• BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5965,27% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

10 Şubat 2023, Cuma 14:05
10 Şubat 2023, Cuma 14:05
Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lojistik merkezi yapılan Elazığ Gençlik Merkezi’nde depremzedeler için ummalı bir çalışma yapılıyor.
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu süreçte bakanlık tarafından ‘Lojistik Koordinasyon Merkezi’ yapıldı. Bingöl, Muş, Van ve Elazığ illerinin il müdürlükleri hazırladıkları toplam 10 yardım tırını Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş Hatay ve Diyarbakır’a sevk etti. Adıyaman ve Malatya illerine gençlik liderleri, gönüllü gençler, farklı kadro ve pozisyonlarda çalışmakta olan personeller görevlendirilerek depremzedelere yardım eli uzatıldı.


Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler nedeniyle 10 ilimizde büyük yıkımlar olmuştur. Depremin ilk saatinden itibaren gerek yurtlarımızda gerek tesislerimizde gerekse idari kısımda görev yapan personellerimiz ile öğrenci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapılmakta. Bu vesile ile yurt müdürlüklerimizde görev yapan idareci ve çalışanlarımıza, ayrıca tesislerimizde görevlerini icra eden tesis amirlerimiz ile tesis çalışanlarımıza ve idari kısımda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Depremin ilk anından itibaren çevre illerimize ivedi şekilde lazım olan malzemelerin tedarik edilip nakledilmesinde görev alan idareci ve şoför arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız tarafından ‘Lojistik Üs’ olarak belirlenen il müdürlüğümüz koordinesinde şimdiye kadar; Malatya’ya 4 tır, Adıyaman’a 4 tır, Hatay’a 1 tır, Kahramanmaraş’a 1 tır, olmak üzere toplam 10 tır yardım malzemesi gönderilmiştir. Bu vesile ile geçmişte olduğu gibi şimdi de birbirimize sıkı sıkıya sarılarak bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gelinen noktada ilk günden beri özveri ve vicdani olarak görev yapan ve yapacak olan personellerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri afetlerden korusun. Allah’a emanet olun ” denildi.
[gallery ids=',100966,100967,100968,100969']

Beşar Esed'in generallerinden Şam'a karşı silahlı kalkışma planı

Araçlar yolda kaldı, yolcular iteleyerek müdahale etti

Harem-i İbrahim Yahudileştiriliyor: Kutsal mabedin idaresi Müslümanlardan alındı

Konya’da gençler yeni yılın ilk sabah namazında buluştu

Diyarbakır'da otomobil itfaiye aracına çarptı

Şanlıurfa’da kar yağışı nedeniyle tedbirler üst seviyeye çıkarıldı

BESO'dan Alikanlılar Derneği'ne ziyaret

Pakistan'da otobüs ile minibüs çarpıştı: 14 ölü 16 yaralı

Kar Diyarbakır'ı teslim aldı: Küreme aracı bile yolda kaldı

Şanlıurfa’da otoparkta göçük meydana geldi

Batman’da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi: Sanayi Sitesinde Çatılar Çöktü

Buzlu veya karlı kaygan zeminde yaralanmalara karşı yapılması gerekenler?

Jackie Chan: Gazze’nin çocukları her gün bombalanıyor

Demir yolları 2025’te Türkiye nüfusunun üç katından fazla yolcu taşıdı

Batı Şeria'da ev baskınları: İşgalciler 29 Filistinliyi esir aldı

Bulgaristan euro bölgesine katıldı

Diyarbakır kara gömüldü kent terk edilmiş şehre dönüştü

Ağrı Merkez Camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi

Diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlara dikkat

İşgalci siyonistler yeni yıla Gazze’yi bombalayarak girdi

İstanbul'dan Gazze'ye vicdan yürüyüşü: 520 bin kişi Filistin için tek ses oldu

Silahsızlandırma ve "sarı hat" söylemi: Zamir'in 2026 illüzyonu

Kışın sessiz tehlikesi: Kar ve buzda düşmeler artıyor, ilk yardım hayati öneme sahip

Herson'a Ukrayna saldırısı: 24 ölü 50 yaralı

Bitlis’te hayat durdu, 335 yerleşim yeri ulaşıma kapandı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu Filistinli hastaları ziyaret etti

Vali Gül, “Gençlik Uyanıyor, Ailecek Duada Buluşuyor” programına katıldı

Diyarbakır'da yoğun kar etkili oldu: Çatılar araçların üzerine çöktü

Ekmeğe zam yapan fırıncılar, artan maliyetlere dikkat çekti

TARSİM’in 2026 teminat kapsamı belirlendi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Beşar Esed'in generallerinden Şam'a karşı silahlı kalkışma planı

Araçlar yolda kaldı, yolcular iteleyerek müdahale etti

Harem-i İbrahim Yahudileştiriliyor: Kutsal mabedin idaresi Müslümanlardan alındı

Konya’da gençler yeni yılın ilk sabah namazında buluştu

Diyarbakır'da otomobil itfaiye aracına çarptı

Şanlıurfa’da kar yağışı nedeniyle tedbirler üst seviyeye çıkarıldı

BESO'dan Alikanlılar Derneği'ne ziyaret