-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Durmaz: Konyaaltı ilçemiz daha iyi bir hizmeti hak ediyor
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, "Yerel Sorunlara Yerinde Çözümler" projesi kapsamında Konyaaltı ilçesinde çeşitli kurum ve kimi esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi.
Kamu kurumları, yerel yöneticiler, muhtarlar ve esnafla yapılan görüşmelerde İl Başkanı Durmaz'a, partisinin Konyaaltı İlçe Başkanı Şevki Yumuşak ve yönetimi eşlik etti.
Ziyaret kapsamında, Konyaaltı İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Okan Evren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Tan, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı ve Doyran Dağ Mahalle Muhtarı Şahali Kıvrak ile kimi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, ilçeye dair sorunları ve çözüm önerilerini yerinde ele aldı.
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Durmaz, "Yerel Sorunlara Yerinde Çözümler" projesi kapsamında Konyaaltı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
Durmaz, "İlçemizin kalkınması, sorunların yerinde tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla sürdürdüğümüz saha çalışmalarımız kapsamında; Konyaaltı Müftüsü Musa İmamoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Okan Evren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Tan, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Mihriban Sarı, Doyran Dağ Mahalle Muhtarı Şahali Kıvrak ile bir araya geldik. Ziyaretlerimizde, kurum temsilcilerimizden ilçemize yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık; karşılıklı istişarelerde bulunduk. Konyaaltı'mızın her mahallesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dinlemek, çözüm odaklı siyaset anlayışımızın bir parçasıdır. Ayrıca çeşitli noktalarda gerçekleştirdiğimiz nokta esnaf ziyaretlerimizde hem esnafımızın taleplerini dinledik hem de yerel ekonominin nabzını tuttuk. Esnafımızın karşı karşıya olduğu ekonomik koşullar, eksiklikler ve çözüm bekleyen meseleler konusunda notlarımızı aldık." şeklinde konuştu.
Temizlik, altyapı ve çevre düzenlemelerinden, cami altlarında faaliyet gösteren Kur'an kursları için alternatif binalara kadar pek çok başlıkta çözüm önerilerini sıralayan Durmaz, "Konyaaltı'nda park bahçe temizliği düzenli yapılmalı, sivrisinek ve karasineklerin çok olduğu mahallelerde düzenli ilaçlama yapılmalı, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan çöpler geciktirilmeden toplanmalıdır. Liman, Hurma ve Toros mahalleleri başta olmak üzere yaşanan su kesintileri için önlemler alınmalı, yağmur sezonu öncesi yağmursuyu hatlarında temizlik yapılmalı, Sarısu Mahallesi 138. Sokak'ta bulunan derenin temizliği düzenli aralıklarla yapılarak kötü kokunun önüne geçilmelidir. Genelde cami altlarında bulunan 4-6 Yaş Kur'an Kursları için alternatif ve bağımsız Kur'an kursları binaları açılmalı ve ayrıca Konyaaltı'nda bulunan Roma Hamamı gibi tarihi yerlerin restorasyonu ve temizliği düzenli bir şekilde yapılmalı ve girişlerinde bulunan tanıtıcı tabelalar yenilenmelidir." dedi.
Açıklamasının sonunda, halkla iç içe siyaset anlayışını sürdüreceklerini belirten Durmaz, HÜDA PAR'ın yerel sorunların çözümüne katkı sunmaya devam edeceğini vurguladı:
"Bizler HÜDA PAR Antalya Teşkilatı olarak halkımızla iç içe olacak şekilde; şehrimizin sorunları yerinde tespit etmeye ve çözüm önerilerimizi yetkililere iletip kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Hedefimiz; millete ve memlekete hizmet etmektir. İcra makamında olmasak bile yetkilileri harekete geçirip sorunların çözümü için çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz." (İLKHA)
ABD’de milyonlar Trump’a karşı sokaklara döküldü
İran, işgal rejimini ve ABD üslerini gece boyunca füzelerle vurdu
İstanbul’da baraj doluluk oranı yüzde 54,69 seviyesinde
Kuyumculardan vatandaşlara uyarı: Panik yapmayın, piyasa dengeye oturacak
İran’dan Lübnanlı gazeteciler için taziye mesajı
İşgal rejimi saldırısında 6 Filistinli şehit oldu
Kastamonu’da kuvvetli yağış uyarısı
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
Uşak’ta uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama
İran, Suudi Arabistan'daki ABD askeri üssünü vurdu: 15 yaralı
Katar ve Mısır’dan kritik zirve: Bölgesel gerilim masada
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani'nin evine bombalı saldırı
5G kullanmak için ne gerekli?
Meteorolojiden 10 il için sarı kodlu uyarı
Ülke genelinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Fransa’da kamyon şoförlerinden akaryakıt zammına protesto
Malatya'da otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı
İran Hürmüz Boğazı'ndan 20 geminin geçişine izin verdi
ABD'de hemzemin geçitte tren minibüse çarptı: 5 ölü
Bölge Ekonomisi Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı
Mısır'da kamu ve özel sektörde uzaktan çalışma kararı
Lübnan'da basın aracı hedef alındı: 3 gazeteci katledildi
Malatya'da traktör kazası: 2 yaralı
Cibuti açıklarında göçmen teknesi battı: 9 ölü, 45 kayıp
Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı
Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor
Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor
Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı
Yükleniyor







