• BIST 100

    10551,34%0,80
  • DOLAR

    41,97% 0,01
  • EURO

    48,78% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5452,27% -2,06
  • Ç. ALTIN

    9333,62% -3,82

Eyyübiye’de eğitim yatırımları toplu açılış töreni

14 Ekim 2023, Cumartesi 17:50
14 Ekim 2023, Cumartesi 17:50
Eyyübiye’de eğitim yatırımları toplu açılış töreni
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Eyyübiye’de eğitim yatırımları toplu açılış töreni

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde belediyenin ilçe gençliğinin eğitimine yönelik yatırımlarının toplu açılışı, Süleymanşah Gençlik Merkezi önünde gerçekleştirildi.
Eyyübiye Belediyesi’nin ilçeye yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmi sunumu ile başlayan törende bir konuşma yapan TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Eyyübiye’nin daha çok yatırıma ihtiyacı olduğunu bildiklerini ve bu yöndeki çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek, hizmete sunulan yatırımların hayırlı olmasını diledi. Konuşmasında, İsrail’in masum Filistin halkına yönelik şiddetini sert bir dille eleştiren Bozdağ, İsrail’in katliamlarına uluslararası kamuoyunun derhal engel olması gerektiğinin altını çizdi.
Eyyübiye’ye devasa yatırımlar yapılmaya devam ettiğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de büyükşehir belediyesi tarafından ilçeye yapılan yatırımlara dikkat çekti. Eyyübiye’deki tapu sorununu çözdükten sonra geniş çerçeveli kentsel dönüşüm faaliyetlerine başlanacağını kaydeden Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislerin hayırlı olmasını dileyerek, Belediye Başkanı Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Eyyübiye gençliğine verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, “Seçildiğimiz gün itibariyle gençliğimize sözümüz vardı. Ve elhamdülillah bu süre içerisinde evlatlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık, gençlik merkezlerimiz, sınav hazırlık merkezlerimiz ve kitap otaklarımızla tüm mahallelerimize birebir dokunmanın gayretinde bulunduk” diyerek gençlik ve eğitim yatırımlarına değindi.
Pandemi süreci, deprem ve sel felaket nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları gençlik ve eğitim yatırımlarının açılış törenini yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Kuş, hizmete sunulan yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nin ilçe gençliğinin eğitimine önemli katkılar sunacağını belirten Başkan Kuş, bu yıl sınav hazırlık merkezlerinde eğitim alan 200 kadar gencin üniversite hayallerine kavuştuğunu hatırlattı. Eyyübiye’nin dezavantajlı gençlerine destek olmaya, bu yönde yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Kuş, katılımcılara teşekkür etti.
AK Evler Spor Salonlarında geleceğe hazırlanan 198 sporcu gence bisiklet de dağıtılan törende ilk bisikletler Bekir Bozdağ ve ilçe belediye başkanı Mehmet Kuş tarafından teslim edildi.
Açılış konuşmalarının ardından Süleymanşah Gençlik Merkezi önündeki kurdeleyi keserek, tesislerin ilçe gençliğine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bozdağ ve beraberindekiler, gençlik merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Irak, Suriye ve Lübnan tezkereleri Resmi Gazete’de yayımlandı

Trump, Putin’le planlanan görüşmeyi iptal etti

Eskişehir’de kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Trump, Wall Street Journal'ın Ukrayna hakkında haberini yalanladı

HAMAS'tan, işgal parlamentosunun Batı Şeria'nın ilhakına yönelik adımına tepki

İzmir açıklarında 14 düzensiz göçmen kurtarıldı

UAD: israilin Gazze'ye yardım göndermesine izin vermesi zorunludur

Dışişleri Bakanlığı: israilin Batı Şeria adımı yok hükmündedir

ABD, Ukrayna'nın bazı uzun menzilli füzeleri kullanmasına yönelik kısıtlamaları kaldırdı

Türkiye pazarının kendisine kapatılmasının ardından "israilli" bir şirket iflas etti

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması finali Gaziantep’te gerçekleşti

Afganistan, Hindistan'ın Kabil'deki diplomatik misyonunun yükseltilmesini memnuniyetle karşıladı

Batman’da “torbacı” operasyonu: 5 adrese eş zamanlı baskın

Avrupa'da kuş gribi alarmı: Hollanda'da 161 bin tavuk itlaf edildi, Fransa riski "yüksek"e çıkardı

Motosikletiyle tıra arkadan çarpan üniversiteli genç, hayatını kaybetti

ÖSYM: YKS tercihleriyle ilgili iddialar gerçeği yansıtmıyor

Nijerya'da Lassa ateşi nedeniyle ölenlerin sayısı 172'ye yükseldi

Ukrayna, Rusya'daki askeri tesis ve petrol rafinerisini vurduğunu duyurdu  

Camilerde görevli öğreticilere hizmet içi eğitim

Yazar Demirbağ: Tiryakilik haline kadar kitapla yatıp kalkmamız lazım

Mardin’de bin 500 yıllık mozaik ele geçirildi

Şırnak'ta otobüs ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

HÜDA PAR heyetinden Mezitli esnafına ziyaret

Konya’da 3 katlı binada yangın: 1 ölü

HÜDA PAR Aile Başkanı Sülün: Tesettür aile yapısını, mahremiyeti ve ahlakı korur

Kocaeli'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Kış lastiğinden kaçınmak hayatınıza mal olabilir!

Konya’da düzenlenen 12. Kitap Fuarı’na yoğun ilgi

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden burs duyurusu

Gaziantep'te 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Irak, Suriye ve Lübnan tezkereleri Resmi Gazete’de yayımlandı

Trump, Putin’le planlanan görüşmeyi iptal etti

Eskişehir’de kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Trump, Wall Street Journal'ın Ukrayna hakkında haberini yalanladı

HAMAS'tan, işgal parlamentosunun Batı Şeria'nın ilhakına yönelik adımına tepki

İzmir açıklarında 14 düzensiz göçmen kurtarıldı

UAD: israilin Gazze'ye yardım göndermesine izin vermesi zorunludur