• BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Gazeteci Doğan: Siyonistlerin basına yönelik saldırıları, katliamların duyulmaması için planlı bir adım

12 Nisan 2025, Cumartesi 14:39
12 Nisan 2025, Cumartesi 14:39
Gazeteci Doğan: Siyonistlerin basına yönelik saldırıları, katliamların duyulmaması için planlı bir adım
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, siyonist rejimin gazetecilere yönelik saldırılarını, işledikleri cinayetlerin dünya çapında duyulmasını engellemeyi amaçlayan planlı bir katliam olarak değerlendirdi.

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, siyonist rejimin gazetecilere yönelik saldırılarının, işledikleri cinayetlerin dünya tarafından bilinmesini engellemeyi amaçladığını belirterek, bu saldırıların planlı bir katliamın parçası olduğunu ifade etti.

Doğan, siyonist rejimin Gazze’deki basın mensuplarına yönelik saldırılarını, dünya için anormal, siyonist rejim için ise normal bir durum olarak nitelendirdi.

Gazeteciliğin zulme karşı durmak ve dünyaya duyurmak için önemli bir şahitlik mesleği olduğunu vurgulayan Doğan, Filistinli gazetecilerin zulme karşı seslerini duyurmak için büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirtti. Bu mücadelenin Avrupa’da insanlık tepkisi uyandırdığını söyledi.

Doğan, Batı ve küresel kuruluşların meslek örgütleri kurarak, çoğunlukla siyonist terör örgütlerinin uzantıları olduğunu ifade etti.

Doğan, İslam dünyasında vahdetin sağlanarak zulme karşı birlikte durulması gerektiğini belirtti.

"Siyonist rejim, gazetecilere yönelik katliam yapıyor"

Gazeteci ve yazar Hacı Ali Doğan, "Siyonist rejim, genetik yapıları itibariyle, insan ayrımı yapmaksızın, hatta nefes almaları bile yeterli. Yeter ki kendi cinslerinden ve kendileri gibi katil olmayan insanları hedef alsınlar. Bu durum tarihte olduğu gibi bugün de değişmedi. Siyonist rejim için gazeteciler ya da diğer meslek gruplarının hiçbir önemi yok, hatta doktorlar bile hedef haline geliyor." ifadelerini kullandı.

"Gazeteciliğin şahitlik misyonu var"

Siyonist rejimin gazetecileri hedef almasının en büyük nedeninin, işledikleri cinayetlerin dünya tarafından duyulmasını engellemek olduğunu belirten Doğan, gazeteciliğin bir şahitlik mesleği olduğunu vurguladı. "Gazetecilik, zulme engel olunamıyorsa, o zulmü yaymak ve insanlara duyurmak adına çok önemli bir meslektir. Siyonist rejim, gazetecileri hedef alarak, işlediği cinayetlerin bilinmesini istemiyor. Çünkü haklı gazeteciler zulmü örtmez ve hiçbir katliamı karartmazlar." dedi.

"Filistinli gazeteciler dünyaya zulmü duyurdu"

Doğan, Filistin'deki basın mensuplarının büyük bir fedakarlıkla bu zulümleri dünya insanlarına duyurduğunu, Avrupa'da insanlık ve merhamet taşıyan kitlenin sokaklara dökülmesini sağladıklarını belirtti. "Eğer gazeteciler duyurmasalardı, dünyada bu zulümlerden haberi olan kimse olmayacaktı. Gazetecilik mesleği, işte bu yüzden çok önemli bir meslektir. Gazetecilerin yok edilmesi, Siyonist rejimin öncelikli hedefidir." şeklinde konuştu.

"İslam dünyasında meslek örgütlenmesi eksikliği var"

Doğan, İslam dünyasında ciddi anlamda bir meslek örgütlenmesinin eksikliğine dikkat çekti. "Batı ve küresel anlamdaki gayri İslami kuruluşlar yıllardır organize bir şekilde meslek kuruluşları oluşturuyorlar. Bu kuruluşların çoğu, siyonist terör örgütünün uzantılarıdır. Bu noktada biz, batıdaki meslek örgütlerine yönlendirilmek durumunda kalıyoruz." dedi.

"Ümmetin kurtuluşu için tek yol vahdet"

Son olarak, Doğan, ümmetin birleşmesi gerektiğini ve İslam dünyasının sadece dua ve boykotla değil, aynı zamanda kitlesel örgütlenerek zulme karşı birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. "Vahdet, ümmetin kurtuluşu için tek yoldur. Bilinçli âlimlerin önderliğinde bunu başarabileceğimize inanıyorum." diye ekledi. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

Şanlıurfa’da yağmur ve sis kazaya neden oldu: 2 yaralı

Kahramanmaraş’ta 3,7 büyüklüğünde deprem

Yoğurt tüketimi meme kanserine karşı koruyucu olabilir mi?

Siirt–Bitlis karayolunda kaya düşmesi tehlikesi

Batı Karadeniz ve Marmara denizlerinde fırtına uyarısı

UDEF uluslararası öğrencilerin Türkiye deneyimlerini raporladı

Mersin–Adana Otoyolu'nda trafik yoğunluğu

HÜDA PAR Suriye'deki savaş mağduru Kürtler için meydanlara indi

Adana’da Jandarmadan şafak operasyonu: 8 gözaltı

Mardin’de 7’nci kattan düşen kadın öldü

Hatay’da otoyolda yarış yapan sürücüler yakalandı

Mersin’de bahis operasyonu: 8 şüpheli tutuklandı

Sosyal medyada yaş doğrulama dönemi mi başlıyor?

Kongo'da maden faciası: En az 226 ölü

Özalp’ten Gazetemize 11. Yıl Ziyareti

Batı kesimler için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Şanlıurfa’da ilaç içen 2 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

İşgalciler Filistinli 13 genci esir aldı

Şanlıurfa’da İşgücü Uyum Programı kapsamında 600 personel alınacak

Gazze'de şehit sayısı 71 bin 769'a yükseldi

Şırnak’ta trafik kazası: Irak uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti

Uludağ’da telesiyej arızası: Mahsur kalan 51 kişi kurtarıldı

Pekin'den Güney Çin Denizi'nde "savaş hazırlığı" tatbikatı

Gaziantep’te sahte parayla hayvan dolandırıcılığı: 3 şüpheli yakalandı

Siirt’te kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bakan Yumaklı: Su verimliliği seferberliği 3 yaşında

Batman'da aranan 37 kişi yakalandı

Yarıyıl tatili sona eriyor, okullar pazartesi açılıyor

Pezeşkiyan: İran'da fitne planlarını Trump ve siyonist rejim yürütüyor

Dışişleri Bakanlığı’ndan BM Barış Gücü’nün görev süresinin uzatılmasına tepki

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şanlıurfa’da yağmur ve sis kazaya neden oldu: 2 yaralı

Kahramanmaraş’ta 3,7 büyüklüğünde deprem

Yoğurt tüketimi meme kanserine karşı koruyucu olabilir mi?

Siirt–Bitlis karayolunda kaya düşmesi tehlikesi

Batı Karadeniz ve Marmara denizlerinde fırtına uyarısı

UDEF uluslararası öğrencilerin Türkiye deneyimlerini raporladı

Mersin–Adana Otoyolu'nda trafik yoğunluğu