Fadıloğlu: “Tüm başarılarda büyük bir emek ve çaba var”

Tarih: 13.12.2023 14:45
Fadıloğlu: “Tüm başarılarda büyük bir emek ve çaba var”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Fadıloğlu: “Tüm başarılarda büyük bir emek ve çaba var”

Gençlere, kariyer planlaması ve meslek tercihleriyle ilgili çok önemli tavsiyelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, elde edilen tüm başarılarda büyük bir emek ve çabanın olduğunu vurguladı.
Periyodik olarak düzenlenen Gençlik Buluşması kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.
Program, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlendi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, gençlerin taleplerini kendilerinden dinlemek, önerilerini değerlendirmek ve sorularını yanıtlamak amacıyla bir araya geldiği öğrencilere, kariyer planlaması ve meslek seçimleriyle ilgili tavsiyeler verdi.
Deneyimlerinden örnekler vererek konuşmasını gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak eğitim alanında gerçekleştirdikleri yatırımları anlattı. Her şartlarda öğrencilerin destekçisi olduklarını belirten Fadıloğlu, gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Gerek yerel yönetimlerin gerekse merkezi hükümetin, gençlerin daha nitelikli şartlarda sosyal ve akademik hayatlarını etkileyen önemli projeler hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu, gençlere, araştırmacı olmaları ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.
Konuşmasında gençlerin elde ettiği kazanımlara işaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, elde edilen kazanımların artarak devam etmesi için gençlerin üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.
Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, elde edilen tüm başarılarda büyük bir emek ve çabanın olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, gençlere olan güveninin tam olduğunu söyledi.
Öğrenciler, program sonunda yapılan soru-cevap bölümüyle akademik ve sosyal yaşamlarıyla ilgili talep ve önerini aktardılar.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, program sonunda tüm öğrencilere termos ve kupa bardak armağan etti.

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Yükleniyor