• BIST 100

    10518,46%0,31
  • DOLAR

    41,28% 0,06
  • EURO

    48,33% -0,04
  • GRAM ALTIN

    4835,63% 0,53
  • Ç. ALTIN

    7891,27% 0,00

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nde devir teslim: Yeni dönem başlıyor

02 Eylül 2024, Pazartesi 14:47
02 Eylül 2024, Pazartesi 14:47
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Gün görevlerinden istifa etti.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Ağustos ayı olağan toplantısı şube hizmet binasında gerçekleştirildi. 14 yıldır Şube Başkanı olarak görev yapan Mehmet Sezer 30 Ağustos itibariyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Başkanlığa Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili vekâlet ederken şubede yaşanan bu önemli değişikliğin hem geçmişin başarılarını taçlandıracağı hem de geleceğe umutla bakılmasını sağlayacağı dile getirildi.

"Çok zor zamanlardan geçtik"

Divan Toplantısı'nda kürsüye çıkan Mehmet Sezer, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'ndeki görevini teslim ederken, "Birlik ve beraberlik içinde, büyük zorlukları aşarak önemli başarılara imza attık. Çok zor zamanlardan geçtik ama ilkeli sendikacılığın nasıl yapılacağını herkese gösterdik. Türkiye'de hiçbir şubeye nasip olmayan başarılara imza attık. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

Mehmet Sezer konuşmasında, "Şube yönetimizdeki arkadaşların hepsi benim kardeşimdir. Bana ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaktan onur duyarım ama inanıyorum ki yeni yönetim yine bu teşkilatı Türkiye'de başarıdan başarıya koşturacaktır" ifadelerini kullandı.

"Birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz"

Mehmet Sezer'in istifasının ardından yeni yönetim oluşuncaya kadar Başkanlığa vekâlet edecek olan Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili, Mehmet Sezer'in başkanlığında elde edilen başarıların altını çizerek, "Mehmet Sezer gibi bir isimden bu görevi devralmak, büyük bir onur ve sorumluluk. O şubemizi hep zirvede tuttu. Bizler de bundan sonra şubemizi daha da ileriye taşıyacak, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube ailesi olarak birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif İnan'ın sendikacılık anlayışını sürdüreceklerini vurgulayan Sarıgeçili, "Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Ali Yalçın ile birlikte bir dava hareketi olan Eğitim-Bir-Sen'imizi sendikacılık ilkelerimiz doğrultusunda daha da büyük bir aile yapmaya çalışacağız. Bu konuda üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Ben hem Mehmet Sezer Başkanıma hem de Mustafa Gün kardeşime bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mustafa Sarıgeçili, Mehmet Sezer ve Mustafa Gün'e bugüne kadarki emeklerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti.

Toplantıya katılan Divan Kurulu Üyeleri, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu konuşmalar yaptı. Yaşananların bir nöbet değişimi olduğunu vurgulayan Divan Kurulu Üyeleri bu değişimin Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'ni daha da ileriye taşıyacağına inandıklarını söyledi. (İLKHA)

e-YDS 2025/10 İngilizce başvuruları başladı

Batman'da üç ilçede deprem tatbikatı

Gazze'de sabah saatlerinden bu yana 34 şehit

Her yıl 6,5 milyon araç hurdaya çıkıyor: AB’den geri dönüşüm zorunluluğu

MTB Başkanı Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği

Müftü Yardımcısı Aktan: Bilgi sahibi olmak, dünya ve ahiret saadetinin anahtarıdır

Siyonist rejim Gazze'de yeni tahliye emirleri verdi

Yetimler Vakfı Cizre’de ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Gaziantep'te Kur'an Eğitim Merkezi açıldı

Prof. Dr. Çobanoğlu: Jinekolojik kanserlerde erken teşhis hayat kurtarıyor

“Hayat Namazla Güzeldir” programının Adana finali yapılacak

Adana Mobilyacılar Sitesi esnafı, çöp ve altyapı sorunlarına tepki gösterdi

Geleneksel at yarışında Malatya birinciliği kaptı

Hizbullah: Siyonist rejim bölge için felaket getiriyor

Erganililer: Bu kavşakta artık kaza görmek istemiyoruz

Fransa Yetimeli'nden Malatya'daki öğrencilere kırtasiye desteği

Hasankeyf Kalesi'nde 12 ay sürecek tarih yolculuğu

HAMAS: Siyonist suikastlar bizi teslim alamaz

Batman'da çocuklara "akıl ve zeka oyunları" kursu

AB'den siyonist rejime yaptırım: Ödemeler askıya alındı

Sivil toplum kuruluşlarından Bingöl’e araştırma hastanesi talebi

Malatya Havalimanı'nda son 8 ayda 561 bin 397 yolcuya hizmet verildi

İşgalciler, Cenin'de zeytin ağaçlarını söktü, 100 dönümlük araziyi tahrip etti

Üçüncü yıla giren eğitim soykırımı: Gazze'de 17 bini aşkın öğrenci ve eğitimci şehit

TOBB Madencilik Meclisi’nden yerli kömüre teşvik paketine destek

Snapchat, sanaldan uyuşturucu satış pazarına dönüştü

AB'den Polonya'ya destek: Rusya, Avrupa hava sahasını ciddi şekilde ihlal etti

AB Komisyonu, işgal rejimine ikili desteği durdurma kararı aldı

Direniş grupları: Doha'ya saldırı siyonist rejimin küresel tehlike olduğunu gösteriyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


e-YDS 2025/10 İngilizce başvuruları başladı

Batman'da üç ilçede deprem tatbikatı

Gazze'de sabah saatlerinden bu yana 34 şehit

Her yıl 6,5 milyon araç hurdaya çıkıyor: AB’den geri dönüşüm zorunluluğu

MTB Başkanı Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği

Müftü Yardımcısı Aktan: Bilgi sahibi olmak, dünya ve ahiret saadetinin anahtarıdır