• BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,05% 0,37
  • EURO

    43,06% 1,20
  • GRAM ALTIN

    3947,38% 1,96
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Fadıloğlu: “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz”

GÜNDEM 3.01.2024 14:40:04 0
Fadıloğlu: “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz”

Fadıloğlu: “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz”

Belediye hizmetinde kullanılan araçların rutin bakım ve onarım hizmetinin yüzde 93,5’ini kendi atölyelerinde gideren bir yapı oluşturduklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz” dedi.
Kamu kaynaklarını yerinde ve doğru kullanmak, kamu adına yapılan harcamalarda dışarıya olan bağlılığı azaltarak ihtiyaçların ekonomik ve nitelikli karşılanacağı sürdürülebilir bir yapı oluşturmak hedefiyle 2015 yılında hizmete açılan Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Kompleksi sayesinde önemli kazanımlar elde edildiğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
“Yaklaşık 400 aracımıza bakım ve onarım hizmeti sunmaktayız”
En kaliteli hizmeti, en ekonomik şekilde sunabilme amacıyla kamu kaynağını verimli ve etkin kullanmaya büyük özen gösterdiklerini, bu doğrultuda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Aydınlar Mahallesi’nde 13 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine 2015 yılında Fen İşleri Müdürlüğü Makina İkmal Kompleksini inşa ettik. Kompleksimiz, 7 bin 552 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu ünitemizde; 2 kat idari bina, teknik personel çalışma alanları ve donatıları, genel arşiv alanları, tüm mobil araçların bakım, onarım, boya tamir atölyeleri ve depo alanları; genel stoklama alanları, ağır araç park alanları bir arada bulunmaktadır. Kompleksimizde, yaklaşık 400 aracımıza bakım ve onarım hizmeti sunmaktayız. Bununla birlikte tüm araçların yakıt dağıtımı hizmetini de aynı noktada vermekteyiz” ifadelerini kullandı.
“Hem arıza oranlarımız hem de giderlerimiz azaldı”
“Tüm araçlarımızın rutin bakım ve onarımlarının yüzde 93,5’i atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir” diyen Başkan Fadıloğlu, “Kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hem arıza oranlarımız hem de giderlerimiz azaldı. Araçların periyodik bakımları zamanında yapılınca yolda kalan aracımız kalmadı. Daha az bütçeyle daha nitelikli hizmet alma imkanına kavuştuk. Yıpranmış araçlarımızı, elektrik tesisatından motor aksamına, kaportasından boyasına ve lastiklerine kadar komple yenileyip vatandaşımıza en iyi hizmeti verecek hale getiriyoruz” diye konuştu.

Erzincan’da yolcu otobüsü direğe çarptı: 2 kişi yaralandı

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı

İç sularda av yasağı başladı! Denetimler sıkılaşıyor

Aile boyu Mossad ajanlarına hapis cezası

Baharın yaşandığı Bitlis'e kış yeniden geldi

EPDK 20 şirkete yeni lisans verdi, 4 şirketin lisansı sonlandırıldı

Kayseri-Malatya ve Kayseri-Kahramanmaraş kara yolları yeniden ulaşıma açıldı

Yemen'den işgal altındaki topraklara İHA operasyonu

Siyonistler Şucaiye'ye saldırdı: 4 şehit, çok sayıda yaralı

Ülke genelinde hava bugün nasıl?

Bakan Fidan: Filistinlileri ana vatanlarını terk etmeye zorlayan planları reddediyoruz

ÖSYM’den sınav mesaisi: Bu hafta sonu üç farklı sınav yapılacak

İlahiyatçı Özkan Yaman: Sünnet-i Seniyye'ye dönmeden aile krizleri çözülmez

Olumsuz hava koşulları nedeniyle BUDO'nun 8 seferi iptal edildi

Batı Karadeniz’e yeni uyarı: Kuvvetli yağış ve yoğun kar bekleniyor

Bingöl’den tekbir sesleri yükseldi

Denizli'de 3,9 büyüklüğünde deprem

Hatay "Tekbir Cuması" etkinliği için meydanlara indi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde ‘Tekbir Cuması’ yürüyüşü etkinliği düzenlendi

Çukurova Üniversitesi öğrencileri geceyi tekbirlerle aydınlattı

Van semaları tekbirlerle yankılandı

Bismil’de tekbirler ile Gazze protestosu

Diyarbakır’da düzenlenen Tekbir Cuma’sından kareler

Harran Üniversitesi'nden Gazze'ye tekbirli destek

Patnos halkı sokağa indi, direnişe selam gönderdi

Tekbirler Diyarbakır semalarında yankılandı

İzmir'den "Tekbir Cuması" çağrısına icabet

Malatya'da "Torbacı" operasyonu: 2 tutuklama

Denizli halkı sokağa indi, direnişe selam gönderdi

Malatya semaları tekbir sesleri ile inledi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ