• BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73

Fatih Erbakan: “Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor”

07 Mart 2024, Perşembe 13:10
07 Mart 2024, Perşembe 13:10
Fatih Erbakan: “Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor”
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Fatih Erbakan: “Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep il binasında basın açıklamasında bulundu. Erbakan, “Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep’te düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partisine ülke genelinde vatandaşlardan büyük ilgi olduğunu söyledi.

“Günlük 2 bin 500 üye artışı var”
Yeniden Refah Partisi’nin üye sayılarındaki artışın 1 yılın sonunda 1 milyon kişi olacağını belirten Erbakan, “Yeniden Refah Partimiz 31 Mart seçimlerine bin 400 seçim bölgesinde iliyle, ilçesiyle, beldesiyle ve büyükşehir ile son derece güçlü adaylarla çıkıyor. Birbirinden temiz adaylarımız seçimleri kazanmak üzere birçok yerde de seçimlerin favori partisi olarak seçimlere giriyor. Adıyaman’ımızın 5 ilçesi Kahramanmaraş’ımızın 9 ilçesinde programlar yaptık. Bu programlarda gördüğümüz milletimiz Yeniden Refah diyor. Meydanlar ve bütün bu çalışmalar sonucunda 31 Mart’ta Yeniden Refah’ın zaferini müjdeliyor. Trakya’dan Anadolu’nun en ücra köşesine kadar Türkiye’nin her köşesinden gelen müjdeli haberlerde partimizin yükselişini haber veriyor. Bugün bizim dışımızdaki kesimlerde dahi anket firmaları, siyaset bilimciler, gazeteciler bunların hepsi partimizin dip dalgasından söz ediyor. Ve sahada Yeniden Refah’ın rüzgarının çok güçlü estiğini gösteriyor. Bizde teşkilatlarımızla beraber bu havayı görüyoruz. Milletimiz artık çare olarak kurtuluşun ve değişimin adresi olarak partimizi görüyor. Bunun en önemli kanıtı üye sayılarımızdaki artış. Son 6 ayda 265 binden 460 bine üye sayımız artış gösterdi. Başka bir siyasi partiye nasip olmayacak yüzde 80 oranında muazzam bir büyüme. Biz şuan üye kayıt hızına yetişemiyoruz. Günlük 2 bin 500 artış var. Ayda 75 bin yapıyor. 1 yılda 1 milyon yapıyor. Şimdi seçilere girerken 500 bini geçmiş olacağız. Türkiye’nin üye sayısı bakımından en büyük 3. Siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz ve 31 Mart’ta seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

“Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor”
Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyulduğunu ifade eden Erbakan, “Öncelikle uzun yıllardan beri milletimizin rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten yaşamış olduğu sıkıntılardan doğuyor. Yıllardan beri siyasi particiler milletimizi kötünün iyisini seçmeye mecbur bıraktılar. Yeni bir belediyecilik anlayışını 89 - 94’teki efsane milli görüş belediyecilik anlayışını milletimizin önüne koyamadılar. Ahlaklı belediyecilik anlayışını milletimizin önüne koyamadılar. Rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten milletimiz bıktı, usandı. Yeniden Refah Partimizin büyümesindeki diğer önemli sebep ekonomik sıkıntılardır. Bugün Türkiye’nin her köşesinde emeklimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz ve çiftçimiz geçinememekten şikayet ediyor. Hayat pahalılığı, enflasyon, ekonomik kriz ve alım gücünün sürekli düşmesi gibi unsurlar Yeniden Refah Partisi’nin bir umut haline gelmesine vesile olmuştur. Geçen yıllar içerisinde hem belediyecilik alanındaki milletimizin beklentisini karşılamayan belediyecilik anlayışları hem de makro boyutta ekonomik alandaki milletimizin geçim derdine yol açan sıkıntılar onları bizim partimize yönlendiriyor. Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor” diye konuştu.

Afganistan'daki depremde can kaybı 3 bine ulaştı

Hatay'da trafik kazası: 1'i ağır 4 yaralı

Batman Barosu: Küresel Sumud Filosu uluslararası toplumun himayesine alınmalı

Küresel Sumud Filosu'na Konya’dan destek

Siirt STK Platformu: Küresel Sumud Filosu, Gazze halkının azmi ve direnişinden ilham aldı

ABD Büyükelçiliği önündeki Gazze nöbeti 17. günde de devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 Şubat depremlerinin ardından kısa sürede umutları sıfırdan yeşertmeyi başardık

Abukeshek: Bize ne olursa olsun gözümüz hep Gazze'de olacak

Şanlıurfa STK Platformu: Muhtemel bir müdahaleye karşı filodaki aktivistler korunmalı

Siirt’ten Gazze’ye destek: Küresel Sumud Filosu'nun yanındayız

Putin: Ukrayna’ya gelen yabancı güçler meşru hedef olacak

Gözüngül: Cizre Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan öğrenciler için yurt yapılmalı

Sumud filosunda hazırlıklar son aşamada: Gemiler yola çıkmaya hazır

Mardin’de ormanlık alanda çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı

Mardin STK Platformu: Küresel Sumud filosu umudumuzu ve kararlılığımızı da taşıyor!

Okul kıyafeti satan mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu: Veliler duruma tepkili!

Sırbistan'da hükümet karşıtı protestolar devam ediyor

Antalya İl Emniyet Müdürü görevden uzaklaştırıldı

Gazze'de can kaybı 64 bin 368'e yükseldi

Netanyahu, işgal ordusunun, "Tüm esirler serbest bırakılacak, savaş bitecek” önerisini reddetti

Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliğinde yeni düzenleme

Konya’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonları

Muğla Dalaman açıklarında 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

HAKSİAD’dan Mehmet Yavuz’un kabrine ziyaret

Gazze'de 2 bin 700 aile nüfus kaydından silindi

Yetimler Vakfı’ndan 120 yetim aileye kırtasiye yardımı

Sudan’da altın madeninde göçük: 6 ölü, 20 kişi enkaz altında

Muğla’da orman yangını

İşgal rejimi 16 Filistinliyi alıkoydu

İşgal rejiminden Filistinli esirlere sistematik işkence

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Afganistan'daki depremde can kaybı 3 bine ulaştı

Hatay'da trafik kazası: 1'i ağır 4 yaralı

Batman Barosu: Küresel Sumud Filosu uluslararası toplumun himayesine alınmalı

Küresel Sumud Filosu'na Konya’dan destek

Siirt STK Platformu: Küresel Sumud Filosu, Gazze halkının azmi ve direnişinden ilham aldı

ABD Büyükelçiliği önündeki Gazze nöbeti 17. günde de devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 Şubat depremlerinin ardından kısa sürede umutları sıfırdan yeşertmeyi başardık