgal ordusunun heybetini yerle bir etti

Gazze'de yeni katliam: Çoğu çocuk ve kadın 17 şehit

Nijerya'da silahlı saldırı: 13 ölü

Mardin’de iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı'da orman yangını

Endonezya'daki feribot kazasında can kaybı 12'ye yükseldi

Yoon Suk Yeol yine tutuklandı

Gazze'de yardım sırası ölüm tuzaklarına dönüştü: 773 sivil katledildi!

Rusya'dan Ukrayna'ya rekor sayıda insansız hava aracı ile saldırı

Rubio ile Lavrov Malezya’da bir araya geldi

Kamyon uçuruma devrildi: 2 ölü

Siyonist işgalciler Gazze'de bir gazeteciyi daha katletti

Bakan Kacır: Türkiye'nin 81 şehrini kalkınma yolculuğuna dahil ettik

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 3 gzaltı

Malatya'da bir mobilya deposunda yangın

BM: israil sivillere yönelik ayrım gözetmeksizin saldırılarına devam ediyor

Yükleniyor