Tarih: 15.09.2024 12:39

Ensarullah: Tel Aviv'i yeni bir hipersonik balistik füzeyle vurduk

Facebook Twitter Linked-in

Ensarullah'ın Silahlı Kuvvetler Sözcüsü Yahya Seri, füze kuvvetlerinin, "Yüce Allah'ın yardımıyla, işgal altındaki Filistin'deki Yafa (Tel Aviv) bölgesinde israil düşmanının askeri noktasını hedef alan kapsamlı bir askeri operasyon gerçekleştirdiğini" bildirdi.

Seri, "Yeni bir hipersonik balistik füzeyle gerçekleştirilen operasyonda, füze hedefine ulaşmayı başarmış, düşman savunma sistemleri müdahalede başarısız olmuştur." dedi.

Füzenin, 11 buçuk dakikada 2040 kilometrelik mesafeyi kat ettiğine dikkat çeken Seri, bunun siyonistler arasında korku ve panik oluşturduğunu ve düşman israilin tarihinde ilk kez 2 milyondan fazla siyonistin sığınaklara kaçtığını vurguladı.

Seri, "Bu operasyon, beşinci aşamanın çerçevesi içinde yer alıyor ve siyonist düşmanla savaşın gerekliliklerine ve zorluklarına cevap vermek, hedeflerine ulaşmayı başarmak ve Amerikan, israil ve diğerleri de dahil olmak üzere karada ve denizdeki tüm engelleri ve önleme sistemlerini aşmak için füze teknolojisi geliştirmede muazzam çaba sarf eden füze kuvveti kahramanlarının çabalarının doruk noktasıydı." ifadelerini kullandı.

Coğrafyanın engelleri, Amerikan-İngiliz saldırganlığı ve izleme, casusluk ve müdahale sistemlerine dikkat çeken Seri, tüm bunlara rağmen, Yemen'in Filistin halkı için bir zafer olarak dini, ahlaki ve insani görevini yerine getirmesine engel olmayacağını kaydetti.

Seri, "israil düşmanı, mübarek 7 Ekim Harekâtı'nın birinci yıldönümüne yaklaşırken, Hudeyde şehrine yönelik canice saldırısına yanıt vermek ve mazlum Filistin halkına sürekli destek operasyonları da dahil olmak üzere daha fazla saldırı ve özel operasyonun gelmesini beklesin." dedi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —