• BIST 100

    9352,37%-0,46
  • DOLAR

    38,16% 0,52
  • EURO

    43,51% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4082,68% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6611,04% 0,63

Fadıloğlu, demokrasiye sahip çıkanlara duyduğu şükranı ifade etti

GÜNDEM 16.07.2023 11:30:03 0
Fadıloğlu, demokrasiye sahip çıkanlara duyduğu şükranı ifade etti

Fadıloğlu, demokrasiye sahip çıkanlara duyduğu şükranı ifade etti

Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı darbe girişiminin 7. yıl dönümünde de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı boş bırakmadı. Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katılmak için 15 Temmuz Demokrasi Müzesi önünde vatandaşla buluşan Başkan Fadıloğlu, müze gezisi sonrasında kortej yürüyüşüyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdü.
İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde, Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlenen “Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları” programında yaptığı konuşma takip edildi.
'Allah’ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz'
Demokrasiye, 7 yıl önceki aynı aşk ve heyecanla sahip çıkan herkese şükran duyduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bundan 7 yıl önce bu saatlerde bir kalkışmanın ötesinde bir işgal girişimiyle karşı karşıya kaldık. Bundan yüzyıl önce bu toprakları vatan kılmak adına kanları, canlarıyla bu toprakları bize vatan kılan ecdadımıza yakışır vaziyette, bu meydanda yaklaşık 300 bin Gaziantepli bir araya geldi. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz. Yüzyıl önce de ecdadımız, mücadele ediyordu. Ecdadımızın mücadele ettikleri, şimdi de farklı metotlarla bu topraklar üzerinde emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ama Türkiye Yüzyılı’na ilerlerken, çok şükür bu 22 yıl içerisinde ülkemiz her noktada ileriye gitti. Bundan sonraki süreçte de birlik, beraberlik içerisinde bu toprakları vatan kılan ve bize emanet eden ecdadımıza yakışır vaziyette biz de duruşumuzu devam ettireceğiz. Allah’ın izniyle daha müreffeh bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız. Bizler de kanımız, canımızla bu topraklara sahip çıkacağız” diye konuştu.
Şehitkamil Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlara Türk Bayrağı armağan edildi, yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Ağvarlar’da varlık mücadelesi: Siyonist rejimin sistematik saldırılarıyla zorunlu göç derinleşiyor

Kudüs Vakfı: Mescid-i Aksâ 1967'den bu yana en büyük baskına uğradı

Baraka’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Yemen, Amerikan MQ-9 SİHA’sını vurdu

Orban: Batı, Ukrayna'daki vekalet mücadelesini kaybetti

ABD'nin Şam Büyükelçiliğinden Suriye'ye ilişkin seyahat uyarısı

Sivas’ta trafik kazası: 4 yaralı

Meteorolojiden ülke genelinde gök gürültülü sağanak uyarısı

UNRWA: Gazze'de 420 bin kişi yerinden edildi

Yazar Ahmet Bulut: Peygamber Efendimiz ömrünün sonuna kadar asla namazı terk etmemiştir

Kahramanmaraş'ta Siyer Yarışması'nın ödülleri verildi

Görme engelli halasının ziynetlerini çalan şahıs ve arkadaşları yakalandı

HÜDA PAR heyetinden Emtağ köyü'ne ziyaret

Kolombiya'da polis karakoluna bombalı saldırı: 2 ölü, 24 yaralı

Sözleşmeli öğretmen ataması kontenjanları belli oldu

Filipinler'de gemi alabora oldu: 4 ölü

Bingöl’de minik yüreklilerden Gazze'ye anlamlı bağış

Bingöl'de şüpheli araçta silah ele geçirildi: 1 gözaltı

Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 635 gözaltı

Burkina Faso'da ordu güçlerine saldırı: 20 asker öldü

Malatya'da ikamete yapılan silahlı saldırı ile ilgili 2 gözaltı

Malatya'da uyuşturucudan 8 gözaltı

Gaziantep'te 39 yıl cezası bulunan şahıs saklandığı yerde yakalandı

Benin'deki saldırıda 8 asker öldü

Filistin’e desteğinden dolayı binden fazla üniversite öğrencisinin vizeleri iptal edildi

Bilecik'te trafik kazası: 2 yaralı

Başhekim Dr. Kaynak: Kalbinizi koruyun, geleceğinize yatırım yapın

DMM'den TOKİ ile ilgili iddialara yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de yeni tehcirlere asla tahammülümüz olamaz

Hatay'da uyuşturucu operasyonu: 8 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ