• BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Fadıloğlu, din görevlileriyle bir araya geldi

04 Ekim 2023, Çarşamba 11:05
04 Ekim 2023, Çarşamba 11:05
Fadıloğlu, din görevlileriyle bir araya geldi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, din görevlileriyle bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlilerini misafir etti. Fadıloğlu, “Allah, birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim, hepimize bulunduğumuz yerde hayır hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’daki programa, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ve din görevlileri katıldılar.
Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Tabi bu günler takvim yılı içerisinde bir gün anılıyor ama sizler de bizler de insanın doğumdan ölümüne hizmet ediyoruz. Ayrımız, gayrımız yok. Bir tek derdimiz var, bu millete hizmet edebilmek. Hepimiz değişik kademelerde hizmet ediyoruz ve her zaman şu duayı ediyoruz. Allah, hepimize bulunduğumuz yerlerde hayırlı hizmetler yapmayı nasip. Sağ olsunlar hem sizlerin hem de İl Müftülüğümüzün, İlçe Müftülüğümüzün vermiş olduğu desteklerle daha fazla insanımıza nasıl dokunabiliriz, bunun kaygısını yaşadık. Hem pandemi döneminde hem de deprem döneminde göstermiş olduğunuz fedakarlık için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikaten hepiniz eviniz gibi camileri açtınız, kursları açtınız. Pandemi döneminde saha kontrollerinde bütün arkadaşlarımız bire bir emek verdi. Bu dayanışma ve birlik beraberlik olduğu müddetçe Allah’ın izniyle bu ülkenin üzerinde emeli olanlar, emellerine ulaşmayacaklar. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bulunduğumuz yerlerde hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.
“Şehitkamil ilçemizde çok güzel bir uyum var”
Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, “Şehitkamil ilçemizde çok güzel bir uyum var. Bu uyumun en büyük mimarı da sağ olsun Sayın Belediye Başkanımız. Başkanımız, yıllardır güzel bir ahenk oluşturmuş ilçemizde. Kim neye sıkışırsa, din görevlisi demiyoruz, okul demiyoruz, şu demiyoruz, Allah’a şükür nasıl çözeriz, nasıl bu işi hallederizin belki de en güzel adresi Şehitkamil. Bunu değerlendirin arkadaşlar, bunu hep beraber değerlendirelim ve güzel işler yapalım. Biz, sizlere güveniyoruz. Allah’ın izniyle bunu yapabilecek yeterlilikteyiz. Biraz gayret, biraz samimiyet istiyoruz. İnşallah hep beraber Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı da yeni bir başlangıç olarak görerek, daha güzel çalışmalarla, camilerimizi tekrar başta çocuklarımız ve cemaat ile cıvıl cıvıl bir hale getirerek, güzel işler yaparız. Rabbim, hayırlarınızı kabul etsin, hayırlar versin” ifadelerini kullandı.
“Nazik davet ve ikramları için başkanımıza çok teşekkür ediyorum”
Programda konuşan Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, “Bu nazik davet ve ikramları sebebiyle kıymetli Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kıymetli Başkanımız, ben göreve geldiğimden beri bütün 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda, mutlaka bu haftayı tebrik eden, sizin ve bizim haftamızı tebrik eder, çiçeği bize gelir. Bu sene de öyle oldu, bu konuda Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımızın doğumlarından ölümlerine, her alanında bulunan, tatlı günlerinde, acı günlerinde yer alıyoruz. Son dönemde bir pandemi bir deprem yaşadık. Bu süreçte de üstün gayretlerle fedakarlık gösteren kıymetli hocalarıma, teşkilatımızın tüm kadrosundaki hocalarıma hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla haftanızı tebrik ediyorum. Yine bu vesileyle emekliye ayrılmış olanlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Vefat eden hocalarımız da Rabbimden rahmetiyle muamele etmesini niyaz ediyorum” diye konuştu.

AB'den nadir toprak elementleri kararı

Trump'ın Asya turundaki ilk durağı Kuala Lumpur

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da bir dizi programlara katıldı

Muğla’da 74 düzensiz göçmen yakalandı

Cami tuvaleti önündeki çanta ve benzin paniğe neden oldu

Muslu: Sosyal medya ve internet oyun bağımlılığı insanların yaşamlarını ciddi anlamda tehdit ediyor

Malatya'da uyuşturucudan 1 tutuklama

Siyonist rejim ordusu ateşkes dinlemiyor: Gazze'de sivil araca saldırı

Eurofighter sürecinde Ankara'ya iki kritik ziyaret

Sinir krizi geçiren şahıs çevredekilere saldırdı: 1 yaralı

Muğla açıklarında 46 düzensiz göçmen kurtarıldı

Almanya'dan nükleer santral kararı

İrlanda cumhurbaşkanlığı seçimlerini Connolly kazandı

Pakistan ile Afganistan ateşkes müzakereleri İstanbul'da

Artvin'de zincirleme kaza: 4 yaralı

ENKS Temsilcisi Muhammed: Kürtler haklarını elde etmezlerse Orta Doğu'da barış ve istikrar olmaz

Gürcistan'da uranyum kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

Dr. Qedir Ali: Türkiye'deki sürecin Irak Kürdistanı'na da birçok olumlu etkisi var

Yahudi çeteler Filistinlilere saldırmaya ve mülklerini ateşe vermeye devam ediyor

Kamuoyu araştırmacısı Kulat: HÜDA PAR Meclis'te bu sürecin bir yere kadar sigortası durumunda

UAEA’nın İran nükleer anlaşması hakkında rapor verme yetkisi sona erdi

e-YDS 2025/11 sonuçları açıklandı

Adana’da ulaşım ücretlerine zam: Yeni tarife 1 Kasım’da yürürlüğe girecek

Tarsus Umut Kervanı’ndan ihtiyaç sahiplerine yardım

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aslan: Ana dilin önündeki tüm engeller kaldırılmalı

Esenyurt’ta başlayan kan davası, Siirtli alimin girişimiyle barışla sonuçlandı

Yazar Tan: Eski Meclis zabıtlarında Kürtlerin haklarına dair hiçbir talep yok

Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı'nın sonuç bildirgesi yayımlandı

Mardin'de lise öğrencilerinden Gazze yararına kermes ve sergi

Batman'da seyir halindeki minibüste yangın paniği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


AB'den nadir toprak elementleri kararı

Trump'ın Asya turundaki ilk durağı Kuala Lumpur

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu Malatya'da bir dizi programlara katıldı

Muğla’da 74 düzensiz göçmen yakalandı

Cami tuvaleti önündeki çanta ve benzin paniğe neden oldu

Muslu: Sosyal medya ve internet oyun bağımlılığı insanların yaşamlarını ciddi anlamda tehdit ediyor

Malatya'da uyuşturucudan 1 tutuklama