• BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,88% 0,13
  • EURO

    50,49% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6251,62% 1,32
  • Ç. ALTIN

    10086,69% 1,00

Fadıloğlu: “Biz, çok büyük bir aileyiz”

10 Nisan 2023, Pazartesi 13:35
10 Nisan 2023, Pazartesi 13:35
Fadıloğlu: “Biz, çok büyük bir aileyiz”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu: “Biz, çok büyük bir aileyiz”

Ramazan Ayı dolayısıyla her gün iftar öncesi aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz, çok büyük bir aileyiz. Bu büyük bir ailenin içerisinde annemiz olur-olmaz, babamız olur-olmaz, mesele değil. Yetim, öksüz hiç fark etmez. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Kardeşlik hukuku içerisinde milletin kaynaklarını, milletin hizmetine sunuyoruz” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini 2 yıl önce eşini kaybeden ve kızıyla birlikte yaşayan 56 yaşındaki Ayşe Çetin’in evine yaptı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra 3 yetim çocuk annesi Sedef Yılmaz, 3 yetim çocuk annesi Tuba Uygur, 3 çocuk annesi Figen Alpman ile 56 yaşındaki Zeynep Kurt’un misafiri oldu. Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği evlerdeki çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilendi, çocuklara çeşitli armağanlar verdi.

'Hep birlikte büyük bir aileyiz'
Tuba Uygur’un evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle Tuba hanıma ve evlatlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Yetim Koordinasyon Merkezimizde, değerler eğitimi konusunda sürekli faaliyetler yürütülüyor. Hanımlarımızdan gelen talepler yönünde her türlü semineri düzenlemeye özen gösteriyoruz. Bunun yanı sıra mesleki beceriyle ilgili olarak da öncelikli olarak kendi ihtiyaçlarının görülmesi, bunun ötesinde de aile bütçesine katkı verebilmek adına üretilen ürünlerin satışı söz konusu oluyor. Ziyaret ettiğimiz kardeşlerimizde gördüğümüz hem kendi ihtiyaçlarını karşılamış olmaları hem de üretilen ürünlerin satışının yapılarak aile ekonomisine katkısı, bizleri çok memnun ediyor. Bizim asıl istediğimiz şey de buydu. Tabii bizim bu koordinasyon merkezimizdeki her kardeşlimizin kendine göre ihtiyacı var. Okuma-yazma bilmeyen kişinin okuma yazmayı öğrenerek başladığı, açık öğretim eğitimlerinin verilmesiyle devam eden, mesleki yeterlilik kurslarına kadar her türlü talebi karşılamaya çalışıyoruz. Özellikle çocuklarımıza yönelik olarak da sosyal aktivitelerde birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, bunun yanı sıra özellikle de bilim merkezimizde çocuklarımızın bilime yönelmesini sağlamak istiyoruz. Biz, çok büyük bir aileyiz. Bu büyük bir ailenin içerisinde annemiz olur-olmaz, babamız olur-olmaz, mesele değil. Yetim, öksüz hiç fark etmez. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Kardeşlik hukuku içerisinde milletin kaynaklarını milletin hizmetine sunuyoruz. Bu konuda bize destek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte daha yaşanabilir bir Türkiye’de yaşamak gayesiyle herkes elinden geleni yapıyor. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

'Bize çok büyük katkıları oluyor'
Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Tuba Uygur, “Yetim Koordinasyon Merkezi’nden yararlanıyorum. Toplantılara, seminerlere katılıyorum. Çocuklarımız ve hocalarımızla birlikte pikniğe gidiyoruz. Bize çok büyük katkıları oluyor. Allah razı olsun. Yetim Koordinasyon Merkezindeki kursa gidiyoruz. Çocuklarımıza, kendimize kıyafet dikiyoruz. Başkanımız, bugün bizi ziyaret etti. Allah, kendisinden razı olsun. Teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk, sevindik” diye konuştu.

Vicdan Gemisi belgesel oldu: Galası siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti

Kanada'dan Ukrayna’ya 2,5 milyar dolarlık ek yardım

Esenyurt'ta servis aracı şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 6 yaralı

BMGK "Somaliland" gündemiyle acil toplanacak

Hafif ticari araç şarampole yuvarlandı; 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Vietnam’da yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 9 yaralı

Endonezya'da tur teknesi battı: Kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

ABD’de adliye binasında silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Guatemala’da otobüs kazası: 15 ölü, 19 yaralı

Putin: Ukrayna barış konusunda aceleci değil, hedefleri güç kullanarak tamamlayabiliriz

Malatya'da 11 bin 367 konut ve işyeri teslim edildi

NATO Genel Sekreteri Rutte: 'AB, NATO'ya alternatif olmamalı

Muğla açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul Esenyurt'ta servis midibüsü devrildi: 4 ölü, 7 yaralı

İşgal zindanlarında kasıtlı öldürme politikası: Şehit esir sayısı 100’ü aştı

Batman Belediyesi’nden Su Taşkınlarına Karşı Kesintisiz Mücadele

Tayvan açıklarında 7 büyüklüğünde deprem

Libya: Düşen uçak ile ilgili soruşturmayı Türkiye ile işbirliği içinde yakından takip ediyoruz

Yunanistan’da yolsuzluk iddialarıyla başlayan çiftçilerin eylemleri devam ediyor

Tendürek Geçidinde ulaşım durma noktasına geldi

Malatya'da liseler arası Gazze temalı resim yarışması düzenlendi

Battalgazi Belediyesi'nden kar ile mücadele çalışması

Bingöl'de yoğun kar ve tipi günlük hayatı olumsuz etkiliyor

Medyatik yargılamaya tepki: Hukuk devleti zarar görüyor

Malatya'da kar yağışı ile birlikte ekipler harekete geçti

HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten Malatya'da terör, uyuşturucu, deprem konutları ve işyerleri vurgusu

Türkiye–AB arasındaki finansman anlaşması yürürlükte

Yunanistan'da kaybolan 4 kişi çığ altında ölü bulundu

Bingöl-Erzurum kara yolu tır trafiğine kapatıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Vicdan Gemisi belgesel oldu: Galası siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti

Kanada'dan Ukrayna’ya 2,5 milyar dolarlık ek yardım

Esenyurt'ta servis aracı şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 6 yaralı

BMGK "Somaliland" gündemiyle acil toplanacak

Hafif ticari araç şarampole yuvarlandı; 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Vietnam’da yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 9 yaralı

Endonezya'da tur teknesi battı: Kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor