• BIST 100

    10551,34%0,80
  • DOLAR

    41,97% 0,01
  • EURO

    48,78% 0,13
  • GRAM ALTIN

    5452,27% -2,06
  • Ç. ALTIN

    9333,62% -3,82

Fadıloğlu, Gül ve Şahin’e projelere ilişkin bilgilendirmede bulundu

18 Kasım 2023, Cumartesi 16:05
18 Kasım 2023, Cumartesi 16:05
Fadıloğlu, Gül ve Şahin’e projelere ilişkin bilgilendirmede bulundu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu, Gül ve Şahin’e projelere ilişkin bilgilendirmede bulundu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde yürütülen projeleri yerinde inceledi. Gül, “Çok güzel çalışmaları bizzat yerinde görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımıza, Şehitkamil’imize verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Şehitkamil’imiz için Gaziantep’imiz için hep beraber gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Periyodik olarak yapılan proje inceleme programı kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından yapımı tamamlanan Şehitkamil Belediyesi hizmet binası, yapımı devam eden Beykent Şehir Hastanesi çevresindeki yol açma alanları, Beykent ve Bedirkent yol açma alanları, Göktürk Sosyal Konutları ve AGRO Park gezildi.

Programa AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe katıldı.

“Hep beraber gayretle çalışmaya devam edeceğiz”
Yaptığı incelemelerin ardından AGRO Park’ta değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Evet, şu anda AGRO Park’tayız. Çocuklarımız için, yeni nesiller için burası çok önemli bir fırsat. Tüm meyvelerin, sebzelerin, bitkilerin nasıl yetiştiğini bizzat görecekleri bir yer. Birçok yeni nesil çocuklarımız, evlatlarımız meyve, sebze, bitkilerin nasıl yetiştiğini televizyonlarda görüyorlar. Elma nerede, nasıl yetişir? Zeytin, nasıl yetişir? Tüm meyvelerin, bitkilerin nasıl oluştuğuna ilişkin çok güzel bir laboratuvar olmuş, güzel bir park olmuş. Rıdvan Fadıloğlu Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada birçok meyveyi, bizlerin de ilk defa gördüğü meyve meyveler oldu. Ona göre iklimler de hazırlanmış. Ben emeği için çok teşekkür ediyorum. Yine diğer hizmetleri de hem hastane alanlarımızın çalışmaları, dolgu yerleriyle ilgili Beykent’teki çalışmalar hem Göktürk’teki hem de Şehitkamil’imizdeki ulaşıma yönelik çok güzel çalışmaları bizzat yerinde görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımıza, Şehitkamil’imize verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Şehitkamil’imiz için, Gaziantep’imiz için hep beraber gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Batman’da “torbacı” operasyonu: 5 adrese eş zamanlı baskın

Avrupa'da kuş gribi alarmı: Hollanda'da 161 bin tavuk itlaf edildi, Fransa riski "yüksek"e çıkardı

Motosikletiyle tıra arkadan çarpan üniversiteli genç, hayatını kaybetti

ÖSYM: YKS tercihleriyle ilgili iddialar gerçeği yansıtmıyor

Nijerya'da Lassa ateşi nedeniyle ölenlerin sayısı 172'ye yükseldi

Ukrayna, Rusya'daki askeri tesis ve petrol rafinerisini vurduğunu duyurdu  

Camilerde görevli öğreticilere hizmet içi eğitim

Yazar Demirbağ: Tiryakilik haline kadar kitapla yatıp kalkmamız lazım

Mardin’de bin 500 yıllık mozaik ele geçirildi

Şırnak'ta otobüs ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

HÜDA PAR heyetinden Mezitli esnafına ziyaret

Konya’da 3 katlı binada yangın: 1 ölü

HÜDA PAR Aile Başkanı Sülün: Tesettür aile yapısını, mahremiyeti ve ahlakı korur

Kocaeli'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Kış lastiğinden kaçınmak hayatınıza mal olabilir!

Konya’da düzenlenen 12. Kitap Fuarı’na yoğun ilgi

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden burs duyurusu

Gaziantep'te 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

HÜDA PAR'dan, Kurtulmuş'un okuduğu "Kürtçe" şiir tartışmalarına ilişkin açıklama: Anadillerin kullanımı önündeki engeller kaldırılmalıdır

Kudüs Seriyyeleri, bazı komutanlarının şehadetini duyurdu

İran ve Irak, 2023'teki güvenlik anlaşmalarını tam olarak uygulamada mutabık kaldı

Gazze Sağlık Bakanlığı: Saldırılarda şehit sayısı 68 bin 234’e yükseldi

Yanlış atık yönetimi, gezegenin en büyük tehdidi haline geldi!

Bakan Bolat, Katarlı mevkidaşı Al Sani ile görüştü

HÜDA PAR GİK Üyesi Buğrahan: Soykırımcı siyonistlerin yargılanması için başlatılan kampanyaya herkes destek vermeli

İlk bilimsel beslenme rehberi yayımlandı: Kabızlığa karşı 59 bilimsel tavsiye

Şantiyede işçiler arasında bıçaklı kavga: 4 yaralı

Batman'da Kur'an kursu öğreticileri toplantıda buluştu

Türkiye ile Katar arasında ortak bildiri ve anlaşmalar imzalandı

Malatya'da küçükbaş hayvan yetiştiricilerine 50 ton arpa desteği

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Batman’da “torbacı” operasyonu: 5 adrese eş zamanlı baskın

Avrupa'da kuş gribi alarmı: Hollanda'da 161 bin tavuk itlaf edildi, Fransa riski "yüksek"e çıkardı

Motosikletiyle tıra arkadan çarpan üniversiteli genç, hayatını kaybetti

ÖSYM: YKS tercihleriyle ilgili iddialar gerçeği yansıtmıyor

Nijerya'da Lassa ateşi nedeniyle ölenlerin sayısı 172'ye yükseldi

Ukrayna, Rusya'daki askeri tesis ve petrol rafinerisini vurduğunu duyurdu  

Camilerde görevli öğreticilere hizmet içi eğitim