Düzce Belediyesi’nin seyyar tuvalet ve duş kabinleri depremzedelere gönderildi

GÜNDEM 15.02.2023 15:20:16 0
Düzce Belediyesi’nin seyyar tuvalet ve duş kabinleri depremzedelere gönderildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Düzce Belediyesi’nin seyyar tuvalet ve duş kabinleri depremzedelere gönderildi

Düzce Belediyesi tarafından üretilen seyyar tuvalet ve duş kabinleri, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Elbistan ilçelerine gönderilmek üzere yola çıktı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgelerine yardımlarını sürdüren Düzce Belediyesi, onlarca tır yardım malzemesi göndermişti. Büyük bir ihtiyaç olan seyyar tuvalet ve duş kabinleri de Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde imal edilmesinin ardından, Afşin ve Elbistan’a doğru yolu çıktı.
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 'Depremin olduğu ilk günden bugüne kadar 40 tırdan fazla malzeme gönderildi. Biz tabii ki açığa malzeme göndermiyoruz. Direkt muhatabımız olduğu yerlere malzemeler gönderdik. Elbistan ve Afşin bölgelerine yardım malzemeleri gönderdik. Önceki dönem Düzce Valimiz Zülkif Dağlı orada görevli. Onunla koordineli bir şekilde malzeme gönderiyoruz. Malzemeleri buradan göndermek kadar oraya ulaşması da önemli. Afşin Belediye Başkanı bizden soba, odun ve temizlik hijyen malzemesi istedi. Biz de onları gönderdik. Bugün tekrar Afşin’e 5 tuvalet ve soba gönderiyoruz' dedi.

'Bende malzemeler ile gidiyorum'
Kahramanmaraş’a gideceğini söyleyen Başkan Özlü, 'Ben de bugün deprem bölgesine malzemeler ile birlikte gidiyorum. İlk günler depremin olduğu günlerdi. Orada ihtiyaç duyulan husus arama kurtarma ekiplerinin orada olmasıydı. Onlar büyük bir ölçüde bölgede çalışmalarını yaptı. Bundan sonra yaraların sarılma zamanı. Ben de 3 günlük süre içerisinde bölgede olacağım. Hatay ve tüm şehirleri ziyaret edeceğim. Hatta tırla beraber gideceğiz. Bütün ülkemize geçmiş olsun, ülkemizin başı sağ olsun. Düzce Belediyesi olarak Düzceliler olarak bu deprem sırasında gücümüzün yettiği kadar elimizden gelen bütün çabayı gösterdik. Arama kurtarma ekiplerimiz oradaydı. İş makinelerimiz hala oradalar. İki cenaze aracımız hizmet ediyor. Gaziantep’ten Kahramanmaraş’tan Hatay’dan gelen istekleri yerine getiriyoruz. Bu malzemelerin tamamı burada üretiliyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz burada üretiyor' ifadelerini kullandı.
[gallery ids=',120202,120203,120204,120205,120206']

Küresel Gazze Yürüyüşü'ne katılanlar Türkiye'ye dönmeye başladı

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik kararı

AB, Rusya'ya uyguladığı yaptırımların süresini uzattı

Hayfa'daki petrol rafinerisi kapatıldı

Suriye hava sahasını kapattı

Altun: israil’in, İran Radyo ve Televizyon Kurumuna saldırması katliamdır

İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa ateş altında

BM: Gazze'de gıda yardımı bekleyen sivillere saldırılar devam ediyor

İran, siyonist rejim televizyonlarına tahliye uyarısı yaptı

Güney Afrika’da sel felaketi: 90 ölü

ABD, Rusya'yla diplomatik temsilciliklere ilişkin müzakereleri iptal etti

Kazakistan ile Çin arasında 24 anlaşma imzalandı

ANFİDAP: Mutlak kötülük israile karşı insanlık yekvücut olmalı

ABD'nin USS Nimitz uçak gemisi Orta Doğu'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Fidan, BAE'li mevkidaşı ile görüştü

Hatay’da orman yangını

İran en büyük ve en yoğun füze saldırısına hazırlanıyor: Tel Aviv'i boşaltın!

Vali Yavuz: Gazze'de çocuklar dünyanın gözü önünde katledilmektedir

MASKİ'ye personel alımı kura çekimi ile yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kabadayılık taslayan israil kendi varlığını ve geleceğini riske atıyor

HÜDA PAR'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik ziyareti

Siyonist işgalciler İran devlet televizyonunu vurdu

Pezeşkiyan: ABD, siyonist rejimi dizginlemezse daha acı karşılık vereceğiz

Bingöl’de orman yangını

Örtü yangınında 2 ev küle döndü

Bingöl’de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Adana’da trafik denetimlerinde 10 bin 789 sürücüye ceza kesildi

İran: Bu gece israil'i daha sert vuracağız

Gazze'deki direniş, işgal kuvvetlerini etkisiz hale getirdi

Bolu'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Yükleniyor