-
BIST 100
15736,71%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,30% 0,09
-
GRAM ALTIN
6321,36% 1,21
-
Ç. ALTIN
10554,54% -0,56
Ev dışı tüketim sektöründe hijyen masaya yatırılıyor
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Ev dışı tüketim sektöründe hijyen masaya yatırılıyor
Eczacıbaşı Profesyonel düzenleyeceği online hijyen seminerleriyle birlikte salgının ardından sezonu açmak için çalışmalarda bulunan sektör profesyonellerinin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Yaşadığımız salgınla birlikte hijyen ve dezenfeksiyon günlük hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Salgının yayılımının önlenmesi ve bundan sonraki süreçte yaşanacak dönüşüme hazırlıklı olmak için çeşitli uygulamalar hayata geçiren Eczacıbaşı Profesyonel, sektöre online seminer ve eğitimlerle destek olmaya devam ediyor. Eczacıbaşı Profesyonel’in sosyal medya hesaplarından canlı takip edilebilecek seminerler dizisi, 5 Mayıs tarihinde “Konaklama sektöründe Covid-19 ile ilgili alınması gereken tedbirler” teması ile başladı. Online seminerlere tüm sektör profesyonelleri ücretsiz katılabiliyor.
“Sektörün geleceği için dijitalleşmenin öneminin farkındayız”
Temizlik ve hijyen farkındalığını artırmak için hayata geçirdikleri uygulama ve hizmetleri dijital ortamda yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, “Mayıs ayı boyunca sosyal medya hesaplarımızdan uzmanlarımızın katılımıyla sektöre açık, ücretsiz online seminerler düzenleyeceğiz. Bu eğitimlerimizde, konaklama sektöründen gıda ve üretim tesislerine kadar pek çok alanda hijyen konusunu bir kez daha masaya yatıracağız ve salgın sonrasına odaklanarak, hangi tedbirleri alabileceğimiz konusunda kapsamlı bilgiler vereceğiz. Evde kaldığımız şu süreçte dijitalleşmenin olanaklarından sonuna kadar faydalanarak, sektörümüzün geleceği için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Eczacıbaşı Profesyonel’in sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek eğitim dizisinin ilki “Konaklama sektöründe Covid-19 ile ilgili alınması gereken tedbirler” başlığı ile 5 Mayıs tarihinde düzenlendi. Seminerde “Hijyen ve dezenfeksiyon kavramları nedir, Kalabalık alanlardaki en riskli yerler nereleridir, Güvenli gıda üretiminde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir ve Kimyasalları kullanırken nelere dikkat edilmesi gerekir” gibi sık sorulan soruların cevapları masaya yatırıldı.
İran’da 120 kültürel alan ABD-siyonist rejim saldırılarında zarar gördü
Siyonist işgal çetesi Filistinlilerin hayvanlarını çalıyor
Çiftçilere 8 milyar 737 milyon liralık destek ödemesi yapılacak
Biber fiyatlarına yönelik denetim başlatıldı
Malatya'da bilgisayar ve robotik kodlama eğitimleri verilecek
Göçmen kaçakçılığına operasyon: 101 düzensiz göçmen yakalandı
Aydın’da 2 göçmen kaçakçısı ve 101 düzensiz göçmen yakalandı
Şubat ayında kurulan şirket sayısı arttı, kapananlar azaldı
Emlakçılar: Konut piyasası son 20 yılın en durgun dönemini yaşıyor
Suudi Arabistan’dan ABD’ye İran için çağrı: Saldırıların genişlemesi lazım
Konya’da Turizm Geliştirme Ajansı toplantısı gerçekleştirildi
Memur-Sen’den ABD Büyükelçiliği önünde 'Savaşa Hayır' eylemi
Konya’da motosiklet hırsızı yakalandı
Gaziantep'te bya silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs yakalandı
Van’da seyir halindeki araç alev aldı
Batman'da 7 araçlı zincirleme trafik kazası
Alzheimer hastalarına teknolojik koruma: 93 kişiye GPRS takip cihazı
ABD, İran topraklarından zenginleştirilmiş uranyumu çıkarabilir mi?
İran, Körfez operasyonlarını sürdürüyor: Kuveyt ve Suudi Arabistan'daki ABD üsleri hedef alındı
Bener’den mazlumlar için çağrı: Bir mümin zulme kayıtsız kalamaz
Marmaris Belediyesi’nde rüşvet operasyonu: 13 gözaltı
İzmir’de hastanede taciz iddiası
Trump’ın politikaları Londra’yı alternatif ittifaklara itiyor
Diyarbakır’da silahlı kuyumcu soygunu kameralara yansıdı
HAMAS: İşgalcilerin Mescid-i Aksa'yı kapatma kararı planlı bir Yahudileştirme girişimidir
İstanbul’da engelli vatandaşlar için "Engelsiz Şarj" uygulaması hayata geçirildi
Batman'da sel riskine karşı kuşaklama projesiyle kalıcı çözüm başlıyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı GEÇİT, vatandaşların taleplerini dinledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Stratejik iletişim, bir iç güvenlik unsuru haline de gelmektedir
Kanada'da İslami eğitim veren okullara ilgi artıyor
Yükleniyor







