Tarih: 28.10.2024 11:43

Emlak danışmanları, emlak sektöründeki sorunları masaya yatırdı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 18 Eylül 2024’te kurulan TEDB, Ankara’da düzenlenen lansman ve çalıştay etkinliğiyle tanıtıldı. Programa katılan davetliler arasında birçok önemli isim yer aldı. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Genel Başkanı Hakan Akçam, konuşmasında birliğin hedeflerine ve amaca dikkat çekti.

Çalıştaya, Tüm Emlak Danışmanları Birliği Başkanı Hakan Akçam, Başkan Yardımcısı İslam Poyraz, Türkiye Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, eski Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali Çoşkun, üst düzey yöneticiler, çok sayıda akademisyen ve milletvekilleri katılırken programda, emlak sektöründeki yenilikler, yapılacak düzenlemeler ve sorunlar masaya yatırıldı.

TEDB Başkanı Akçam, "Birliğimiz yalnızca bir meslek örgütü değil, sektörü yeniden tanımlayan bir güç merkezi olma iddiasındadır. Gayrimenkul sektörünü Türkiye’den başlayarak dünya çapında bir model haline getireceğiz," ifadelerine yer verdi. TEDB’nin hedefinin yalnızca bugünün sorunlarına çözüm sunmak değil, aynı zamanda geleceği şekillendirmek olduğunu belirten Akçam, sektördeki tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeyi amaçladıklarını ayrıca dile getirdi.

"Bizler yalnızca bir meslek örgütü değiliz!" diyen Akçam, "Bizler geleceği şekillendiren, sektörü yeniden tanımlayan bir güç merkeziyiz. Birliğimizin kuruluşu, 18 Eylül 2024’te resmiyet kazandı geçmişimiz tarih kadar eski, vizyonumuz ise zamanın ötesindedir. Türkiye’de gayrimenkul sektörünü sıfırdan inşa ediyor, dünyaya yeni bir model sunuyoruz. Amacımız; sınırları çizilmiş bir alanda faaliyet gösteren değil, standartları yeniden yaratan bir güç olmaktır! Yeni normlar koyarak başta gayrimenkul danışmanlığı mesleğini yeniden tanımlıyoruz. Sektörün işleyişini yeniden dizayn ediyor, gayrimenkul danışmanlığı mesleğini lokal olmaktan çıkarıyoruz. Küresel perspektifte faaliyet gösteren bir meslek olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —