• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Fadıloğlu: “7 farklı ilden 296 sporcuyu misafir ettik”

11 Aralık 2023, Pazartesi 11:00
11 Aralık 2023, Pazartesi 11:00
Fadıloğlu: “7 farklı ilden 296 sporcuyu misafir ettik”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu: “7 farklı ilden 296 sporcuyu misafir ettik”

Şehitkamil Belediyesi ve Altınordu Futbol Kulübü iş birliği ile düzenlenen Bölgesel Futbol Şenliği’nde, 7 farklı ilden 296 futbolcu yeteneklerini sergiledi. Yeşil sahada küçük kramponların büyük heyecanına sahne olan organizasyonda, kulüplerin scout ekipleri titiz bir tarama yaptılar.
Türkiye genelinde gerçekleştirdiği yetenek taramalarının Güney etabını Şehitkamil Belediyesi ile iş birliği içerisinde Bölgesel Futbol Şenliği organizasyonuyla gerçekleştiren Altınordu Futbol Kulübü; Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden 296 sporcunun yeşil sahadaki performanslarını takip etti. Futbolseverler, 11-13 yaş aralığındaki futbolcuların meşin yuvarlağın başında yerini aldığı şenliği tribünlerden büyük bir ilgiyle takip ettiler.
M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinliği; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Altınordu Futbol Kulübü Futbol Okulları Direktörü Köksal Ferizcan, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Vahdettin Balsu ile çok sayıda teknik adam yakından takip ettiler.
Tesislerimiz Türk futbolunun hizmetinde
Yeşil sahada yerlerini alan küçük kramponların büyük heyecanını paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyon esnasında yaptığı değerlendirmede Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki tesislerin Türk futbolunun hizmetinde olduğunu kaydetti. Başkan Fadıloğlu, “Türk futboluna büyük değerler kazandıran ve altyapıda çok önemli başarılara imza atan Altınordu Futbol Kulübü ile iş birliği içerisinde spora değer katan bir organizasyon düzenliyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bölge genelinde Altınordu Futbol Kulübü tarafından organize edilen spor okullarında branşa özgü eğitimlere katılan geleceğin yıldızlarını misafir ediyor, onların haklı heyecanlarını paylaşıyoruz. Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Futbol Akademileri, bugüne kadar binlerce sporcu yetiştirdi. Altyapılara verdiğimiz büyük önemle sporcularımızın çok yönlü gelişimlerine imkan sağladık. Amatör ve profesyonel takımlara kazandırdığımız futbolcular, bu değerli emeklerin en somut göstergesi. Altınordu Futbol Kulübü temsilcileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kurumlar arası iş birliğini artırarak çalışmalarımızı devam ettirme kararı aldık. İki köklü kulübün yapacağı felsefe kardeşliğinin, Gaziantep ve Türk futboluna büyük değer katacağına inanıyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı

Yaya üst geçidinin merdivenlerine çarpan otomobil alev aldı: 4 yaralı

Eşsiz manzarasıyla sisler içinde İshak Paşa Sarayı

Muğla’da şap hastalığı tespit edilen 11 mahalle karantinaya alındı

Suriye: israil işgali bitmeden uzlaşma olmayacak

Başakşehir'de boykot nöbeti: İşgal destekçisi firmaların kapatılması talebi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Her şeyi madde üzerinde inşa ederseniz nesil madde bağımlısı olur

HÜDA PAR'dan "Madde Bağımlılığı" paneli: Gençlik risk altında, çözüm ortak mücadelede

HÜDA PAR Diyarbakır'da "Madde Bağımlılığı" paneli gerçekleştirildi

Van'da 4,6 büyüklüğünde deprem

Gazze'de alıkonulan 5 Filistinli esir serbest bırakıldı

BM'den Benin'deki darbe girişimine kınama

Osmaniye'de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı

Rusya Ukrayna'ya ait enerji tesisini bombaladı

Türkiye-Macaristan Ortak İstişare Mekanizması’nın ilk toplantısı yarın İstanbul’da yapılacak

Çin ve Rusya'dan ortak füze tatbikatı

Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Define arandığı iddia edilen ve bir kişinin öldüğü mağara tüneli kapatıldı

Çin yeni bir internet uydu grubunu uzaya gönderdi

Benin yönetimi darbe girişiminin başarısızlığa uğratıldığını açıkladı

İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem

Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?

Dünya Gıda Programı'ndan Kamerun için "açlık felaketi" uyarısı

Umut Kervanı, bu kış da Siverek’te yüzlerce minik yüreği ısıttı     

Donbass ve Ukrayna'daki 2 yerleşimde kontrol Rusya'ya geçti

Meksika'da polis karakoluna saldırı: 5 ölü, 4 yaralı

Batman’da bir evde çıkan yangın mahalleli tarafından söndürüldü

Hong Kong halkı sandık başına gitti

İşgal rejimi 3 yaşındaki bebeği katletti

Hawaii'de Kilauea Yanardağı yeniden lav püskürttü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı

Yaya üst geçidinin merdivenlerine çarpan otomobil alev aldı: 4 yaralı

Eşsiz manzarasıyla sisler içinde İshak Paşa Sarayı

Muğla’da şap hastalığı tespit edilen 11 mahalle karantinaya alındı

Suriye: israil işgali bitmeden uzlaşma olmayacak

Başakşehir'de boykot nöbeti: İşgal destekçisi firmaların kapatılması talebi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Her şeyi madde üzerinde inşa ederseniz nesil madde bağımlısı olur