• BIST 100

    10565,70%-0,59
  • DOLAR

    42,32% 0,20
  • EURO

    49,14% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5551,21% 0,01
  • Ç. ALTIN

    9220,38% 0,00

Fadıloğlu: “Her çalışmamızı ortak akıl ile gerçekleştirdik”

17 Ocak 2023, Salı 14:40
17 Ocak 2023, Salı 14:40
Fadıloğlu: “Her çalışmamızı ortak akıl ile gerçekleştirdik”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fadıloğlu: “Her çalışmamızı ortak akıl ile gerçekleştirdik”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ziyaretlerimizi yürüttüğümüz çalışmalara yansıtmak, sorunları, talepleri yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için gerçekleştiriyoruz. Her çalışmamızı ortak akıl ile gerçekleştirdik” dedi.
Her fırsatta toplumun farklı kesimiyle bir araya gelen; görüş, sorun ve talepleri yerinde dinlemek adına ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, vatandaşa, esnafa yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlere, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş da katıldı. Ziyaret edilen adreslerde talep ve sorunlar konuşuldu, çözüm üzerine istişareler yapıldı. Kendilerine yöneltilen her soruyu yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, taleplerin karşılık bulması ve sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını ifade ettiler. Program oluşumunda son olarak, Siirtliler Derneği, Öz Taşıma İş Sendikası, Memur-Sen ve Eğitim Birsen Şube Başkanı Ahmet Gök, Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Bozovalılar Derneği, Hoşgör Fatih İlim Araştırma Vakfı, Adıyaman Gölbaşılılar Derneği, TÜGVA Gaziantep İl Temsilcisi Mahmut Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Bingöllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Van Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi.
Talep, öneri ve şikayetleri bizzat kendilerinden dinliyoruz
Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti: “Vatandaşlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle sürekli iç içeyiz. Kimi zaman esnaf, kimi zaman sivil toplum kuruluşu kimi zaman ev ziyareti yapıyoruz. Yani her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Talep, öneri ve şikayetleri bizzat kendilerinden dinliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli ziyaret programları gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizi; yürüttüğümüz çalışmalara yansıtmak, sorunları, talepleri yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çalışmayı, halkımızla istişare yapmadan, vatandaşımızın fikrini almadan yapmadık. Her çalışmamızı ortak akıl ile gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla ziyaretlerimize devam edeceğiz. Şehitkamil’de en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Çünkü Şehitkamil insanı, en iyisine layık ve en güzelini hak ediyor. Annelerimiz, kızlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, esnafımız, engellilerimiz ve kıymetli büyüklerimiz için çalışıyoruz. Bizler, hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. Şehitkamil’e hizmet etmek, en büyük sorumluluğumuz ve boynumuzun borcu. Hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Çünkü hemşehrilerimiz bize bir emanet teslim etti. Biz de şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimize ve ilçemize değer katmaya çalışıyoruz.”
[gallery ids=',79381,79382,79383,79384']

BESO Başkanı Çiftçi'den ASRİAD Batman Şubesine ziyaret

Şanlıurfa'da onlarca elektrik panosu kullanılamaz hale geldi

Ekvadorlular referandumda yabancı askeri üsleri reddetti

Gazze'de hepatit salgını krize dönüştü: 70 bin vaka ve önlem yok

Brüksel'de binlerce kişi siyonist rejime karşı askeri yaptırım talep etti

Gazze'den Afrika'ya gizemli uçuşlar: İnsan ticareti şüphesi

Siyonist rejimden Lübnan'a İHA saldırısı: Bir şehit

Altın fiyatlarında düşüş eğilimi sürüyor

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

Ülke genelinde yağış beklenmiyor, sıcaklıklar yükseliyor

Filistin direniş grupları: ABD'nin "Gazze'ye uluslararası güç" planı yeni bir işgal girişimi

Kabine bugün yoğun gündemle toplanıyor

Katil Netanyahu'dan 7 Ekim için gayriresmî soruşturma hamlesi

Fas'ta Gazze ve Sudan için dayanışma çağrısı

Ateşkese rağmen siyonist saldırı: Bir şehit, çok sayıda yaralı

Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem

Zonguldak’ta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Tır ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Sözleşmeli öğretmen atamaları için tercih başvuruları bugün başlıyor

Ara tatil sona eriyor, 18 milyon öğrenci yeniden ders başı yapacak

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Konya’da sisli hava etkili oluyor

Feribot seferlerine fırtına engeli

Mardin’de pikap uçurumdan yuvarlandı: 2’si çocuk 6 yaralı

Konya’da çıkan yangında iki müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Kongo'da maden sahasında göçük: 70 can kaybı

Konya’da firari hükümlü yakalandı

Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani Çin’e gidiyor

Trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücü hakkında işlem yapıldı

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 15 kişi hastaneye kaldırıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


BESO Başkanı Çiftçi'den ASRİAD Batman Şubesine ziyaret

Şanlıurfa'da onlarca elektrik panosu kullanılamaz hale geldi

Ekvadorlular referandumda yabancı askeri üsleri reddetti

Gazze'de hepatit salgını krize dönüştü: 70 bin vaka ve önlem yok

Brüksel'de binlerce kişi siyonist rejime karşı askeri yaptırım talep etti

Gazze'den Afrika'ya gizemli uçuşlar: İnsan ticareti şüphesi

Siyonist rejimden Lübnan'a İHA saldırısı: Bir şehit