Tarih: 08.01.2023 20:13

Fırsatçılar iş başında! Çamlıca Camii otoparkını sıfır araçlarla doldurdular

Facebook Twitter Linked-in

Çamlıca Camii otoparkında bir filoya ait stoklanmış onlarca aracı gören vatandaş isyan etti. Sıfır araçları stoklayarak piyasa değerini artıran fırsatçılar yine iş başında. “Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir” diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar o anları anbean kayıt altına aldı.

Sıfır araç bulmakta zorlu çekilirken Çamlıca Camiiotoparkında çekilen görüntüler tepkiye neden oldu. Bir filo şirketine ait olduğu öne sürülen onlarca aracın camii otoparkında stoklandığı görüldü. Otoparktaki onlar aracı cep telefonu ile kayda alan vatandaş duruma tepki gösterdi. Araçları kayda alan şahıs, 'Bu otopark, camiye gelen vatandaşların araçlarını ücretsiz olarak park edebilmesi için tahsis edildi. Filo araçlarının hepsi burada. Araçlarını değerlendiriyorlar. Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir. Bunlar da fırsatçılar” şeklinde konuştu.

SIFIR OTOMOBİLDE ‘STOK’ OYUNU

Otomobillerde yılbaşı öncesi ÖTV matrahlarının düzenlenmesiyle bazı modellerde fiyatlar düşüşe geçince vatandaşlar bayilere akın etmişti. Fiyatların artacağı endişesi otomobil satışlarına hız kattı. Bazı bayiler ise bu durumu fırsat bilerek otomobilleri stokladı. Vatandaşlar daha uygun araç sahibi olmak için elini hızlı tutmaya çalışsa da bayilere gidenler ‘otomobil yok’ cevabı ile karşılaştı. Bazı otomobil galerinin otoparklarında ise çok sayıda sıfır otomobil olduğu ileri sürüldü. Zam endişesi içinde olan vatandaşlar araçlar daha bayiye ulaşmadan sipariş veriyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —