-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Erciş’te çocukların bayramlıkları Umut Kervanı’ndan
-
A+Buyut
-
A-Kucult
İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Erciş Temsilciliği, Kurban Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık kıyafet ve ayakkabı desteği sağladı.
Umut Kervanı Erciş Temsilciliği, Kurban Bayramı öncesi toplamda 81 bin TL’lik bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdi.
Bayram öncesinde çocukların yüzünü güldüren bu anlamlı yardım çalışmasına dair açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Erciş Temsilcisi Musa Akdeniz, ailelerin ve özellikle annelerin dualarını almanın kendileri için en büyük kazanç olduğunu söyledi.
Akdeniz, "2025 Kurban Bayramı öncesi mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının kıyafet ve ayakkabı ihtiyaçlarını giderdik. Her birinin ayrı ayrı heyecanı vardı, sevinçlerine ortak olduk. Özellikle bu çocuklarımızın annelerinin dualarını aldık. Yaklaşık 81 bin TL değerinde bayramlık kıyafet desteğinde bulunduk. Bu anlamda katkısı olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun." dedi.
Kurban bağışı çağrısı
Yardım faaliyetlerinin yalnızca kıyafetle sınırlı olmadığını vurgulayan Akdeniz, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlere kurban bağışı çağrısında da bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Malum birkaç gün sonra Kurban Bayramı geliyor. Özellikle de yılda bir defa dahi olsa bu ailelerin sofralarında kırmızı et bulabilmeleri adına bizlere ulaşarak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza katkı sunabilirsiniz. Umut Kervanı olarak mazlumlara ve mağdurlara umut olmaya devam edeceğiz."
Musa Akdeniz, son olarak tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür etti ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için destek çağrısını yineledi. (İLKHA)
BTB Başkanı Matlı: Orta Doğu'daki gelişmeler sadece enerji piyasalarını değil tarım ve gıda zincirinin tamamını etkiliyor
İstanbul’da hava trafiğine yağış engeli
Koşuyolu Hastanesinin satılacağı iddiası yalanlandı
İran Meclis Başkanı Kalibaf: Düşman kara saldırısı planlıyor
Batman'da FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
Ceza infaz kurumlarında hafız sayısı 170’e yükseldi
Ceza infaz kurumlarında 976 diyanet görevlisi görev yapıyor
Elazığ’da trafik denetimlerinde çok sayıda ceza uygulandı
İran, ABD’nin “Uçan radar” casus uçağını imha etti
Avrupa ülkelerinde yaz saati uygulaması başladı
İşgal rejimi Lübnan’a saldırı düzenledi: 9 kişi şehit oldu
Doğal gaz depolarında doluluk yüzde 71’e ulaştı
Diyarbakırlı Sanayici Işık: Alüminyum sektörü Türkiye’de büyük potansiyele sahip
Mardin’de otomobil tarlaya savruldu: Bir ölü, 3 yaralı
Bakan Işıkhan: Bugüne kadar 3,3 milyon Mesleki Yeterlilik Belgesi düzenlendi
Batman'da AVM'de elektrik yangını paniği
TEMA’dan TEMA’lı Olmak Eğitimi
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Dar ile görüştü
ABD’de milyonlar Trump’a karşı sokaklara döküldü
İran, işgal rejimini ve ABD üslerini gece boyunca füzelerle vurdu
İstanbul’da baraj doluluk oranı yüzde 54,69 seviyesinde
Kuyumculardan vatandaşlara uyarı: Panik yapmayın, piyasa dengeye oturacak
İran’dan Lübnanlı gazeteciler için taziye mesajı
İşgal rejimi saldırısında 6 Filistinli şehit oldu
Kastamonu’da kuvvetli yağış uyarısı
Bursa’da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
Uşak’ta uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama
İran, Suudi Arabistan'daki ABD askeri üssünü vurdu: 15 yaralı
Katar ve Mısır’dan kritik zirve: Bölgesel gerilim masada
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani'nin evine bombalı saldırı
Yükleniyor







