• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,97% 0,11
  • EURO

    41,09% 0,07
  • GRAM ALTIN

    3764,67% 0,91
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 1,51

Fatma Şahin’nden 19 Mayıs mesajı

GÜNDEM 18.05.2024 15:50:55 0
Fatma Şahin’nden 19 Mayıs mesajı

Fatma Şahin’nden 19 Mayıs mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şahin, mesajında gençlere, “Bu ülkenin sizlerin her birinizin enerji dolu, olumlu, hevesli, heyecanlı, yeniliklerin farkında, inançlı ve mücadeleci karakterlerine her zaman ihtiyacı var' diyerek seslendi.
Şahin mesajının devamında, 'Sevgili gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu kadim gün Milli Mücadelenin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105’inci yıldönümünde bir ülkenin varlığında genç neslin ne derece önemli olduğunu bize bir kez daha coşku ile hatırlatıyor. Bu ülkenin dününde, bugününde ve istikbalinde sizlerin her birinizin enerji dolu, olumlu, hevesli, heyecanlı, yeniliklerin farkında, inançlı ve mücadeleci karakterlerinin izleri var. Siz her biriniz bir başka güzelliğe ilham olduğunuz kadar, o güzelliğin hayata geçmesi için de yol arkadaşımız, iş ortağımız, fikir kaynağımızsınız. Ömür boyu öğrenerek devam ettiğimiz bu dünya yolunda gençler kadar genç kalabilen, hayatın akışına ritmine uyum sağlamış her bir bireyin de bayramıdır bugün. Ülkemizin, kentimizin, hanemizin gençlik ruhuna her daim ihtiyacı var. Bu nedenle büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etme heyecanımızı sürekli canlı tutmak için gençlerimizi tüm alanlarda destekliyor, onlara her türlü imkânı ve fırsatı veriyoruz. Gaziantep’imizde onlara her alanda fırsatlar oluşturmaya, dahillerinde yönetim anlayışımızla ilerlemeye önem gösteriyoruz. Kentimiz bu anlamda bir gençlik şehri, genç şehir. Bizim yönetim modelimiz Gaziantep Modeli’nin baş aktörü gençlerimiz. Sunduğumuz her imkanı duyduğumuz gururlu anlara çeviren, güçlerini ardımızda, yanımızda hep hissettiğimiz gençlerimiz için yapacak daha çok şeyimiz var. Bu anlamda Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun emanetçileri gençlerimizin, Cumhuriyetimize, ülkemize, demokrasimize, ulusal egemenliğimize, geleceğimize sahip çıkacağına olan güvenimiz tamdır. Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tekrar kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla ve vefa ile anıyorum' ifadelerine yer verdi.

Mardin Mil Diyanet-Sen İl Başkanı Taş: Gazze’nin gündemden düşürülmemesi lazım

Myanmar'daki depremlerde ölü sayısının 10 bini aşabileceği açıklandı

Yetimler Vakfı'ndan Ramazan bayramı mesajı

Harvard'da akademik özgürlüğe siyonist müdahale

"Filistin davasını bilgi, bilinç ve ümmet olma şuuru ile gençlere anlatmalıyız"

İl il bayram namazı saatleri

Meteorolojiden 7 kente fırtına uyarısı

Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği sis nedeniyle durdu

Bakan Yerlikaya: Bazen trafikte göstereceğimiz bir saniyelik sabır, bir ömür mutluluk getirir

Türkiye’nin yakalayıp iade ettiği Özbeklere idam cezası

Hani’de Kudüs Günü Yürüyüşü ve basın açıklaması düzenlendi

İTTİHADUL ULEMA'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bayramda hava nasıl olacak?

Rümeysa Öztürk'ün sınır dışı edilmesine karşı durdurma kararı

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

MASAK'tan dolandırıcılık uyarısı

Myanmar'daki depremlerde 694 kişi öldü, 1670 kişi yaralandı

Ramazanda teravihe devam eden çocuklar ödüllendirildi

HÜDA PAR Milletvekili Demir: 57 İslam ülkesi Mescid-i Aksa'yı kendi haline bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Mandacılık talep ediyor

İşgalci ABD'den Yemen'e 77 hava saldırısı: 1 şehit, 10 yaralı

İki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Rusya’dan nükleer denizaltı adımı

Malatya'da bıçaklı kavga: 5 yaralı

Antalya'da ‘Dünya Kudüs Günü’ etkinliği

Kocaeli’ de “Dünya Kudüs Haftası” münasebetiyle basın açıklaması düzenlendi

ABD’de kızamık vakalarında artış

Suriye ile Lübnan arasında sınır anlaşması

Gazze'de siyonist vahşet: Şehit sayısı 50 bin 251'e yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ