• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

GÜNDEM 21.05.2023 22:05:03 0
Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

Fatih Erbakan: “Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde milletin Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştırdığını belirterek, 'Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi' dedi.

Gaziantep İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Fatih Erbakan, Gaziantep’in seçimde inanç ve kültürleriyle kavgalı olanlara cevabı 14 Mayıs’ta verdiğini belirterek, 'Gaziantepliler inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine müsaade etmedi. Gaziantepliler inancıyla, tarihiyle, değerleriyle, kültürüyle kavgalı olanlara 14 Mayıs’ta geçit vermedi elhamdülillah. Gaziantepliler, destekçileri terör örgütleri olan, LGBT lobileri olan, dış güçler olanlara 14 Mayıs’ta fırsat vermedi. Gaziantep’e ve Gazianteplilere de zaten bu yakışırdı' diye konuştu.

28 Mayıs’ta sandığa gidecek Gazianteplilerin gereken cevabı vereceklerini aktaran Erbakan, 'Hiç şüphemiz yok ki 28 Mayıs’ta, önümüzdeki Pazar günü Gaziantep sandığa gidecek ve Sayın Cumhurbaşkanımızı açık ara farkla yeniden seçerek 7’li masaya gereken cevabı verecek inşallah. Böylelikle 28 Mayıs’ta ülkemiz kazanacak, devletimiz kazanacak, milletimiz kazanacak, Gaziantep kazanacak, Gaziantepliler kazanacak, yeni nesillerimiz kazanacak inşallah. 28 Mayıs zaferimiz şimdiden hayırlı olsun, kutlu olsun inşallah, 28 Mayıs akşamı hep birlikte yeniden büyük Türkiye için zaferimizi kutlayacağız ve arkasından da yeniden Türkiye yolunda kol kola omuz omuza gönül gönüle en büyük adımları atacağız emin olun inşallah. Bir kez daha hepinizi bağrıma basıyorum. Hanımıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tüm Gazianteplilere, hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum mitingimiz hayırlı olsun, günümüz hayırlı olsun, Allaha emanet olunuz. Sağ olun var olun çok teşekkürler ederim” diye konuştu.

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi Arabistan'a gidiyor

Lavrov ile Rubio, Rusya-Ukrayna müzakerelerini görüştü

Otomobilde şarjda bırakılan telefon yangına sebep oldu

ABD'yi fırtına ve hortum vurdu: 23 ölü

Van'da sağlık sektörüne güç katan firma: MSK Medikal

Peru’da 6 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 244 hafız için icazet merasimi düzenlendi

İlahiyatçı Erdem: İsraf sadece bireysel değil, toplumsal sonuçları olan bir felakettir

Şeyh Halid'in türbesine yoğun ziyaretçi ilgisi

Kamyon ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Polonya'da yarın cumhurbaşkanı seçimi yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ